kandala Posted March 20, 2022 Share Posted March 20, 2022 Така. NCT LAB. Излезе песента с пърформанс видеото на NCT U "coNEXTion (Age of Light)", изпята от Марк (който взема участие в написването на рап частта си), Хечан и Дойонг. Изпълнение от Шотаро и голям екип танцьори. От песента не съм впечатлена, признавам си, но очите ми останаха в хореографията. Това, което най-много ми хареса е, че фокусът не беше единсветно и само върху айдълът, а вниманието беше почти поравно поделено с танцьорите. Браво! А как е според вас? Хареса ли ви? Споделете, ако искате. ДОПЪЛВАМ с THE NST SHOW - Music Space: The OST Trio’s Live Clip & Our Music Journey (Музикално пространство: Изпълнения на живо от OST-триото § музикалното ни (им?) пътешествие ). Тейл, Хечан и Дойонг. Да видим какво са ни приготвили. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted March 20, 2022 Share Posted March 20, 2022 Тийзър снимки на NCT Dream. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted March 21, 2022 Author Share Posted March 21, 2022 Абе, да си призная, харесва ми тая шарения. Време е да се завърна и при тия мои любимци. NCT DREAM пусна ярки нови тийзъри „Glitch Mode“ за Chenle, Haechan, Jaemin и Mark! Chenle.. Off Topic Haechan... Off Topic Jaemin... Off Topic Mark... Off Topic Между другото, излезе ми тия дни, че Хечанито ми, си открил собствен акаунт в Инстаграм. Не съм сигурна дали е споменавано вече в темата, че още не съм в час за всичко, покрай отсъствието ми, та ще ме извинявате ако повтарям, но пък ако още не сте го последвали, побързайте като мен, веднага даже, ето тук. Хечан стана последният член на групата, който откри собствен индивидуален акаунт. На 16 март Хечан стартира чисто новия си акаунт, като публикува своите тийзър снимки за предстоящото завръщане на NCT DREAM с втория им студиен албум „Glitch Mode“. Той добави в надписа „Здравей“. Малко след това Дойоунг показа любов към новия акаунт на Хечан, като отговори в коментарите „Хе-стаграм“. Той също така отиде в Bubble, за да уведоми феновете: „Хечан направи акаунт в Instagram, хехехе. Междувременно Марк публикува екранна снимка на новия акаунт на Хечан в Instagram Stories и ентусиазирано написа: „Aigoooo, let’s goooo.” Аз от цялата работа се кефя най-вече на взаимодействието между членовете. Както винаги... 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowpanda_MSS Posted March 22, 2022 Share Posted March 22, 2022 В Корея е 23.03. Честит рожден ден на прекрасния Renjun. Да е жив и здрав и много професионални успехи му желая. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ftisland Posted March 22, 2022 Share Posted March 22, 2022 В Корея е вече 23.03. Честит рожден ден на Renjun. Много здраве и професионални успехи му желая. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted March 22, 2022 Share Posted March 22, 2022 Днешните снимки за GLITCH MODE са су-пер. Джисонг 1, 2, 3, 4, 5 Джено 1, 2, 3, 4, 5 Рожденикът Ренджун. Изглежда страхотно, нали? 1, 2, 3, 4, уау 5 И обща, на тримката хубавци. Останалите 4-ма в следващия пост. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted March 22, 2022 Share Posted March 22, 2022 Хайде и останалите. Ченлъ 1, 2, 3, 4, 5 Джемин??? 1, 2, 3, 4, 5 Хечан продължава да хубавее. 1, 2, 3, 4, 5 Марк 1, 2, 3, 4, 5 И накрая една обща. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted March 23, 2022 Share Posted March 23, 2022 Певицата Suran с новата си песен "Diamonds", създадена в сътрудничество и с участие на Тейонг. Мнооого готини. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted March 23, 2022 Share Posted March 23, 2022 Според DISPATCH NCT127 и NCT Dream са сред изпълнителите на к-поп концерта D'FESTA на 8.04, който ще се излъчи в канала на медията. За събитието няма никакво друго промо освен долния тийзър и феновете се чудят доколко е реална цялата работа, имайки предвид, че освен Неотата са цитирани Enhypen, TXT, SKZ, BTS, TWICE??? Помните ли миналата година, когато гръмна информацията за това? Говореше се, че ДИСПАЧ държат кирливите ризи на компаниите (групите?) като залог за участието им в тяхно събитие. Дали е така няма кой да ни каже, но ще има концерт въобще скоро ще разберем. Днешният тийзър на NCT Dream за Glitch Mode CBT (Closed Beta Test) Ver.2 Off Topic И като си говорим за концерт, днес NCT127 обявиха график за скромния си японския си тур NEO CITY:JAPAN THE LINK. Започват на 22.05 в Нагоя, минават за два дни през Токио - 28 и 29.05, и накрая в Осака за 25 и 26.06. Мисля си, че ще обявят още дати, но ще видим. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted March 24, 2022 Share Posted March 24, 2022 Драмата "Dear M", която е и дебют за актьора Джехьон, ще има своята премиера я Япония, където ще се излъчи по-късно през годината. Тейонг пък отново разкраси Инстаграм, където публикува безброй красиви фотки, придружени с текст: "Оо, съседа от съседната врата е добър в игрите? Но когато нямам настроение позирам така" Off Topic “Oh, next door neighbor is pretty good at playing ? But when my mood is bad, I follow these poses ” 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted March 26, 2022 Share Posted March 26, 2022 За ден да ги остави човек и Неотата сто неща ще публикуват, няма насмогване. Тейонг и Юта за ELLE Japan. Майкомиламайко... Off Topic NCT Dream и техните тийзъри. Ох, уморих се вече. ОБАЧЕ МИ ХАРЕСВА. Джисонг Пак той ТУК. Ченлъ и втора. Този НЕ ГО ПОЗНАВАМ. пак не го знам, отказвам! Отивам да пия една студена вода и останалите в следващ пост. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted March 26, 2022 Share Posted March 26, 2022 Продължаваме с Хечан. Да ви кажа, ако случайно попадна на някакво залагане кой би бил най-успешен артист сред Неотата в дългосрочен план, бих заложила всичко на него. Е, малко и на Тен и Тейонг, и на другите, разбира се, но някак първично ми идва да кажа "Хечан! PERIODT!" много готин, да, ето. Джено сладур. Ренджун. Между другото, той най-много изненада фендъма. Много по-зрял изглежда и съм сигурна, че предстои да се превърне в един от най-харесваните мембъри на NCT като цяло. Време беше! NCTзените продължават да спят и да подценяват таланта и визията му. Очаквам с интерес какво ще ни покаже в предстоящия албум. хлъц И накрая вселенският любимец Марк. Не само оклъцкан, но и цветен. Харесва ми. още една. Уж казах край, но все пак завършваме с една обща, супер готина снимка на Дримчетата. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted March 26, 2022 Share Posted March 26, 2022 Видео тийзър за "Glitch Mode" на NCT Dream. Басът ме удари ме в стомаха направо. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted March 27, 2022 Share Posted March 27, 2022 Вчера публикуваха още един комплект тийзър снимки. Този път водещ е синият тон, барабар с очите на половината от момчетата. Джисонг 1 Ченлъ 1 Джимин 1 Хечан (едвам го познах, честно казано) 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted March 27, 2022 Share Posted March 27, 2022 Джено, супер сладък. 1 Ренджун. Сините очи и прическата го правят неузнаваем. Да ви кажа, ако го бях видяла в някой случаен материал, без контекст, едва ли щях да знам кой е. 1 И накрая Марк. 1 Общата им снимка е супер... синкава. Излезе и клипче на Юта и Тейонг за ELLE Japan. На блузката на TY пише "Мечтай за мен, моля" (на български изобщо не звучи толкова добре, колкото на английски ) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted March 27, 2022 Share Posted March 27, 2022 Много ми се иска следващото завръщане от голямата формация да е на WayV. Липсват ми доста, а и мисля, че е време скоро да ги видим отново заедно. Както бях споменала в темата на EXO, SM Entertainment наскоро обновиха сайта с актуализирана информация за артистите на компанията. На този линк може да видите всичките. Та заедно с всички останали NCT получиха новите си снимки и профили, където са изброени и личните им социални медии. Сред членовете на групата за радост на всички виждаме и Лукас. Виждаме го и в редиците на WayV. Супер. Днес пък беше последното участие на Сънгчан като водещ на Инкигайо. От предаването изпратиха екипа водещи по живо по здраво, а аз вече много се надявам той и Шотаро официално да бъдат включени в някоя от подгрупите на NCT. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted March 28, 2022 Share Posted March 28, 2022 Щуро и забавно, видеото на "Glitch Mode" на NCT Dream излезе. Усмихна ме. Снимка след пресконференцията по повод излизане на албума. "Glitch Mode" е песента на 2022 г., акумулирала най-много слушатели в Melon за първият час от излизането си (до този момент на годината). Ето кои са ТОП5 песните до момента: 1. NCT Dream, "Glitch Mode" — 48,699 [NEW] 2. Red Velvet, "Feel My Rhythm" — 41,056 3. Тейон, "INVU" — 33,646 4. Марк, "Child" — 33,052 5. Jay Park feat. IU, GANADARA — 31,493 Албумът отбеляза и друг рекорд за групата, събирайки най-много предварителни поръчки сред всичките им албуми досега (над 2 млн. копия), надминавайки HOT SAUCE, който имаше 1,7 млн. пoръчки. С това стават третата к-поп група преминала 2-те милиона поръчки, нареждайки се до BTS и NCT127. Забележително. Браво! Дримчетата с интервю за Men's No No, което ще бъде публикувано на 31.03.2022 г. Можете да чуете албума GLITCH MODE в You Tube и Spotify. Да споделя ли мнение? На мен HELLO FUTURE повече ми хареса. Ще се радвам да чуя вашето мнение, ако сте слушали албума. Как ви се стори? 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted March 29, 2022 Share Posted March 29, 2022 И тази година NCT Dream ще ни зарадват със Studio CHOOM пърформанс. Скоро ще е. И се говори вече за рипакидж, може би след месец - два. Ще видим. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted March 30, 2022 Share Posted March 30, 2022 NCT Dream с изпълнение @DREAM STAGE : GLITCH MODE. Много са готини и как танцуват само. И глич-ефектът всъщност си е реална част от хореографията. Тук пък отново срещаме шеф Тейл, който този път е в студиото с асистентът Ченлъ и водещия на програмата MC Тейонг. Много са забавни. Ако можете гледайте ги. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted March 30, 2022 Share Posted March 30, 2022 Юта и Шотаро с изненада - от юни започват да списват месечна колонка в японското списание MEN'S NON-NO, като ще се появят и на корицата на същия брой, ще има и интервю с тях. Този тип поредици са първите за мембър на групата, а също така и за самото списание. Браво! Off Topic Продължават да се раздухват слуховете за дебюта на NCT Japan. Дали пък заради това да не са толкова активни на японския фронт напоследък? Чудя си се. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts