Jump to content

NCT

skofiild

Recommended Posts

Откога чакам да ги зърна...поне веднъж, неподозирайки, че и те ще отидат (разбрахме още началото на януари, но все пак) ще ги видя! Като голяма фенка, направо ще си припадам. То стана така че октомври се зарибих и по ENHYPEN (+ след последният им къмбек 'Blessed-Cursed' направо ми станаха една от любимите групи) И да си видя ултимейтите MONSTA X отново, мисля че наистина ще има голямо шоу. <333

А някой друг ще ходи ли на фестивала? В България общо са станали 40 души, които ще присъстват. *-*

На 2.02.2022 г. at 20:09, kandala написа:

NCT Dream, като петима, ще вземат участие в KPOP.FLEX - най-големият к-поп фестивал в Европа, както го рекламират организаторите. Момчетата ще се представят редом с Monsta X, AB6IX, MAMAMOO, (G)I-DLE, ENHYPEN, както и с бомбата днес - участието на Кай.
Събитието ще се проведе на 14.05, във Франкфурт, Германия.
Страхотно, много се радвам за момчетата. :)

Edited by mell_moonie
  • Like 2

Забавна история.
Преди няколко дни Юта си пише с фенове в Бабъл и по едно време казва "Ще си взема душ и ще се върна отново по-късно."
Това "по-късно" не се случва с дни, но изведнъж в социалките се появяват снимки и видеа от посещението му на Cafe127 в Токио?!?

Off Topic

Изображение

Изображение

Изображение

Дълго време нямаше възможност да посети родината си, пожелаваме му приятно изкарване и доколкото може - приятна почивка. Защото се говори, че е там по работа. Интересно какво ли са замислили.;)

• Like 2

Честит рожден ден на Джони!
Да е жив и здрав!

Пожелавам му скоро да реализира соло музика в която да чуем топлият му глас.
Изображение

Изображение

Изображение

Днешният ден ни подари още нещо.
Първият ъпдейт от 25.08 насаm в Инстаграма на Лукас.
Към черно-бялата снимка няма текст, но феновете приемат като позитивен знак завръщането му към социалните мрежи.
Изображение

• Like 3

Старта на The NCT Show започна с NCT News и разбрахме,че ще е месечно шоу.
"Новините" обявиха, че NCT Dream ще се завърне през март (вече го знаем), като това ще се случи с 2-ри пълен студиен албум. Йее
Казаха ни още, че Тейл ще запише с ост към драмата "25, 21", която започва на 12.02.

Дойонг също ще участва с песен, но към драмата "Soundtrack", а освен това му предстои и нова роля в сериал. По непотвърдена информация става въпрос за уеб драма с името ‘사랑하는, 나에게 (Love Note)’, производстово на CJ ENM, ще се излъчва по TVING Original и ще съдържа 10 епизода. Снимките са започнали тези дни и ще продължат до средата на март, а премиерата ще е през юни. Ще видим, очакваме потвърждение от компанията.
Изображение

След новините излъчиха и обещаната част 3 "На чаша кафе":D. Е няма такава забава, казвам ви.

@mell_moonie, не знам дали някой друг от четящите темата ще ходи на фестивала. Както виждаш хората се въздържат да пишат, да коментират, което за мен лично е много тъжно.
Много ще се радвам, ако след събитието споделиш в тази тема впечатленията си от Дримчетата, а и от събитието като цяло. :)

• Like 1
  • Upvote 1

The NCT Show и сегмента Music Space, където Марк говори за създаването на песента "Child".
Както казва, тя е за периода на юношеството, на съзряването, тема, съотносима към всеки от нас. Причината да реши да запише песен е била да даде подарък на феновете си, да им каже "справихте се добре". Песента показва вокалите на Марк, а идеята за това е била на продуцента Dress, който му е предложил тук да пее повече, защото е показал достатъчно много рап. В началото Марк е бил резервиран към това, но сега признава, че продуцентът е бил прав. (Между другото, само за инфо - този продуцент също така стои и зад песента на Бекхьон "Un Village".) За заглавието на песента Марк казва, че неговата идея била да се казва "Question", заради текста пълен с въпроси, но продуцентът попитал "Защо да не е "Child"? и Марк си е казал, че никак не е зле. Името на парчето подхожда на имиджа му и на историята на човека Марк, така че не му е отнело много време да реши. 

Накрая изпълни песента с група и да ви кажа на мен дори повече ми хареса.
Ако искате да чуете само нея прескочете на 13:04 мин. от видеото.

ДОБАВЯМ и това кратко видео, представяне на Music Space, което качиха по-късно. Марк и Джони казват, че ще ги виждаме по-често тук, на това място, с което ни обещават повече рилийзи, надявам се. :)
(а аз гледам килимчето и си мисля за Make A Wish...)

И малко готини снимки.
Изображение

Изображение

Изображение

• Like 1

Песента на Тейл "Starlight" към драмата "Twenty-Five, Twenty-One" излезе.

И Дойонг за мартенското издание на GQ, за което е заснел фотосесия с колекция на Alexander McQueen. Показва ни най-основните неща, които ползва в ежедневието, а на мен очите ми останаха в чантата, страшно ми хареса.

• Like 3

Честит рожден ден на Джехьон!

Да е здрав и все така харизматичен!
На много места го поздравяват като "рапъра от NCT", а аз бях забравила дори, че рапира, толкова дълбок, топъл и красив глас има.

Една хубава песен, макар и по-старичка, от 2017 г. - d.ear x Джехьон "Try Again".

Днес качи и в ТикТок кратко видео с песничката.

Off Topic

Тейонг пък публикува няколко готини снимки в Инстаграма  си.

Изображение

Изображение

Изображение

Както и това забавно клипче.

Off Topic

Хм...
Не беше ли качил нещо подобно и Дойонг? Мхм, да, не бъркам, Инстаграм.

• Like 3

Ким Дойонг за GQ Korea, мес. Март 2022 г.
Хлъц
Изображение

Изображение

NCT127 за Nature Republic.

На Свети Валентин Кун ни подари кратка композиция създадена от него и носеща името "Practice_4_For U". Красиво и лирично. :cry:

• Like 3

Зад кулисите на създаването на "Child".

От утре, 18.02, 22:00 KST, YT канала на NCT127 ще започне да качва влогове, посветени на концерта им THE LINK. Ще ни покажат денс практики и репетиции за изпълненията, записи на vcr-ите, както и влог от деня на концерта. Звучи интересно. :)
Изображение

• Like 2

Влоговете за концерта на NCT127 - THE LINK LOG.
Еп. 1 Poster & VCR Shooting Behind (Снимки на постери и заснемане на vcr)
Изумена съм от актьорските умения на Дойонг, които видяхме макар и за кратко. Не го очаквах. А видяхте ли как се снимат близките планове? Горкият оператор, предполагам не му е лесно, но затова пък за мен беше много забавно да го гледам отстрани с таки каска и всичките й там ръчки. Обаче най-готиното е, че момчетата страшно се забавляват и това си личи.

Тейонг ни зарадва с кратко видео фри стайл танц, с който отбелязава 1 год. от създаването на Инстаграм акаунта си.
ТУК може да видите празничния танц на Тейонг.:)
Ето какво е споделил в Бабъл по повода: "Инстаграм и Саундклауд бяха нещо, случило се в резултат на много обмисляне как да споделям забавлението и радостта си с всички вас. Вие дори не знаете колко се радвам, че много хора ми казват, че съм им донесъл щастие. Единственото, което знам да правя са просто тези неща, музиката и танца, които са ми много скъпи. Те не са част от мен, ТЕ СА МЕН. Искам да ви покажамного повече и да го направя забавно за вас. Годината мина толкова бързо. Всички, забавлявахте ли се?..."

Off Topic

Изображение

Изображение

• Like 1

Е това вече ме уби :lol2: МакДоналдс Саудитска Арабия. 

Off Topic

Ost-a "아주 조금만 " към драмата SOUNDTRACK #1 в изпълнение на Дойонг излезе. 
Публикуваха и клип с изпълнение на живо, който предпочетох да кача.

Излезе втора част на NCT127 - THE LINK LOG.
Еп. 2 Solo & Unit Stage Practice Behind (MARK, YUTA, TAEIL&HAECHAN) (Соло и подгрупа практики (Марк, Юта, Тейл х Хечан)

• Like 2

Юта за специално априлско на японското списание NUMERO TOKIO.
Изображение

Изображение

Изображение

Споделя, че напоследък е започнал да пише песни, иска да напише още и ще работи, за да ни ги покаже.

Хечан пък ще ни зарадва с първия си ост, който ще излезе на 6.03 в 18:00 KST. Песента ще е за уеб драмата PLT FRIENDS: Seo Yeon University Class of 22 и ще е римейк на Good Person" на Toy.

Накрая поздрави от Тейонг.
(за още красоти можете да се абонирате за Инстаграма му, няма да съжалявате)

Изображение

Изображение

• Like 1