Lawandula Posted September 19, 2022 Share Posted September 19, 2022 Той и Михаил Горбачов почина на края на август, но съобщиха между другото. Реално, може и повече да е направил от коронованата особа за света. Та всеки си има право на мнение и предпочитания и няма нужда от заяждане. 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кева Posted September 20, 2022 Share Posted September 20, 2022 Оставете хората да почиват в мир - намерете си друга тема за спорове. Off Topic Езика малко ме сърби , но си давам сметка, че няма никакъв смисъл и като никога ще си спестя мнението 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted September 20, 2022 Share Posted September 20, 2022 Аз пък си купих нов хладилник. Ей тъй на, хваля се. 1 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erutan Posted September 20, 2022 Share Posted September 20, 2022 2 hours ago, Кева said: Езика малко ме сърби , но си давам сметка, че няма никакъв смисъл и като никога ще си спестя мнението Що бе? Кажи си каквото ти на душа! Че тъй излиза малко... Не ми се пише, ама пиша. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asha Posted September 20, 2022 Share Posted September 20, 2022 преди 22 минути, bond написа: Аз пък си купих нов хладилник. Ей тъй на, хваля се. Честита нова придобивка! С пожелание винаги да е пълен и винаги да можеш да си позволиш да го напълниш, като се поизпразни. 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
debil4e Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 @bondЧестито и от мен и да се ползвате със здраве поне 20г П.С. Така и така сме на темата ако не си фърлил стария прати го насам, че нашия на работа сдаде богу дух. Беше Мраз на достолепна възраст ма вършеше отлична работа 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 5 hours ago, debil4e said: П.С. Така и така сме на темата ако не си фърлил стария прати го насам, че нашия на работа сдаде богу дух. Беше Мраз на достолепна възраст ма вършеше отлична работа Мога да ти изпратя, разбира се и с удоволствие, че няма да се налага да мъкна 70 кила ламарина no посока контейнерите, но не работи и не може да се поправи. Никога не си купувайте Силтал. Калпава марка хладилници е. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ftisland Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 Честито @bond със здраве да си го ползваш и винаги да е пълен И аз наскоро се сдобих с чисто нов хладилник с 4 врати,огромен,такива където ги дават по корейските драми @debil4e Аз имам излишен работещ хладилник висок и голям с фризер,за махане е,и още стои в нас Само има 1 недостатък,че ще ти трябват от време на време чук и длето за махане на буцата лед който се образува в хладилника 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
debil4e Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 @ftisland ледът не ни бърка, както казах Мраз - периодично се изкарваше в коридора да се стопи буцата, колегите се удряха по едно рамо. Този път обаче вече се прецака вратата, не се затваря и ся като временна мярка е вързан с с тези ластиците за багаж 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ftisland Posted September 21, 2022 Share Posted September 21, 2022 @debil4e Горките ти колеги,измъчили са се с хладилникът,а и вратата щом е отишла,ясна е работата Мога да ти пратя снимка/снимки на хладилника на лично ако те устройва (ама когато имам време) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asha Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Този сладолед и аз мога да го приготвям. С някои напитки много върви. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jira Posted October 2, 2022 Share Posted October 2, 2022 Свършиха ли се актьорите, че този селски бек са го изтипосали да се снима с Яя? От нивата в мола. Той певецът е по-красив и пригладен. @Чингулинка сега като Мустакя отпадна, виж този, има спешна нужда от твоята помощ и бръсначи. Да вземем да спретнем един бизнес, ще имаме доста работа в Тайланд. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Чингулинка Posted October 2, 2022 Share Posted October 2, 2022 @jira Шшшш, алоууу! Къде ми се вреш ти в бизнеса?! Бръсненето на мустаци е моя специалност! Ти си намери друга! Без малко да повърна! Ама тоя много грозен бе! И слаботелесен и малолетен! Не може да се мери с МустакЯ, който каквото и да е направил, че да ми влезе в черния списък, не може да му се отрече, че е хубавец. А тоя само едно бръснене няма да му оправи физиономията. Направо ще трябва да му ампутирам главата с бръснача Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jira Posted October 2, 2022 Share Posted October 2, 2022 Успокой топката, аз нямам желание да бръсна мустаци. Идеята ми беше да ти намирам клиенти, ама като се дърпаш, ще трябва да се оправяш сама. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Чингулинка Posted October 2, 2022 Share Posted October 2, 2022 57 minutes ago, jira said: Успокой топката, аз нямам желание да бръсна мустаци. Идеята ми беше да ти намирам клиенти, ама като се дърпаш, ще трябва да се оправяш сама. Благодаря за добрите намерения! Ама намери ми някой хубав, какво ми го предлагаш тоя грозник Направо съм в шок как са могли да го натресат на Яя! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jira Posted October 2, 2022 Share Posted October 2, 2022 3 hours ago, Чингулинка said: Благодаря за добрите намерения! Ама намери ми някой хубав, какво ми го предлагаш тоя грозник Направо съм в шок как са могли да го натресат на Яя! И аз съм в шок. Идея си нямам дали е актьор или просто са го хванали за този клип, но кофти избор, даже се чудя Яя защо е приела, не е като да не вади достатъчно пари от реклами и прочие. Освен този да е супер известен с нещо в Тайланд и ние да не знаем. Предложих го за развитие на бизнеса, няма само хубавци да бръснеш я, те все ще свършат, трябва и друг мат'риал да има. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted October 30, 2022 Share Posted October 30, 2022 (edited) Тоя "празник" трябва да се забрани със закон. Ирландците, да си го празнуват колкото си искат. Ужас! Edited October 30, 2022 by Lawandula 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koizora Posted October 30, 2022 Share Posted October 30, 2022 преди 21 минути, Lawandula написа: Тоя "празник" трябва да се забрани със закон. Хамериканците, да си го празнуват колкото си искат. Ужас! Това е ужасно. Потресаващо и безумно. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted October 30, 2022 Share Posted October 30, 2022 (edited) Преди 1 час, Koizora написа: Това е ужасно. Потресаващо и безумно. За съжаление- да. И с всяка година става по-безумно и ще става още по, предвид екзалтираните мами как да обезобразят детето от най-ранна възраст. Днес се случило там, "утре" може да се случи тук. Апропо. Коледари години не са минавали вкъщи, но "тиквари" най-редовно- камари. Edited October 30, 2022 by Lawandula Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts