Кева Posted February 26, 2022 Share Posted February 26, 2022 То Катар изгоре при това положение Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted February 26, 2022 Share Posted February 26, 2022 Предколедно примирие. Ама то Мюлката и без това с Ковид, после ще каже, че заради пост-ковида не може да търчи Да ми донесеш ключодържател, събирам ги. Ако искаш бартер, имам повтарящи се от Мадрид. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Чингулинка Posted February 26, 2022 Share Posted February 26, 2022 4 minutes ago, seal_reinforce said: Да ми донесеш ключодържател, събирам ги. Ако искаш бартер, имам повтарящи се от Мадрид. А случайно да имаш бутилка от кола с подпис на Кориш? Щот ги събирам 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted February 26, 2022 Share Posted February 26, 2022 Тц, оставих я до кофата за боклук, да я рециклират братята. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ko_Erin Posted February 27, 2022 Share Posted February 27, 2022 16 hours ago, jira said: @Ko_Erin Тези знаеш ли ги? Особено първият и последният ме разбиха. @jira, аааахххх как да не ги знам. Георги Русев и Чочо Попйорданов, са както винаги голяма работа, ясно защо са те разбили. Обаче Пепа за мен тук е с култовите реплики: - "сссс пак смърдиш.... на госпоица" - "и ти смърдиш!" - "на ко!?" - "на пор!" 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted February 27, 2022 Share Posted February 27, 2022 @Кева, ние влизаме на мястото на Русия. Вие ритайте 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted February 27, 2022 Share Posted February 27, 2022 (edited) Я да питам. Всички руски сайтове и социални мрежи май са блокирани. Това вконтакте, ОК, руски телевизии онлайн, дорамакун и т.н и т.н. При мен всичко е дало фира, без дораматв за сега. Но там пък, преводите като са от ОК-ру и вконтакте, пак тая. Няма гледанка. В телеграм, руснаците казват, че при тях си работят- няма срив. Edited February 27, 2022 by Lawandula Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted February 27, 2022 Share Posted February 27, 2022 (edited) 2 hours ago, Lawandula said: Я да питам. Всички руски сайтове и социални мрежи май са блокирани. Това вконтакте, ОК, руски телевизии онлайн, дорамакун и т.н и т.н. При мен всичко е дало фира, без дораматв за сега. Но там пък, преводите като са от ОК-ру и вконтакте, пак тая. Няма гледанка. В телеграм, руснаците казват, че при тях си работят- няма срив. И при мен е така. Само VK колко проблеми ми създаде днес. Във всички руски сайтове съм се логнал с профила от там и сега нямам достъп дори до работещи сайтове. Опитах с прокси и веднага получих имейл, че някой от Франция е влязъл в профила ми. То пък един профил. Edited February 27, 2022 by bond Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Чингулинка Posted February 27, 2022 Share Posted February 27, 2022 @Lawandula Това е сигурно за да не разпространяват дезинформация в чужбина, а вкъщи каквото искат да говорят. Явно някой от правителството ни е превеждал от китайски. Щом сега и бг мамите са пряко засегнати и страдат от последствията от конфликта, спукана му е работата на Путин! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivivan Posted February 27, 2022 Share Posted February 27, 2022 @Lawandulaаз няколко пъти презареждах страницата на вконтакте (гледам един тайландски сериал там) и се чудех в нета ли е проблемът.. докато накрая не направих връзката Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted February 27, 2022 Share Posted February 27, 2022 Не нашите по-скоро са блокирали всичко руско, за да не получаваме инфо. Гледах фигурно пързаляне цяла олимпиада на Русия1 и Първи канал. Сега и двата не ми работят от обед.Имам в телеграм групите и там гледам , каквото качат, но пък не качват всичко. Примерно Through the Darknessточно на средата на новата 8 серия вконтакте ми изчезна и там го догледах Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted February 27, 2022 Share Posted February 27, 2022 ok.ru все още работи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted February 27, 2022 Share Posted February 27, 2022 (edited) Може да се влиза вече навсякъде и вконтакте и в ОК и по телевизиите. Edited February 27, 2022 by Lawandula 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gig911 Posted February 28, 2022 Share Posted February 28, 2022 Правила, Как да се държиш ако се омъжиш в чеболско семейство: 1. Винаги бъди смирен/скромен 2. Действайте внимателно 3. Не действайте по начин, който привлича вниманието 4. Зеленчуците трябва да се купуват от пазара 5. Поддържайте стриктно записване на всяка покупка, чак до всяка глава зеле 6. Присъствието на всяко погребение и годишнини от смъртта е задължително 7. Научете имената на баба и дядо си наизуст Клик Това което чета , не го виждаме често в сериалите. Написаното е от снаха на Хюндай. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erutan Posted April 26, 2022 Share Posted April 26, 2022 Живо ли е още или са останали само OCD-тата? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ko_Erin Posted May 16, 2022 Share Posted May 16, 2022 Ако на някого му се правят криндж тестове, може да пробва с този: Кое момиче от "Ергенът" си според характера? 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ftisland Posted May 16, 2022 Share Posted May 16, 2022 Преди 3 часа, Ko_Erin написа: Ако на някого му се правят криндж тестове, може да пробва с този: Кое момиче от "Ергенът" си според характера? Направих тестът. Падна ми се Виктория Донякъде е вярно което са написали за отговор 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ko_Erin Posted May 17, 2022 Share Posted May 17, 2022 @ftisland на мен ми се падна дружката и Дениз. Да видим коя ще си тръгне накрая под ръчинка с Ергена. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erutan Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 И майка ми я гледа тази помия. Колко пъти съм я увещавал да не се принизява с подобни буламачи, но уви-- 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ftisland Posted May 27, 2022 Share Posted May 27, 2022 Преди 7 часа, Erutan написа: И майка ми я гледа тази помия. Колко пъти съм я увещавал да не се принизява с подобни буламачи, но уви-- Да наистина е помия.Аз честно казано не гледах Ергенът,а майка ми и тя като твоята.Видях че @Ko_Erin бе сложила бърз тест и затова го направих Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts