lazeto Posted April 20, 2018 Share Posted April 20, 2018 (edited) Off Topic Ms. Hammurabi (미스 함무라비) Страна: Южна Корея По новелата на Moon Yoo Seok "Ms. Hammurabi" Период на излъчване: 21 май 2018 - 16 юли 2018 г. Време на излъчване: Понеделник - Вторник 23:00 Жанр: Съдебна драма Канал: JTBC Епизоди: 16 Режисьор: Kwak Jung Hwan (Chuno, Runaway Plan B, Basketball, The K2) Субтитри: Английски Участват: Go Ara като Park Cha O Reum L (Infinite) като Im Ba Reun Sung Dong Il като Han Se Sang Ryu Deok Hwan като Jung Bo Wang Lee Elijah като Lee Do Yeon Lee Tae Sung като Min Yong Joon Cha Soo Yeon като Hong Eun Ji Ahn Nae Sang като principal manager Lee Jung Eun - гост в епизод 1 Резюме: Пак Ча О Ръм (Go Ara) е съдия новобранец, на около 25 години, която следва принципа "око за око, зъб за зъб". Тя не приема предразсъдъците и не вярва сляпо във властта. Справяйки се с различни случаи, тя и колегите ѝ, включително Им Ба Рън (L), постепенно израстват като професионалисти и личности... Свали с български субтитри Онлайн с български субтитри Свали с български и английски субтитри Свали с руско озвучаване + OST Онлайн с руски субтитри Edited May 22, 2022 by bealonenomore Добавен линк за онлайн гледане с български субтитри. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aria Posted April 20, 2018 Share Posted April 20, 2018 Дано да има превод! От резюмето и от актьорския състав ми изглежда, че ще е интересно! Го Ара не ми е много неприятна, а другите двама много ми харесват. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ofell Posted May 24, 2018 Share Posted May 24, 2018 И аз много искам да преведат сериала, изглежда обещаващ и дори само заради Л си струва да се гледа :). Познанството от деца вече ми е много клише, но ще го изтърпя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silence~ Posted June 9, 2018 Share Posted June 9, 2018 Изглежда наистина много обещаващ. Нареждам се на опашката за субтитри 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted June 11, 2018 Share Posted June 11, 2018 Загледах го от нямамне на какво друго.Следваше яко текущата мода за борбата за правата на жените до пети епизод , на фона на работата в съда - мъжко царство, пълно с царедворци кариеристи и мижитурки и изведнъж в шести- изненадааа. Извадиха спомените от детството и забиха по каноните на клишето . Язък!Надявам се да е временно, заради героинята. Въпреки това, все още не ме дразни, нито даже и Го Ара и айдълето. Нямам идея що! Може би, поради липсата на битовизми, лиготии и класическа Пепеляшка и това ,че положителното е повече от негативното. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts