lazeto Posted June 29, 2018 Share Posted June 29, 2018 Let Me Introduce Her (그녀로 말할 것 같으면) Страна: Южна Корея Също така известен като: About Her Период на излъчване: 14 юли 2018 – 15 септември 2018 Време на излъчване: Събота 20:55 (по 4 епизода) Жанр: Мелодрама, Мистерия Канал: SBS Епизоди: 40 Режисьор: Park Kyung Ryul (Still You, Hanoi Bride, Fly High и др.) Сценарист: Park Eon Hee (Still You, Hanoi Bride, Fly High и др.) Субтитри: Английски Участват: Nam Sang Mi като Ji Eun Han Kim Jae Won като Han Kang Woo Jo Hyun Jae като Kang Chan Ki Lee Mi Sook като Min Ja Young Han Eun Jung като Jung Soo Jin Yang Jin Sung като Song Chae Young Lee Dae Yeon като Han Young Cheol Kim Roe Ha като Detective Kim Kim Jung Young като Lee Sook Hyun Jung Young Joo като Madame Hwang Jinwoon като Lee Hee Young Lee Ho Jung като Lee Hyun Soo Kim Bo Kang като Jang Seok Joon Kang Hoon като Ji Soo Han Lee Shi A като Ji Eun Han Резюме: Сериалът разказва за Чи Ън Хан (Nam Sang Mi), която губи паметта си след хирургическа операция за възстановяване на лицето, и за странните неща, с които се сблъсква, докато се опитва да възстанови спомените си… Свали с български субтитри Онлайн с български субтитри Свали с английски субтитри Онлайн с английски субтитри Онлайн с руски субтитри 3 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dido100 Posted July 23, 2018 Share Posted July 23, 2018 Изключително слаб сериал! От километри си личи, че сценаристката досега е писала само долнопробни всекидневни сапунки, режосьорът и той не е стока. Но основния недостатък е присиствието на Нам Санг Ми-толкова слаба роля прави, че чак отвращава! И Ши А е много по-добра дори и за една серия, а героините им като характери са напълно несъвместими. Не си губете времето с това нещо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlatinab1 Posted January 30, 2019 Share Posted January 30, 2019 Не ме впечатлява сериала! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadi74 Posted March 1, 2019 Share Posted March 1, 2019 Сериала много ми харесва, надявам се скоро да има и други серии! Дайте му шанс на сериала! Благодаря Ви! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts