skofiild Posted May 22, 2022 Author Share Posted May 22, 2022 Ако харесвате Woosung, може би ще ви бъде интересно това видео.. "Корейско-американският музикант Kim Woo-sung се присъединява към нас в епизода на How It Was vs. How It Is и ни показва живота си чрез снимки. Woosung ни отвежда на пътешествие, показвайки ни къде е бил, апартаментите, в които е живял, както и еволюцията на модния му стил!" Woosung Shares His Journey Through Photos | How It Was vs. How It Is | Fuse 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
felicyti Posted August 12, 2022 Share Posted August 12, 2022 И след като изпълниха военната си служба и бандата отново е в пълен състав, преди няколко дни момчетата обявиха световното си турне Heal Together, което ще стартира през октомври в Щатите, а в началото на новата година ще се прехвърли и в Европа. Ей това ееее - момчетата се завръщат с бутикови участия в доста града из цял свят. Отдавна чакам възможността да посетя техен концерт и ако всичко е наред през февруари ще мога да ги гледам на живо в Барселона. Билетите са с цени започващи от 40 евро и се оказва, че едното момиче, с което ще съм там е купило по погрешка 3 билета, та има два свободни билета и ако има желаещи да слушат The Rose на живо в Барселона, в зала с капацитет от 200 души (направо ще си е като частен концерт), то нека ми пишат на лично. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucyta Posted August 12, 2022 Share Posted August 12, 2022 ООО, това е почти джакпот, само да можех с удоволствие бих дошла...Ама пусти недоимък 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
felicyti Posted August 12, 2022 Share Posted August 12, 2022 преди 20 минути, cucyta написа: ООО, това е почти джакпот, само да можех с удоволствие бих дошла...Ама пусти недоимък О, и аз съм така. От сега спестявам. Яд ме е, че преди три години май бяха идвали в Истанбул. Ей го къде е, на една ръка разстояние. А сега няма да го посетят. Помисли си, има време. Нека сме живи и здрави, пък ще те държа в течение. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
felicyti Posted February 2 Share Posted February 2 Феновете на групата отдавна са чули новия им албум Heal, който излезе преди 4 месеца, но аз да го пусна и тук, че не е споделен (със едно такова закъснениееее ) HEAL Изцяло лиричен и чувствен албум с доста песни изпяти на английски. Много ми е легнала на сърце Cure. А турнето на момчетата върви с пълна газ и е почти към края си. Предполагам, че после ще излязат в заслужена почивка. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
felicyti Posted February 24 Share Posted February 24 Турнето на момчетата приключи и те направиха подарък на всичките си фенове пускайки емоционален клип към песента им Cure с кадри от всички концерти, които направиха. На финала на видеоклипа изписват всички градове, които са посетили. The Rose (더로즈) – Cure | Official Tour MV 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucyta Posted February 24 Share Posted February 24 @felicyti, разкажи как беше на концерта. Сигурна съм , че е било уникално преживяване... 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanchela Posted February 24 Share Posted February 24 С @felicyti имах щастието да присъствам на последния концерт от турнето на групата, който беше в Барселона на 19.02. Изживяването ... не може да се опише с думи! Всеки фен се досеща за какво говоря ... Залата беше препълнена. През цялото време всички пееха заедно с момчетата, на моменти даже крещяха, което ми идваше в повече, понеже заради тях трудно се чуваше уникалния глас на Уусунг . Ето ни - триото от България. Изтупахме се с тениски с логото на The Rose и името на турнето "Heal Together". Най-много се гордея с текстилния постер с надпис BULGARIA LOVES YOU, който преди началото на коцерта успях да развея дори пред очите на съ-изпълнителния директор на Transparent Кевин Нишимура. Пратих му дори и сърце. Общо взето направих всичко възможно да бъдем забелязани, да разберат за съществуването на България и за това, че и тук имат фенове. Силно се надявам България да е спирка на следващото им турне 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
felicyti Posted February 24 Share Posted February 24 Преди 1 час, cucyta написа: @felicyti, разкажи как беше на концерта. Сигурна съм , че е било уникално преживяване... Това бяха най-хубавите 4 часа в живота ми, висене пред залата и най-хубавите час и половина в залата Изтерясалите фенки малко ми вкиснаха настроението по едно време докато чакахме, защото създаваха проблеми кой трябва да влиза първи, кой-втори, а охраната не можеше да се справи с тях .... Можеше да сме на по-предни места , почти до сцената, но и на 15 метра разстояние си беше супер. Залата беше малка, та всичко си се виждаше прекрасно. The Rose не са за малка зала, и музиката която правят не е за изтерясали фенки, а за ценители. Преживяването още ми е като на сън. Да ги видиш на живо как се движат по сцената, как свирят , говорят, усмихват се, пеят... Просто попиваш всяка секунда... Концерта си беше като по учебник. Гледах клипове на предните концерти от турнето и в Барселона нямаше нищо по-различно. Изпяха всички песни от новия албум, както и Sorry, She is the rain, Candy, I.L.Y., Red, California... Имаше изпълнение и на Modern Life: песен от последния албум на У Сунг. Яд ме е, че не изпяха Baby. Завършиха с Black Rose. До Джун е поотслабнал, че след казармата имаше сладки бузки, Понеже фенките яко пееха на всички песни, У Сунг често спираше да пеее и в момента, в който започваше някой текст на корейски, изведнъж фенките спираха да вият и той се смееше. Забавно им беше и на момчетата. Аз съм доволна от себе си, че не забих глава в телефона да правя клипчета, а яко си денсих през повечето време и искрено си се радвах на творчеството им. Гледах да си изживея момента истински. Имам предчуствие за нов албум през есента, както и ново турне. Така, че този път няма да ми бягаш по тъча, а си с нас. А ако дойдат и някъде на Балканите ще е прекрасно. 6 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucyta Posted February 25 Share Posted February 25 Определено ще се постарая този път да съм с вас, където и да е това. А пък ако е на Балканите ще е още по- възможно! 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
felicyti Posted March 24 Share Posted March 24 Днес момчетата пуснаха официалнo лайф видео на песента им Time от последния им албум Heal. Както винаги приятно за очите и ушите. The Rose (더로즈) – Time | Official Performance Video Live From Joshua Tree Мислех си, че момчетата ще си дадат почивка след турнето и ще работят по нов албум, но тцъ! Ще вземат участие в няколко фестивала в цял свят. В момента са в Южна Америка , след което през лятото ще участват във фестивал в Манила и от там ще се прехвърлят в Европа. На 02 юли ще попеят малко с Black Pink в Лондон, а преди два дни обявиха и участието си на фестивала LOLLAPALOOZA в Чикаго на 3-6 август. Off Topic Няма да скучаят момчетата. На 14 април ще имат концерт в Япония. Off Topic Искрено се надявам, покрай толкова ангажименти, да намерят време за нов албум, който да чуем на есен. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
felicyti Posted July 18 Share Posted July 18 Иии както предсказах, идва нов албум от момчетата, който ще се казва DUAL. Който следи клипове с участията им на всички фестивали, които посетиха до момента, вече ще е чул сингъла - Back To Me. Вчера пуснаха тийзърче към песента, а видеоклипа очакваме да се появи на 20.07 Съвсем скоро очаквам да ни зарадват и с обявяване на ново световно турне. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
felicyti Posted July 23 Share Posted July 23 ИИИИ песента Back to Me и видеото към нея излезе The Rose (더로즈) – Back To Me Official Video Песента е достатъчно зареждаща и може би за това клипът е класически, без нещо специално и крещящо. На мен много ми допада! В предния албум тексовете на песните преобладаваха на английски, предполагам, че и в DUAL ще е така. На мен ми се иска да чувам повече корейски. Излезе и песента Alive, която също е изцяло на английски. Харесва ми, доста мелодична, с леко ретро поп звучене е. Ако не се лъжа, очакваме тийзър и видео и към нея. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
felicyti Posted July 29 Share Posted July 29 Имаме си видеоклип и към песента Alive The Rose (더로즈) – Alive | Official Video Страхотен е, песента е страхотна. Както споменах, че самата песен ми навява ретро поп звучене, то и клипа ни води в далечните 80-90 години на миналия век с чернобялата си визия, облеклата на момчетата, плаващите сцени... много красиво, точно по моя вкус! Ясен е и старта на турнето "Dawn to Dusk", а имено началото на октомври момчетата започват с концерти в Щатите и Канада. Очаквам съвсем скоро да обявят и кога ще посетят Азия и Европа. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
felicyti Posted August 25 Share Posted August 25 Още месец ще почакаме докато излезе албума DUAL. Излезе втора част на графика, с който малко по малко ни се разкрива информация за песните и албума. След зареждащите Back To Me и Alive, днес The Rose запознаха феновете си и с трето парче от новия албум, а имено песента You're Beautiful The Rose (더로즈) – You're Beautiful | Official Video Много нежна и красива песен. Ясен е и дизайна на корицата на албума, като може да се избира между DOWN и DUSK версия. Off Topic Стандартна опаковка на двете версии DAWN и DUSK. Делукс версия на албума 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
felicyti Posted September 22 Share Posted September 22 Тадааам! Имаме си нов албум от момчетата! DUAL излезе днес и всички песни са изцяло на английски. На първо слушане, след вече излезлите Back to Me, Alive и You're Beautiful, веднага ми харесаха Lifeline и Nauseous, от DAWN частта на албума и Wonder от DUSK частта. Като цяло е доста мелодичен албум, с лирично звучене. Харесва ми! С кеф ще си го слушам докато си карам колелото покрай морето. The Rose - DUAL 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
felicyti Posted October 6 Share Posted October 6 Много клип, много нещо... От вчера имаме видео и към песента Wonder. Аз съм доволна, естествено. The Rose (더로즈) – Wonder — Venn Diagram Project | Official Video Прави ми впечатление, че все повече чуваме гласът на До Джун, а в тази песен е направо мамма мия.. Харесва ми идеята със знамената във видеото. Не виждам нашето, обаче. На финала са изписали имената на всички Black Roses, които са участвали във видеото. Много мило. Иначе турнето на момчетата стартира на 04.10 и за сега все още са обявени датите само за САЩ и Канада (до 12.11.2023) Странно е, че няма никаква информация за другите континенти. Дали ще дойдат пак в Европа, можем само да си гадаем. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
felicyti Posted November 10 Share Posted November 10 Всъщност, аз съм объркала, ама така е при оскъдното ми познание с езиците.. Официалното видео към песента Wonder излезе днес. Носи същия зарад. The Rose (더로즈) – Wonder | Official Video 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
felicyti Posted November 29 Share Posted November 29 Най-сетне имаме дати за Европейското турне на момчетата, което ще стартира март месец в Германия. Мислех, ще DAWN TO DUSK ще пропусне да мине през Европа, но съм грешала . Билетите влизат в продажба от 05.12. (вторник), като аз се замислям да се отбия до Будапеща, но ще го помисля до вторника. В постера са посочени и датите за Азиатското турне, като участието им в Мумбай, Индия, ще е на фестивала Lollapalooza, в който ще излязат на една сцена заедно с Eric Nam, Sting, One Republic и други известни музиканти. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts