Jump to content

NCT

skofiild

Recommended Posts

Продължаваме с Юта.
Изображение

Джехьон
Изображение

Марк
Изображение

Хечан
Изображение

Джонгу
Изображение

Ех, два дни останаха до понеделник, когато излиза рипакидж албума FAVORITE.
Групата ще има шоукейс на 25.10, в 17:00 KST, където ще говорят повече за новия рилийз. 

Между другото, NCT127 със Sticker за номинирани в MTV EMA 2021 наградите, в категория BEST K-POP.
Ако имате интерес и мислите, че има смисъл може да гласувате ТУК.

• Like 1

Ново честно съревнование в WayV - Мастер в бадминтона срещу начинаещ или Тен срещу Уихуин.:D

Четирима от колегите им Сеул - Кун, Сяоджун, Хендери и Янгянг са били на разходка и постнаха няколко снимки в социалките.
Изображение

Изображение

Off Topic

Изображение

Изображение

• Like 1

Ахааааа
Сега този кадър има още по-голям смисъл.
От кратките видео тийзъри - билет за кино за филма "Интервю с вампир".

Изображение

Тийзър

Не, не мога да не сложа този красив кадър на Юта
Изображение

или Тейонг
Изображение

И снимки, коя от коя по-красиви.
Изображение

Тейонг

Марк

Дойонг

Хечан

Джони

Джехьон

Юта

Тейл

Джонгу

• Like 2

NCT127 и песента Favorite (Vampire). 

Знаете ли защо харесвам толкова NCT и особено 127? С тях никога не е скучно. Независимо дали песента ще ме грабне веднага, както "Sticker" или трябва да я чуя повторно, както ми се случи със "Simon Says" например, но винаги ми е забавно и очаквам с интерес всеки рилийз. Тази вампирска история също не ме разочарова. :D

Егати шантавата песен. Тъкмо се се разнежиш от музиката и бааам - басът те тряска в корема, а секунди след това лиричния припев те праща някъде си. Няма скука, искаш да чуеш я пак, защото докато се усетиш си изпуснал половината от инструментала. 

Не знам дали ми хареса колкото "Sticker", но ме усмихна, макар вампирите да не са ми по вкуса. Всъщност, може би само тези са. :28558:

Между другото, в лайфа казаха, че текста е на Кензи и за втори път в кариерата си тя използва директно думата "любов" в свой текст. Първият е било в песента на GG "Into The New World". 

И още нещо. "Favorite" е с две версии - тази и втора - без денс брейк, тя е за музикалните платформи и класации. 

След няколко слушания се съгласявам с мненията, които прочетох - песента е много NCT, но носи усещането за песните 2-ро поколение на к-попа. Сигурно заради началото на припева, където мозъкът ми все се отнася към споменатата по-горе песен на SNSD, която е и тяхна дебютна от 2007 г.  За тези, които не я знаят я слагам в спойлер. Ще ми е интересно да чуя мнението ви. 

Off Topic

• Like 2

За мен Тен е един от най-добрите танцьори в СМ и страшно се радвам, че има отново изява в танцово предаване.
Всъщност той ще се присъедини към програмата като съдия в специален епизод - отпаднали участници ще се борят за връщане в шоуто, доколкото разбрах. @Ko_Erin  следи SDOC и може да ни каже повече. Аз мога да споделя само няколко красиви фотоса. 

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

New Heroes, Тен.

• Like 2

Ама направо днеска рано, рано сутринта Youku ни утрепаха с тая изненада, много приятна при това.

В интерес на истината още преди изобщо да се заговори тая година, кои ще са капитаните

на отборите, много усилено вървеше слуха за Ten. Публиката се беше нахъсала и отзивите за това той

да бъде капитан бяха супер ласкави. Не  стана, но онези от Youku са се усетили какво губят и го поканиха сега като гост съдия.

За съжаление, тези епизоди са спешъл и трябва вип членство, но основното @kandala го е написала.

Част от отпадналите играчи се борят за последната кърпа и връщането им обратно на големия финал.

Като си помисля какво драма беше преди 2 дни, заради Аки-Сан, но ето че сега се завръща, даже Тен му връчи заветната кърпа:lol:.

Би трябвало него също да го видим като гост съдия на големия финал, в компанията на И Бо и останалите трима.

Според мен направо си опипват почвата и си го подготвят момчето да капитанства следващия сезон.

Много е добър в танците наистина, удоволствие е да го гледаш. Няма смисъл да пускам отново денс клипа, ако изкочи нещо интересно

около него в шоуто ще ви държа в течение.

Ето и промо клипчето му за SDC4

• Like 1
  • Thanks 1

Говорим си за добри танцьори, нали?
Включвам в разговора още трима.
Ънхьок, когото гледам с други очи напоследък, Марк, за когото знаем, че е прекрасен таньоцр и Юта. Юта, който е известен с топлия си глас, със страхотните си танцови умения,  прекрасната си усмивка и към днешна дата - РОЖДЕНИЯ СИ ДЕН. 
Името му е #1 в Туитър, където се сипят пожелания за здраве и щастие.
Аз се присъединявам към тях и добавям да продължава да хубавее, както напоследък.
Той винаги е бил хубавец, но последната година обира дори моите точки. :D
Честит рожден ден на Юта-сан!

Юта, първото японско трейни на СМ. 

В това клипче фенове са събрали накратко историята на влизането му в СМ, където вероятността да преминеш прослушване е.... 3/10 000.
Знаем, че е тръгнал по този път заради TVXQ, но не знаех, че когато в станал трейни в Корея не е знаел корейски. Бил е много притеснен, всеки от членовете в групата има своята роля, но той не бил сигурен каква е неговата. Имало е моменти в които е плакал, но продължавал да танцува. Танцувал в залата и не си тръгвал докато огледалото не се замъгли от потта му. Едно от нещата, които са му дали сила тогава е била първата му среща с идолите му TVXQ. Макс го потупал по рамото и казал: "Значи ти си първото японско трейни в компанията?" Казал, че ще го подкрепя и ако има нужа от нещо да го потърси. 
Отново - да е жив и здрав!

• Like 3

Замислям се, че в моето сърце има място за всяко едно от момчетата на NCT, те са страхотни и много ме радват. Но има и които са ми по-по-най и както все се увеличават, скоро май ще станат наистина всички. Юта е от тези, които така да ги наречем любимците. Честит му рожден ден, жив и здрав, все така да хубавее (щото той наистина е много хубав бе), да е щастлив, а в професионален план мисля, че има всичко, пее, танцува, разбива, има любовта на феновете, просто е ПРЕКРАСЕН...:wub: Кво пък, мисля, че SM хич не са сгрешили като са го взели.

IMG_20211026_061318.jpg

Нещо сладурско

Юта ще ме извинява, че ще разваля поста му за рожден ден, ама ей го на друг на сърцето ми, в драма щял да участва, а аз дремя попътно..

WinWin и актрисата Ouyan Nana с постери за драмата The Shadow ( Ru Yue). Клик

IMG_20211026_063852.jpg

• Like 3

Обещах да ви държа в течение с участието на Тен в SDC 4 и изпълнявам.

От Youku решиха да ни пуснат не само целия епизод, но сложиха и субки.

Първо отзивите и коментарите под епизода са 99% за Тен и колко добре се е справил като 

съдия/изпълнител. Всички са във възторг и приветстват още по-силно идеята да го видим в следващия сезон за постоянно:).

Оценката на феновете е 10/10. Тен сподели, че е фен на шоуто и го гледа с интерес. Любимите му танци са хип-хоп, попинг, лакинг и ърбан.

Брейк танците не са му много на сърце, но похвали изпълненията на участниците. На въпроса какво мисли за капитаните и кой му е фаворита,

познайте кого посочи? Капитан Лей, разбира се:es:. Харесва всички останали, но Лей за него е най-добър и се справя страхотно в ролята си на капитан и ментор.

На всички ни направи впечатление с колко уважение, скромност и възхищение подходи към Аки Сан. Въобще този епизод, натрупа бая гледания

и положителни отзиви заради него. Досега и на мен признавам си Тен само ми се е вясвал от време на време и го наблюдах от далечно разстояние.

Сега, заради това му участие му станах биг фен. Приемайте в редиците и на тези момчета още едно фенче в мое лице:lol:.

• Like 3

Да се отчета и аз..

Тая сутрин рано, рано изслушах Favorite за пръв път, е изгледах и видеоклипа де. Сега преповтярам вече за стотен път.

Няма да лъжа, хареса ми. Припева особено е много завладяващ, а песента е малко по-различна от последните им, сякаш.

За сметка на това пък клипа е в техен стил, шарен, танцувален и идеята с вампиризма е готина, защото покрай нея има някои сцени, които лично на мен много ми допаднаха, примерно призрачната гора в която пеят Тейонг и Марк. Но не е само това.

Мисля, че и друг път съм го казвала, 127 могат да изненадват. Никога не знаеш какво да очакваш от тях.

Но това май важи и за останалите NCT-та.

А знаете ли кое е най-забавното? Вчера излезе песента, те го раздават вампири, а УинУин, който също бе част от 127 някога /това още не мога да го преживея, че не е там и ще го повтарям и повтарям, докато от SM не се осъзнаят/, та УинУин както вече се знае ще участва в китайската драма The Shadow. А знаете ли за какво ще се разказва тази драма? За вампири.

Драмата проследява историята на стогодишен самотен вампир и гениално сляпо момиче, които случайно се срещат и се влюбват по пътя.

По-точно главния герой, който между другото ще се играе от един от известните китайски актьори в момента Gao Weiguang, ще бъде стогодишният самотен вампир, но всички вярват, че УинУин също ще играе такъв. Вампир демек. Аз не съм много сигурна, че ще е така, като чета резюмето на драмата, ама ще видим. Но е интересно съвпадение.

А именно вчера е била и церемонията по започването на снимките за драмата и тогава е бил съобщен актьорският състав.

Това ще се гледа, и без друго отдавна вече съм само на китайска вълна при сериалите.

FCi-Ypd-FUUAQLb-EJ.jpg

Но да се върнем на Favorite.

Разбива.:es:

Прочетох, че Марк и Хечани официално са счупили рекорд като единствените и най-млади изпълнители от SM Ent, които притежават 2 титли „Triple Million Seller“ с албума „Hot Sauce“ + „Hello Future“ и „Sticker“ + „Favorite“.

Ам, честито им.

Накрая, подарявам ви това...:ilovethis:

323cdb8dc7c6ff3da969c9bb6004d972561cf6f8

• Like 3

Супер неочаквано. 

Тийзър за колаборация на Kartrider x NCT127. Песента ще бъде пусната на 3.11.2021 г., 18:00 KST. 

Пише oct1, предполагам ще е някаква... фонова музика? 

(Kartrider е популярена онлайн мултиплеърна игра на NEXON Korea.) 

Ако горното е неочаквано, то това видео си знаехме, че предстои. 

Урок по кантонски с Хендери. Забавен учител е той.

Не че за нас, които не знаем никакъв китайски, ще е полезно, но е забавно да го гледаме. :D

• Like 1

NCT127 ще са сред участниците в концерта SUPER SBS CONCERT DAEGU, който ще се проведе на 31.10.2021, в 19:00ч.
2AM, BamBam, Somi, AETEEZ, Gravity и др. са сред останалите, които ще се изявят на сцената.

Коментиращите в секцията са очаровани от тъмбнайла на промо клипа. Аз също. :D

Тук пък гледат за пръв път клипа на Favorite.

• Like 2

Интервю по повод излизащото утре шоу "Analog Trip".  Представител на YouTube, режисьора - дамата, която работи от години с NCT по риалито им NCT Life, както и самите 127, говорят за предизвикателствата и най-интересните моменти. Завели са ги на острова уж да снимат клип и по време на обяда кораба отплавал. Било е забавно. 

Момчетата са създали и песен, Oct за програмата, като текста и музиката са на един от тях, не казаха кой. Ще пуснат и клип с нея. 

Голяма група много рожденици. :)

Честит празник на Уинуин!

Да е здрав, усмихнат и да му е леко на душата! Чакаме го с драмата, но и с нова музика (скоро надявам се). 

a2ed397b7a908e7d.jpg

541454ffb635e8f0.jpg

6edccc0d9d41336f.jpg

• Like 2

NCT Dream с награда от Министерство на културата, спорта и туризма на 2021 Korean Popular Culture and Arts Awards.

Петима от момчетата са присъствали на награждаването.
Изображение

Изображение

Изображение

Сърчице от Джисонг.:)
Изображение

Изпълнението на NCT127 на M Countdown по-рано днес.

Нямам думи.
d3d89056fde9cdec.jpg

• Like 3

Ехааа
Денс практиката на Favorite излезе.

Много обичам да гледам техните денс практики и тази също не ме разочарова. 
Любимите ми бяха на Superhuman и Make A Wish, но тази се нарежда до тях. 
Интересно ми е къде мога да разбера кой е хореографът на танца? Не само този, по принцип. Напоследък изпитвам все по-голям респект и интерес към тези хора зад кадър. Ако някой има идея къде мога да видя кои са, моля да сподели. :)

• Like 3

Хора, има ли смисъл да пиша многословен пост и въобще има ли някой, който още да не е разбрал, че това момче на име УинУин, просто го ОБОЖАВАМ.

Чакам вече да дойде NCT 2021 /то ще има ли всъщност, че малко остана до края на годината :dunno:/, та да го видя там сред всички останали момчета.

Ха, и до тия от 127 също. Чакам да го видя и като актьор, вярвайте, искам да го видя и на живо даже. Без да му казвам нищо, просто да го гледам. 

Той е такова слънчице. :wub:

Честит да е.

nct-wayv.gif

• Like 3

Едни много енергични и весели вампири танцуват в редичка :D

Днешното им изпълнение в Music Bank.
Пак ще се повторя - много се радвам, че тази забележителна хореография се срещна с точно своите, прекрасни изпълнители. 
NCT127 и "Favorite (Vampire)"

• Like 1