Jump to content

Clean With Passion For Now (2018-2019)

Recommended Posts

Неочаквано много ме разчувстваха последните серии. Козунакът се оказа, че можел да играе, повярвах му на страданията. И дядото също, колкото и да беше гаден инат, го съжалих. Ако беше от старите сериали, краят по дифолт трябваше да е трагичен.

Имаше смисъл като цяло, особено след един момент нататък, лековатото начало лъже

• Like 1
  • Upvote 3

Гледам го в момента. Много забавен, свеж и романтичен-точно по мой вкус. Главната героиня ми е много сладка, харесах я още в "Лунна светлина нарисувана от облаци".Главния ми беше тотално непознат, но ми хареса как се справи с ролята. И химия си имаха двамцата, и целувките и бяха качествени. Много сладки ми бяха двамата един до друг. Той почти два метра, а тя дребна и нежна. Обичам такива големи разлики в ръста, става ми едно готино, защото и с моя мъж сме така-той 192 см, аз 158. :D:D:D

• Like 5
  • Upvote 1

Сериал средна работа. Не бих го гледал втори път. За един път става и то заради Kim Yoo Jung. Главния не беше типичния красавец, с тия дрехи изглеждаше сякаш с наднормено тегло. Kim Yoo Jung е за завист от всичките си колежки актриси. На 21 години има такава богата кариера, а и всичко е пред нея. Не знам дори с кого мога да я сравня. 18 награди и поне 20 години пред нея да играе главни роли. Другите известни актриси са с поне едни 10 години по-възрастни от нея. Само късмет да има. 

Off Topic

Сериала имаше своите добри и лоши моменти. Края за мен някак си беше тъжен, въпреки щастливия край. И то поради цялата тяхна история между главните герои. Не знаех как да възприема държанието на главния герой във връзка с неговата болест. На моменти се държеше като дете. Психиатъра изигра по скоро положителна роля, като някак си се жертва за нейното щастие. Макар че в раздялата от 2 години , за мен имаше много добър шанс да я направи негова, а той е и психиатър, знае какво да каже. Тя явно за 2 години не го забрави.  Като я сравня със  Something in the Rain , дето главната героиня след 3 месеца и голяма и единствена любов, си имаше  ново гадже??  Как да ги сравня двете? Няма база за сравнение. 

След тяхната тъжна история  се чудех дали е по логично да се съберат или всеки да си поеме по пътя.  А и тя не показваше никакви чувствата в началото на 16ти епизод. Нейния проблем беше че тя трябваше да има разрешението на брат си и на баща си , за да започне връзката си отново. Те добре че бяха хора и не я спряха по пътя към щастието. Баща и правилно каза че е най-добре тя да бъде обичана от някого , който тя обича.  Нейната роля беше на сестрата ,която се жертва за семейството си. И по този начин брат и и баща и се реваншираха. Като простиха на него и на семейството му. 

И сценаристите като сложат една такава 2 годишна раздяла и как да не му стане тъжно на човек. Като гледам драмите оставам с чувството ,че в Корея няма връзка без такава раздяла??  Как се събират хора след 2 годишна раздяла?  И то в Сеул дето е 10 милиона? А главния герой я видя още на прибирането си от летището??  Напълно изкукали сценаристи. Много им "харесвам"   "случайните" срещи. 

• Like 1

Много много ми хареса , гледах го с голямо удоволствие и наслада , особено последните серии , не очаквах , че ще бъде толкова добре направен , със сигурност беше в мой стил , браво . Много ми станаха симпатични главният актьор и главната актриса , много бяха сладки , и брат и също , имаше страхотни таекуондо умения , впечатли ме . Саранге

• Like 3
  • Upvote 2

Преди 13 часа, evelina_ta написа:

Много много ми хареса , гледах го с голямо удоволствие и наслада , особено последните серии , не очаквах , че ще бъде толкова добре направен , със сигурност беше в мой стил , браво . Много ми станаха симпатични главният актьор и главната актриса , много бяха сладки , и брат и също , имаше страхотни таекуондо умения , впечатли ме . Саранге

Щом ти е харесал и искаш да запазиш вайба още малко, препоръчвам ти да погледнеш и китайския римейк "Use for my talent". В някои отношения мъжкия каст е по-добър от корейския :) 

• Like 2
  • Thanks 2
  • Haha 1

На 13.11.2022 г. at 12:55, Indira написа:

Щом ти е харесал и искаш да запазиш вайба още малко, препоръчвам ти да погледнеш и китайския римейк "Use for my talent". В някои отношения мъжкия каст е по-добър от корейския :) 

Благодаря за препоръката , ще го потърся като си свърша Парфюм .

• Like 2