excape Posted March 31, 2018 Share Posted March 31, 2018 Преди 12 часа, andi11 написа: Attention, Love!, Boss & me, My Little Princess, Miss in Kiss, Master Devil Do Not Kiss Me Andi, благодаря ти много. Изгелдала съм някои от тях, ето мнение: Моята малка принцеса гледах няколко серии, прекалено лигав и слаба актьорска игра от страна на актрисата, едва изтърпях четири серии. Мастъра е с много лошо качество, стигнах до 13 серия с много превъртане ли беше, не помня вече, но и в него бая превземки, имаше и две три бойни сцени, на които умрях от смях, иначе е една идея по-добър от принцесата, даже две. Атеншън лоув, не съм го гледала, но нещо ми подсказва, че ще има преспъване и после две минути главните ще се гледат в поза, е много ме дразни това, честно. Miss in kiss. поредната ента версия на it started with kiss не ми се гледа. Boss and me съм му мернала око, ама нещо не мога да се наканя. Никой от четирите по-горе, без последния, не мисля, че ще ми даде тази атмосферата, която ми даде този сериал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted April 14, 2018 Share Posted April 14, 2018 Здравейте,препоръчайте ми някой страхотен исторически сериал,по възможност да няма присъствие на кралски особи или поне да не става въпрос за борба за трона.Може и доста бой да има.Благодаря... И още нещо,дали има някакъв сериал в който главния герой е подобен като този на Джун Ки в Moon Lovers,тоест човек от който всички се страхуват,който е отблъснат и не дружи с хората и постепенно се отпуска за света,нещо такова...За гледалите сериала ще им е най-лесно да разберат за какво иде реч..И пак благодаря... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CToTaKa Posted April 14, 2018 Share Posted April 14, 2018 преди 8 минути, skofiild написа: Здравейте,препоръчайте ми някой страхотен исторически сериал,по възможност да няма присъствие на кралски особи или поне да не става въпрос за борба за трона.Може и доста бой да има.Благодаря... И още нещо,дали има някакъв сериал в който главния герой е подобен като този на Джун Ки в Moon Lovers,тоест човек от който всички се страхуват,който е отблъснат и не дружи с хората и постепенно се отпуска за света,нещо такова...За гледалите сериала ще им е най-лесно да разберат за какво иде реч..И пак благодаря... Emperor of the Sea (2003) Малко муден в началото, но после става интересен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bealonenomore Posted April 15, 2018 Share Posted April 15, 2018 Преди 20 часа, skofiild написа: Здравейте,препоръчайте ми някой страхотен исторически сериал,по възможност да няма присъствие на кралски особи или поне да не става въпрос за борба за трона.Може и доста бой да има.Благодаря... Chuno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eliz1 Posted May 21, 2018 Share Posted May 21, 2018 здравейте ,търся един корейски филм със същия сюжет като американския зад борда. някой може ли да ми каже как се казва корейския Link to comment Share on other sites More sharing options...
bealonenomore Posted May 21, 2018 Share Posted May 21, 2018 Преди 6 часа, eliz1 написа: здравейте ,търся един корейски филм със същия сюжет като американския зад борда. някой може ли да ми каже как се казва корейския Ако не бъркам, става дума за сериал, не за филм - Fantasy Couple. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSD Posted July 24, 2018 Share Posted July 24, 2018 Здравейте! Търся си азиатска продукция (независимо филм или сериал), с любовна история и щастлив край, но основно, между главните персонажи да има нещо повече от прегръдки и целувки, нещо като "My secret romance" или "Strong woman Do Bong Soon", може и нещо от типа на "My little princess", ала предишните две и неща от техния вид са по-важни. Благодаря предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
helyg Posted July 24, 2018 Share Posted July 24, 2018 Wok of Love Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted July 24, 2018 Share Posted July 24, 2018 Suspicious Partner. Повече от прегръдки и целувки не е кой знае колко, ма важното е кой ги раздава Тия с по-откровения секс, дето съм гледала, свършват я със загуба на глава, я на нещо друго, което май не се води точно хепи ендинг Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSD Posted July 25, 2018 Share Posted July 25, 2018 Да, да, често заглеждах "Suspicious Partner", ала се чудех дали да го гледам, изглежда интересен. Да..., по трагедии не си падам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hakama Posted September 10, 2018 Share Posted September 10, 2018 Препоръчайте нещо оптимистично, затрогващо, каращо те да се замислиш за живота... и нещо по-трагично (за да има изненада - без спойлери ) Само да не е многосезонен. (нещо до макс 20-24еп) Link to comment Share on other sites More sharing options...
helyg Posted September 10, 2018 Share Posted September 10, 2018 @hakama Препоръчвам ти Memory от 2016 година. И в двата аспекта, които са посочени в поста ти се връзва. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aretka Posted September 12, 2018 Share Posted September 12, 2018 има ли други хубави готварски сериали, преведени на бг , гледала съм Уока и Паста Link to comment Share on other sites More sharing options...
tikitoliq Posted September 12, 2018 Share Posted September 12, 2018 Празникът на боговете -традиционна корейска кухня Много начини да приготвиш кимчи Как да си сготвим рамен или рамьон-уроци от красиви момчета Златна булка - прословутите оризови сладки и торти има и още с БГ превод...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aretka Posted September 12, 2018 Share Posted September 12, 2018 мерси, ще ги погледна :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Korean_girl Posted September 19, 2018 Share Posted September 19, 2018 Може ли да ми препоръчате подобен сериал като Fated to love you, освен и тайванската версия, нещо друго подобно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Борислав Posted September 27, 2018 Share Posted September 27, 2018 Бихте ли ми препоръчали някой хубав гей сериал. Ще се радвам с препоръката да напишете и 2-3 изречения за това защо го препоръчвате. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tikitoliq Posted September 27, 2018 Share Posted September 27, 2018 Цяла тема в много страници има! Търсете тук-има линкове към филми и сериали в този форум. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asha Posted September 27, 2018 Share Posted September 27, 2018 На 19.09.2018 г. at 14:32, Korean_girl написа: Може ли да ми препоръчате подобен сериал като Fated to love you, освен и тайванската версия, нещо друго подобно? Всъщност вече има и тайландска версия на същия сериал.Смея да твърдя, че ремейкът е доста добър, вариантът е малко по- различен. Опитай го. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hakama Posted September 28, 2018 Share Posted September 28, 2018 Търся по-скоро сериал (филма няма да има времето...?), чийто крайъгълен камък е загубата на най-добрия приятел (...близка, любима) и в главната роля е мъж... нещо тъжно...Сещам се за един много силен и качествен филм (точно по темата): What Dreams May Come (1998) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts