lazeto Posted October 13, 2018 Share Posted October 13, 2018 Legal V (リーガルV) Страна: Япония Също така известен като: Rigaru V: Gen Bengoshi: Takanashi Shoko Период на излъчване: 2018 – Октомври – 11 старт Време на излъчване: Четвъртък 21:00 Формат: Renzoku Жанр: Адвокатски Канал: TV Asahi Епизоди: 9 Режисьор: Naomi Tamura, Hidetomo Matsuda Субтитри: Английски Участват: Yonekura Ryoko като Takanashi Shoko Nanao като Shiratori Minako Miura Shohei като Kayano Akira Adachi Yumi като Ito Rie Hayashi Kento като Aoshima Keita Mukai Osamu като Kaizaki Hayato Kohinata Fumiyo като Tenma Soichiro Naito Risa като Jinbo Yuki Katsumura Masanobu като Otaka Takashi Arakawa Yoshiyoshi като Baba Yuichi Kiriyama Renn като Asano Yohei (епизод 3) Hayami Mokomichi като Omine Satoshi (епизоди 8-9) Резюме: Takanashi Shoko (Yonekura Ryoko), е бивш адвокат изгубила правата си заради инцидент. Затова убеждава университетски професор, който е акредитиран като адвокат, да открие адвокатска кантора и наеме персонал. Така Shoko се изправя срещу голяма фирма в гражданското дело, докато екипа и преминава редица трудни ситуации… Свали с английски субтитри Руски субтитри Онлайн с руски субтитри Онлайн с английски субтитри 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b_a_d Posted March 16, 2021 Share Posted March 16, 2021 Вече и в бг ефира на BG On Air от тази вечер. Голяма изненада, страхотен каст, невероятен разбира се първи епизод! 2 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukio Posted March 16, 2021 Share Posted March 16, 2021 Сериозно ли? Тези хора изобщо не рекламират. 2 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asha Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 Може и да се появи някъде из нета с българския превод , но за всеки случай - руска онлайн опция ------------ Според програмата на телевизионния канал, в 20:30 ч е излъчването на серията а в 12:30 ч на следващия ден е повторението й. Вероятно след излъчване ще бъде достъпен и за онлайн гледане още известно време/ ако съдя по опциите на други сериали/ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukio Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 Не виждам други излъчвани там после да ги качват онлайн. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sword Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 Сериалът е интересен :), но гласът на главната не ми харесва. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fractal Posted March 18, 2021 Share Posted March 18, 2021 Може би е добре, че всяка серия е отделен случай, от днес се вкл. да го гледам! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukio Posted March 19, 2021 Share Posted March 19, 2021 Нашите дубльори са ужасни. Не разбирам, защо се опитват да звучат изкуствено, имитирайки техния говор?! Това много вреди на качеството. Днес хванах малко от повторението. Серията беше с гостуване на Рен Кирияма. Кастът е великолепен и ако озвучаваха нормално поне кака Рьоко (тя няма подобен слаб глас), щеше да е далеч по-добре. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шоши-сан Posted March 20, 2021 Share Posted March 20, 2021 Аз гледам в оригинал. Не мога да си причиня дублаж, озвучка и сие. Абсурд. Ползата от цялата таз "афера" е че ми обърнаха внимание на това заглавие и реших да го отворя за компания. Първите 2 серии видях. Главната героиня има страст към ретро-влакове, аз също. Веселят ме тези ретро-моменти. Във втори епизод една от любимите ми теми - направо не се спряха цяла серия с илюстрация на злоупотреба с положение /власт в сферата на психологическото насилие. Кака Рьоко почти не съм я гледала до сега на малкия екран. То в началото на първи епизод "театралността" беше в повече, та и в оригинал малко в повече интунационно ми дойде тя. Намалих звука заради това. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukio Posted March 20, 2021 Share Posted March 20, 2021 И аз бих го изгледяла, без дублаж. Дорамата има и добра завършваща песен, изпълнена от Sekai no owari - Illumination. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukio Posted March 22, 2021 Share Posted March 22, 2021 Не знам, дали някой следи сериите по телевизията. Сега видях, че онзи ден съм попаднала на еп 3., но в него не видях героя на Осаму Мукай, който е обявен в каста. Препоръчвам, ако ви е харесало, друга наистина култова дорама в жанра - Legal High 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b_a_d Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 Вие вместо да се радвате, че излъчиха сериала в бг ефира - недоволствате. Това е то бг народа, никога не може да благодари. Иначе отначало дублажа на Шоко ми се стори странен и не ми хареса, но после се изкефих. Много готино звучаха през цялото време. Много ми бяха интересни случаите и главната актриса ме изкефи супер много. Да гледам любимия си японски актьор в бг ефира си беше голямо вълнение и радост. Мукай Осаму толкова равнодушен и готин. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukio Posted March 31, 2021 Share Posted March 31, 2021 До. И аз видях Мукай най-сетне. След втори поглед приех дублаж на Рьоко, но този на Юни Адачи е много странен. От 11 април започва нова мини-дорама от 8 серии - Ангели в бяло. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukio Posted April 1, 2021 Share Posted April 1, 2021 Не си е работа да го гледам на части. Все не смогвам с часовете по тв. Трябва отделно да се види. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts