Jump to content

Recommended Posts

Real1.jpg

 

Real (리얼)

Страна: Южна Корея

Също така известен като: Rieol

Премиера: 28 юни 2017

Времетраене: 137 мин.

Жанр: Екшън, Криминален, Noir

Режисьор: Lee Sa Rang

Субтитри: Английски

:imdb:

 

Участват:

Kim Soo Hyun като Jang Tae Young

Sung Dong Il като Jo Won Geun

Lee Sung Min като Choi Jin Gi

Sulli (f(x)) като Song Yoo Hwa

Jo Woo Jin като Sa Do Jin

Lee Kyoung Young като No Yeom

Han Ji Eun като Han Ye Won

Kim Hong Fa като Choi Nak Hyun

Jung In Gyeom като Professor Kim

Choi Kwon като General Manager Baek

Son Hyun Joo

Bae Suzy (Miss A) - гост

IU - гост

Kim Da Som (Sistar) - гост

 

 

Резюме: Една история за град, контролиран от подземния свят, където наемният убиец Чанг Те Йонг (Kim Soo Hyun), който е добър в работата с "тъмния бизнес", решава да промени нещата, като отвори казино хотел. Но нещата се променят за него, след като среща бившия репортер Но Йом (Lee Kyoung Young)…

 

Внимание 18+: Филмът съдържа сцени на голота и насилие...

 

Свали с български субтитри :click: :click:

Свали с английски субтитри :click:   

Свали с руско озвучаване :click:       

Онлайн с руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте! Някой може ли да помогне с тегленето на субтитри към този фил.Опитвам се от два дена да ги изтегля и постояно ми забива страницата. Ще съм много благодарна за помоща.

Намерих ги ... найс

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Учудена съм, че няма коментари, дори от феновете на Ким Су Хьон. Дори само неговото изпълнение е достатъчно силно и смело, за да предизвика интерес. 

Изненадващо, негативната реклама на лентата, която и на мен се беше отразила, всъщност не отразява реалното състояние на нещата. Филмът е гледаем и даже впечатлява в някои отношения. На първо място, това е един от малкото опити на корейците в сферата на филм ноар, което трябва да се отчете (при всичките му минуси, такива продукции трябва да има - като прилика мога да посоча лентата с Канг Донг Уон - "М"), както и експериментаторските идеи и заснемане, плюс арт препратките, които в никакъв случай не отстъпват на други образци в жанра. Незаслужената критика отблъсна много зрители. Не смятам, че филмът е еротичен, както го обявиха (можеше и без тези сцени, но всъщност те не са кой знае колко фрапиращи). Дори дългата продължителност не е проблем. Може би има излишни кадри, неразбираеми моменти (при мен за това помогнаха безумните английски субтитри от онлайн гледането - българските не знам, как са), които утежняват разбирането, но изпълнението на Ким е безупречно и аз съм склонна повече да му препоръчам такива филмови участия, отколкото сериални. Именно така един артист показва качества и се развива. Талантът му е очевиден. Фактът, че направи две дълбоко различни и визуално идентични изпълнения, е феноменален. Начинът, по който са представени персонажите му е удивителен. Особено поразяващ е човекът с маската. Никъде другаде не съм виждала подобна креативна маска.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледано.. но, признавам, това не е моят филм.. история... жанр.. усещане... Но все пак много от сцените бяха красиво направени, бляскави, детайлни ... от фотографска гледна точка много готини... значи браво на режисьора. Отлично се е справил. Наистина визуално пиршество.

Су Хьон - ... перфектен ... способен е да изиграе всяка емоция.. състояние... болка.. бруталност.. всеки един нюанс.. на всяко усещане. Може да играе само с очи. Не мога да се сетя за някой по-добър в това отношение.. !!!

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Понеже субтитрите не могат да бъдат изтеглени от банана, ще може ли някой, който все още ги има, да ги качи някъде, за да могат хора като мен, които искат да го гледат филма, да могат да го гледат с български букви? Благодаря предварително.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, d3Mn написа:

Понеже субтитрите не могат да бъдат изтеглени от банана, ще може ли някой, който все още ги има, да ги качи някъде, за да могат хора като мен, които искат да го гледат филма, да могат да го гледат с български букви? Благодаря предварително.

 

В сайта на преводаческия екип са.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Визуално филмът се е получил, но историята куца. Трудно се следи действието и не е никак лесно да се разбере. И като цяло не разбрах идеята на филма, но може би аз не съм достатъчно интелектуален. Също не знам как Съли е решила, че е добра идея да лъсне гола на големия екран. Все пак живееше в консервативна Корея, а не в САЩ например.

 

Оценка 4/10, не бих го гледал отново и навярно няма да го запомня.

 

Благодаря за превода и субтитрите!

Редактирано от d3Mn
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...