Чингулинка Posted January 19, 2021 Share Posted January 19, 2021 18 hours ago, vivivan said: @Чингулинка спретнала съм си списък за пазар у лидъл,.... ама няма тайски чесън Няма ами! Щото на Лидъл Китай ли Тайланд ли им е все тая - пиши го азиатски Къде е Буса да ги образова малко по въпроса за чесъна! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jira Posted January 20, 2021 Share Posted January 20, 2021 On 1/18/2021 at 3:47 PM, Чингулинка said: @jira Ние като не отидохме в Тайланд, Тайланд дойде при нас. В Лидъл пускат тайска бира и нудълс тая седмица Много хубаво, пробва ли ги? Буса гони змии из Тайланд. Добре че от това нейното апетайзърче не са пуснали в Лидъл. ПП. На този постер Вероника ли е? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivivan Posted January 20, 2021 Share Posted January 20, 2021 Преди 1 час, jira написа: ПП. На този постер Вероника ли е? Не е - тази е много хубавичка и фалшиво направена грозновата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Чингулинка Posted January 20, 2021 Share Posted January 20, 2021 1 hour ago, jira said: На този постер Вероника ли е? Как ще е Вероника?! Вероника има стил, а тая е просто грозна Не съм опитала - бира нямаше, а нудъли си купих, но още не съм ги готвила. Сладкия лютив сос обаче си го бива - перфектен за пролетни рулца! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted January 20, 2021 Share Posted January 20, 2021 Вероника? Моята Вероника? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Чингулинка Posted January 20, 2021 Share Posted January 20, 2021 53 minutes ago, bond said: Вероника? Моята Вероника? Да, ама не е тя. А тая кокона допада ли ти? Щото е свободна 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jira Posted January 20, 2021 Share Posted January 20, 2021 Докарали са я прилично. @vivivan ще помага с рецепти за нудълите. Иначе голямата любов на Бонд ще има завръщане с нов сериал тази година, при това с любимеца на Шефката - онзи с лесното за произнасяне име. 1 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivivan Posted January 20, 2021 Share Posted January 20, 2021 Преди 1 час, jira написа: Иначе голямата любов на Бонд ще има завръщане с нов сериал тази година, при това с любимеца на Шефката - онзи с лесното за произнасяне име. Ей, това ще е римейк на китайския The fox's summer- оригиналът е готин та ще взема да си отбележа това. Тенкс Нямате проблем за рецепти - дори и с подръчни материали като тези в лидл ще измислим нещо Аз тъкмо минах на пазар оттам, ама се прибрах само с 2 буркана сос Тика масала - другото хич не ми хвана окото А сосчето е добро 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted January 20, 2021 Share Posted January 20, 2021 1 hour ago, Чингулинка said: А тая кокона допада ли ти? Щото е свободна Не си давам Верониката за никоя друга. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivivan Posted January 20, 2021 Share Posted January 20, 2021 @Чингулинка специално изнамерих с петела Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Чингулинка Posted January 20, 2021 Share Posted January 20, 2021 @bond Ти и да я даваш, няма кой да я вземе @vivivan Няма емотикон тук, който да изрази състоянието ми при вида на шапките на това чудо! Петел?! А какво ще кажеш за рибата? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Чингулинка Posted January 21, 2021 Share Posted January 21, 2021 @vivivan Стигнах до епизода с петела, но той не бил петел, а папагал! А ако се чудите как се казва тая конкурентка на Вероника: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Чингулинка Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 Това се казва самочувствие! 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кева Posted February 6, 2021 Share Posted February 6, 2021 След като си дадох сметка, че години наред не успях да спечеля никой за каузата на капитана проклетник се замислих, че живея с една невинна душа, която лесно може да бъде измамена . Пуснах на майка ми Good Luck и се разбих от смях на последната серия - не ми се вярва, че на това някой може да се съдере от рев, но жената си плачеше на цялата 10 серия . Следва Rookies,Pride и Engine, чудно ми е дали пак ще ревне и къде ще е най-много 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diant Posted February 6, 2021 Author Share Posted February 6, 2021 Имаше една тема за песнички, но май е отишла доста назад в списъка и за да не я будя пускам тук един див кавър 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bealonenomore Posted February 6, 2021 Share Posted February 6, 2021 преди 49 минути, diant написа: Имаше една тема за песнички, но май е отишла доста назад в списъка Напротив, една от най-често посещаваните е 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted March 15, 2021 Share Posted March 15, 2021 Кой спечели "ГРАМИ" наградите тази година. Бионсе мисля съвсем заслужено с четири грамофончета. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jira Posted March 29, 2021 Share Posted March 29, 2021 Новината на деня - обявен е кастът за сериала Оби-Уан Кеноби! Действието ще се развива 10 години след Revenge of the Sith. Снимките започват през Април. Ewan и Hayden. Spoiler Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted May 30, 2021 Share Posted May 30, 2021 Имам проблем с ВКонтакте. Ако някой се е сблъсквал с подобен, моля за помощ. То няколко дни не мога да ползвам опцията за цял екран. Щом кликна да се покаже картината на цял екран, екранът става черен и само звук се чува. Отнася се за всички видео файлове. Може би трябва нещо да актуализирам, но не ми излиза никакво искане за актуализация на плейър или нещо друго. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeviQQ Posted June 17, 2021 Share Posted June 17, 2021 На 27.04.2020 г. at 13:39, bond написа: Ние да вземем да се вземем. Аз съм абсолютно същия с едно изключение. Спя само при пълна тишина и затворен прозорец, но светлината не ми пречи. Аз ще спя през деня, ти през нощта, че да не си шумим като дишаме. Хоп станахме тройка и аз спя на пълна тишина, но не ме бърка ден ли е или нощ... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts