Jump to content

Офтопик форевър 2 (фордвевър)


diant

Recommended Posts

Не съм по темата ;), но все пак да предупредя: Предишната тема е минала 50 стр, така че тази е новата, продължавайте да пишете тук.

Link to comment
Share on other sites

Малко офтопик и въпрос за форума. Няма ли схема да се сложи линк към предходната тема. Много съм зле с форумите този е първият в който се задържам за повече от два месеца, но съм виждала как добавят линкчета предимно в бг мама, щото там темите достигат главозамайваща бройка!

Link to comment
Share on other sites

Пък някой спомена forumandco и така ме връхлетя носталгията...Разглеждах го тайно-тайно доста време, след няколко месеца се престраших да се регистрирам (първата ми онлайн изява, ако не броим имейла, дълго време не бях по социалните мрежи) и докато му се нарадвам се прехвърлихме в новия форум. 
 

Другото е история. 
Навик ми е да зареждам познатото линкче всеки ден, вече даже не знам защо. Преглеждам отгоре-отгоре каквото ме интересува,  напоследък  и каквото не ме интересува.

Благодарение на вас се запознах с корейските сериали, тук и прослушах попмузика изобщо. Съдържанието далеч обаче не се ограничава с това, което е лъскаво и популярно. Тук винаги се е намирало с кого да обсъдим ''азиатските класики'' , аниме, манга, Куросава и компания, да разнищим филмографиите на режисьори, понякога и да спорим. Една част от хората не познавам лично, но в един или друг момент, с един или друг ред са ме спечелили. 

 

Пак се отплесвам, мисълта ми е, че не смятам, че форумът отмира. Вярно, че може да е в застой откъм пишещи (на мен страшно много ми липсват и събитията, особеносега -Есенни дни са  :28558: ). Не може да се отрече, че си има солидна база, хора, които продължават да идват, да споделят мнения, да се сдърпват. Всяко нещо се променя, особено ако понатрупа годинки. За мен има смисъл от това форумно начинание, пък било то и само за да ми напомня с умиление за първия ми трепет по Гофретко, за онзи път, когато отидох на азиатски концерт сама и срещнах съфорумци или за едно ранно форумно злополучно събиране за волейбол. 

 

 

Оплаквате се сега, но я си представете като Спирита стане тинейджър.

 

Link to comment
Share on other sites

К'о викате, ся тука плюем по (бившия) шеП?

 

 

С пълна сила и шепи :> Действа ми разтоварващо ахахаххахаха :)

 

На къде без шефа? Та дори и пенсионер :>

 

Абе, шефе, ква пенсия викаш взимаш?  :28558:

Link to comment
Share on other sites

Вече са шефки - досегашната шефка parab и новата шефка Sierra.

 

Между другото, след пенционирането на мен и малко преди това на mike, вече официално екипът на сайта е 100% male free или казано по нашенски - "женско царство". :28558::na2:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...