Jump to content

Офтопик форевър 2 (фордвевър)

diant

Recommended Posts

Той и Михаил Горбачов почина на края на август, но съобщиха между другото. Реално, може и повече да е направил от коронованата особа за света.

Та всеки си има право на мнение и предпочитания и няма нужда от заяждане.

• Like 3
  • Upvote 2

Оставете хората да почиват в мир - намерете си друга тема за спорове.

Off Topic

Езика малко ме сърби , но си давам сметка, че няма никакъв смисъл и като никога ще си спестя мнението :)

• Like 5
  • Haha 1

2 hours ago, Кева said:

Езика малко ме сърби , но си давам сметка, че няма никакъв смисъл и като никога ще си спестя мнението :)

Що бе? Кажи си каквото ти на душа! Че тъй излиза малко... Не ми се пише, ама пиша. :lol:

преди 22 минути, bond написа:

Аз пък си купих нов хладилник. Ей тъй на, хваля се.

Честита нова придобивка! С пожелание винаги да е пълен и винаги да можеш да си позволиш да го напълниш, като се поизпразни.:)

• Like 1
  • Thanks 1
  • Upvote 1

@bondЧестито и от мен и да се ползвате със здраве поне 20г:) 

П.С. Така и така сме на темата ако не си фърлил стария прати го насам, че нашия на работа сдаде богу дух. Беше Мраз на достолепна възраст ма вършеше отлична работа:D

• Haha 4
  • Upvote 1

5 hours ago, debil4e said:

П.С. Така и така сме на темата ако не си фърлил стария прати го насам, че нашия на работа сдаде богу дух. Беше Мраз на достолепна възраст ма вършеше отлична работа:D

Мога да ти изпратя, разбира се и с удоволствие, че няма да се налага да мъкна 70 кила ламарина no посока контейнерите, но не работи и не може да се поправи. Никога не си купувайте Силтал. Калпава марка хладилници е.

• Haha 2

Честито @bond със здраве да си го ползваш и винаги да е пълен:)

И аз наскоро се сдобих с чисто нов хладилник с 4 врати,огромен,такива където ги дават по корейските драми:D

@debil4e Аз имам излишен работещ хладилник висок и голям с фризер,за махане е,и още стои в нас:lol: Само има 1 недостатък,че ще ти трябват от време на време чук и длето за махане на буцата лед който се образува в хладилника:lol2:

• Thanks 2

@ftisland  ледът не ни бърка, както казах Мраз - периодично се изкарваше в коридора да се стопи буцата, колегите се удряха по едно рамо. Този път обаче вече се прецака вратата, не се затваря и ся като временна мярка е вързан с с тези ластиците за багаж:lol2:

• Haha 1
  • Upvote 1

@debil4e Горките ти колеги,измъчили са се с хладилникът,а и вратата щом е отишла,ясна е работата:lol: Мога да ти пратя снимка/снимки на хладилника на лично ако те устройва (ама когато имам време):D

• Like 1

Свършиха ли се актьорите, че този селски бек са го изтипосали да се снима с Яя? От нивата в мола. :lol: Той певецът е по-красив и пригладен.

@Чингулинка сега като Мустакя отпадна, виж този, има спешна нужда от твоята помощ и бръсначи.:D 

Да вземем да спретнем един бизнес, ще имаме доста работа в Тайланд. :lol2:

@jira Шшшш, алоууу! Къде ми се вреш ти в бизнеса?! :nunchako: Бръсненето на мустаци е моя специалност! Ти си намери друга! :bee:

Без малко да повърна! :swoon: Ама тоя много грозен бе! И слаботелесен и малолетен! Не може да се мери с МустакЯ, който каквото и да е направил, че да ми влезе в черния списък, не може да му се отрече, че  е хубавец. А тоя само едно бръснене няма да му оправи физиономията. Направо ще трябва да му ампутирам главата с бръснача :dunno:

Успокой топката, аз нямам желание да бръсна мустаци. :lol: Идеята ми беше да ти намирам клиенти, ама като се дърпаш, ще трябва да се оправяш сама. :P

• Haha 1

57 minutes ago, jira said:

Успокой топката, аз нямам желание да бръсна мустаци. :lol: Идеята ми беше да ти намирам клиенти, ама като се дърпаш, ще трябва да се оправяш сама. :P

Благодаря за добрите намерения! Ама намери ми някой хубав, какво ми го предлагаш тоя грозник :na2: Направо съм в шок как са могли да го натресат на Яя! :swoon:

3 hours ago, Чингулинка said:

Благодаря за добрите намерения! Ама намери ми някой хубав, какво ми го предлагаш тоя грозник :na2: Направо съм в шок как са могли да го натресат на Яя! :swoon:

И аз съм в шок. :blink: Идея си нямам дали е актьор или просто са го хванали за този клип, но кофти избор, даже се чудя Яя защо е приела, не е като да не вади достатъчно пари от реклами и прочие. Освен този да е супер известен с нещо в Тайланд и ние да не знаем. :huh:

Предложих го за развитие на бизнеса, няма само хубавци да бръснеш я, те все ще свършат, трябва и друг мат'риал да има. :D

• Haha 1

преди 21 минути, Lawandula написа:

Тоя  "празник" трябва да се забрани със закон. Хамериканците, да си го празнуват колкото си искат. Ужас!:(

Това е ужасно. Потресаващо и безумно. :(

• Sad 1

Преди 1 час, Koizora написа:

Това е ужасно. Потресаващо и безумно. :(

За съжаление- да. И с всяка година става  по-безумно и ще става още по, предвид екзалтираните мами как да обезобразят детето от най-ранна възраст.

Днес се случило там, "утре" може да се  случи тук. 

Апропо. Коледари години не са минавали вкъщи, но "тиквари" най-редовно- камари.

Edited by Lawandula