Jump to content

Recommended Posts

DWrsMUqUQAAlQVC.jpg

 

Off Topic

DVkzM06VoAA8T6i.jpg

 

Only Side by Side with You

 

Държава: Китай

Жанр: романтика, мелодрама, бизнес

Епизоди: 40

Начало: 25 март 2018

Канал: JSTV, ZJTV

Режисьор: Lin Yan

по едноименната новела на Xia Hu Ru Wei

Субтитри: Английски

 

Участват:

Bai Baihe като Nan Qiao

William Chan като Shi Yue

Zhang You Hao като Hao Jie

Michelle Bai като Wen Di

Rong Dollar като Xiao Si

 

Резюме"

Нан Цяо е жена с кариера и влиятелен годеник. Разбирайки, че той ѝ изневерява, прекъсва взаимоотношенията си с него, а в резултат той се опитва да разруши бизнеса ѝ. Нан Цяо отива на среща с  потенциални инвеститори в популярен бар, където се сблъсква със собственика Шъ Юе. Шъ Юе, по слухове свързан с мафията, решава да ѝ помогне с бизнеса, но го прави от желание за мъст, уверен, че тя е индиректно свързана с изгонването му от армията...

 

Off Topic

Only+Side+By+Side+7.jpg

Only+Side+By+Side+10.jpg

Only+Side+By+Side+11.jpg

Only+Side+By+Side+12.jpg

:essub:

 

Свали с български субтитри :click: :click:

 

Свали с български, английски и руски субтитри :click:

 

Онлайн с български субтитри: :click:

 

Онлайн с английски субтитри :click:  :click:

 

Онлайн с руски субтитри :click:  :click:

 • Like 5
 • Upvote 5
Link to comment
Share on other sites

преди 8 минути, lazeto написа:

Както и dramafever, явно този сериал е много желан хи...:D

Четох при рускините, че 1 еп. е гледан от 100 мил. души, също прочетох много добри отзиви за началото, без излишни пълнежи и много динамично, но това е типично за китайците, започват ударно и после се теглят едни локуми, да видим, дано с този не стане така.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Че желан е - откога чакам Уилям в някой съвременен сериал,  че и с криминална нотка :) А пък и с бонус - такива сцени :lol::lol:

XYNw-fysnevm8499837.jpg

 • Like 1
 • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Много симпатичен сериал! Вече изгледах преведените 19 епизода и започвам да си гриза ноктенцата от яд, че няма повече. Малко ми идват вповече повторенията, но все още се ядва. Двойките, които се очертават, са чудесни. А малкият племенник на главната героиня ме довежда до кикот, когато обяснява на лелките и чичковците от фирмата как да свалят някой от противоположния пол. :lol:

Spoiler

 

Когато попълва някакви въпроси в сайт за запознантства за единия конструктор на дронове:

- Колко романтични срещи си имал досега?

- Май една...

- Как "май"! Каза ли й сладки думи?

- Не.

- Прегърна ли я?

- Не.

- Целуна ли я?

- Не.

- Ти си много зле, бе!

 

 

Този Уилям досега не съм го гледала, поне нямам спомен, но е добър. Особено когато прави лицеви опори! :blink:  Малко прилича на петле с тази модерна прическа, но химията между него и главната е налице. Направо я побърква.
Горещо го препоръчвам от гледаното досега! 

 • Like 2
 • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Целият сериал вече е факт, а от снощи и английските субтитри на всички епизоди. 

Вече има качен сборен торент в АвистаЗ. :rolleyes:

 • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Хубаво сериалче! Сюжета не е нещо не виждано, но пък е приятен и лек. Драмата не беше тежка и не натоварва, имаше забавни моменти, особено в 1 еп се посмях от сърце. :) Романтика също не липсваше, но и същевременно не е прекалено сладникаво, имаше баланс. Останах доволна от играта на актьорите, но най-голямо впечатление ми направи William Chan (главният герой). Уникално красив и талантлив мъж! Тази роля направо така му залепна, че просто не е истина. :) Плакнах очите с него и лиги бърсах. :) :D Героят му най-много ми допадна, лошото момче с добро сърце. Този тип персонаж винаги ми е бил слабост, а и ако ролята се играе от толкова красив мъж комбинацията става уникално добра. Главната също много добре се справи. Не мисля, че съм я гледала преди, но смея да кажа, че доста се отличава, като визия. Въпреки малката разлика в годините, личеше си, че му е кака. :) Като цяло сериала си струва отделеното време и определено успях да разпусна с него. Въпреки че е 40 серии лично на мен ми беше интересен, но си имаше и своите излишни пълнежи на места. Мисля, че определено заслужава бг буквички и официално заявявам, че това ще е следващият ми проект за превод. :)

 • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Много ми харесва. Следя го с интерес. Но и ме дразни това, че в началото на всеки нов епизод, преразказват и повтарят части от предишния епизод, и то много части. По това ми напомня на сапунка, а не се сещам в други сериали така да се е припомняло в началото. А иначе като сюжет много ми харесва и го следя с огромен интерес, като си превъртам само тези повторения в началото на епизодите. Качеството на заснемане и режисурата също са добри, както и декорите и дизайните. На главния не му харесах срязания нос, защото има една сцена, в която дъвче ябълка и точно там много му личи, че са го скъсили - някак си при дъвкането и сниман отпред, изглеждаше съвсем чипонос. Много харесах конкурента му като визия - сурова недодялана красота, но не и като тип персонаж - много слабохарактерен.

Link to comment
Share on other sites

Изгледх го с руски субтитри/много ми хареса/,но ще изчакам превода за да го изгледам пак .Харесвам и двамата ГГ, въпреки, че главната тук е качила няоло килограма и изглежда малко пухкава -  в Хирурзи изглеждаше много по-добре.

Link to comment
Share on other sites

Много ми харесваше и с интерес го следях до 25 епизод! После спрях и реших, че повече не ща да го гледам. Вероятно ще хвърля око само на края. Всъщност в началото на сериала имаше интрига докато двамата главни мъже се съревноваваха тайно и си мереха на кой колко е по-голямо егото, но песле интригата някак си намаля и стана много недраматично и лежерно. След интимната нощ пък беше ясно как ще се развият и отношенията мъж-жена. Причината да се откажа да го гледам обаче е друга - без да премисля добре, гледах при рускините части от два епизода от последните /не последния, но все пак са цифра към края/ и както бях на 25 епизод, рязко изгубих интерес да догледам до 40-ти. Кофти е да гледаш нещо, като знаеш как ще свърши.... Моя е грешката, и сега си тегля последиците, но няма как да се мотивирам да го изгледам докрай серия по серия с всички подробности.... Сега да кажа и кои са ми любимците от този сериал - трите кучета немски овчарки /злато, сребро и мед/. :):) Много ме радваха и двамата старци.

Link to comment
Share on other sites

Благодаря за бг превода !

 

Чаках го да приключи с нетърпение, но сега съм малко смаяна !?!?!?

На 15 епизод съм , а продуктовото позициониране ми дойде в повече !До тук засякох около 20 рекламирани продукта!

Изключвам от това число рекламирания стил на живот и град Шанхай-като страхотно място за живеене , както и дома за стари хора в който ще доживеят живота си двамата бащи /къде отидоха Конфуцианските ценности !?!

Иначе много сладки взаимоотношения баща-син във фамилия Чан ! :)

 

 

Link to comment
Share on other sites

Подходих скептично към сериала, защото съм скарана с новите технологии, но темата за дроновете ме увлече, а и това, че не е широко използвана в други сериали (говоря за тези, които аз съм гледала), ми задържа интереса. И дори сега, когато попадна на статии за дронове в нета, хвърлям по едно око. 

Огромният недостатък, както са писали и други, са безкрайните повторения, които отнеха минимум 40% от цялото екранно време. Ако бяха събрали историята в 20 епизода, щее да е много по-добре. За пръв път виждам повтаряне на цели сцени по два пъти в един епизод, а това вече беше прекалено. Може да се хареса само на някой, който учи китайски - веднъж изгледа ли сериала, ще има запас от минимум 50-100 фрази, които са повтаряли до безкрай :D

Останах очарована от главната героиня - страхотна от първия до последния епизод. Вярна на себе си, без да прави компромиси, поставяше на място както бившата на главния така и своя бивш, така и самия главен! Знаеше какво иска и си следваше пътя. Без лигавене, без тръшкане. Браво! Самата актриса също ми беше много симпатична, с удоволствие бих я гледала и другаде. Само това, с което я обличаха, ми беше прекалено - без да разбирам от стил, няма как да преглътна анцуг в комбинация с токчета. 

Главният беше на светлинни години назад, поне според мен - и персонажът, и актьорът. Беше твърде самонадеян и макар че обичам такъв тип герои, на този тук не му идваше отвътре, а някак насила. А като го гледах как се държи с управителя на бара - като че ли му е слуга, направо щях да го пребия. Заслужаваше си го. Актьорът лично за мен е доста дървен и едните трапчинки не го спасяват. Давам му все пак няколко бонус точки за финалната песен - приятна е за слушане:

 

 

Приятелите на главната двойка бяха сладури, смпатизирах на всички им, а също и на двамата татковци - абсолютно различни един от друг, но си пасваха идеално. Спокойно могат да направят сериал с двамата в центъра за възрастни :P

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Казах ти, че сериала не е лош и е различен и нетипичен. :) Моето мнение се припокрива с твоето с тази разлика, че аз много харесвам главният и героя му /Шъ Юе/. :) Радвам се, че и в този проект бяхме заедно и сега... 60 серии ни чакат. :) 

Link to comment
Share on other sites

На 1.06.2019 г. at 10:24, tikitoliq написа:

На 15 епизод съм , а продуктовото позициониране ми дойде в повече !До тук засякох около 20 рекламирани продукта!

 

Сигурно си права, макар че на мен това не ми бодеше толкова много очите, колкото примерно в последните няколко корейски сериала, които изгледах - то бива, бива, ама чак пък по една минута да сипват разтворимо кафе, за да му се направи добра реклама... 

 

А тук ми липсваше още романтика - имаше предпоставки за това, химия също имаше, поне загатната, на всичко отгоре сума епизоди ни обясняваха за голямата любов, а романтиката се изразяваше в няколко погледа и туй то, по-зле и от ученически сериал :D

Link to comment
Share on other sites

На 1.06.2019 г. at 16:47, bealonenomore написа:

....Останах очарована от главната героиня - страхотна от първия до последния епизод. Вярна на себе си, без да прави компромиси, поставяше на място както бившата на главния така и своя бивш, така и самия главен! Знаеше какво иска и си следваше пътя. Без лигавене, без тръшкане. Браво! Самата актриса също ми беше много симпатична, с удоволствие бих я гледала и другаде...

 

 

За първи път гледах главната в Хирурзи /Surgeons(2017) и също ми направи много добро впечатление.  Може да го погледнеш, ако искаш. 

Заради нея и този сериал попрослушах оттук -оттам тогава , но сега с превод вече ще му обърна подобаващото се внимание.

Благодаря за положения труд!:kissx:

Link to comment
Share on other sites

Мерси за препоръката, не звучи никак зле сериалът. Ще го сложа във вече твърде дългия списък на чакащи за теглене и гледане :D 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
 • Create New...