aeria Posted December 17, 2017 Share Posted December 17, 2017 Късно видях, благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
priatelche Posted January 14, 2018 Share Posted January 14, 2018 Хора за много години! Честита ви 2018, пожелавам ви здраве и с нещичко да се доближите повече до източната култура. Моля да предложите драма, в която главния герой минава през трудностите и перипетите, бие лошите и спасява главната героиня. Хепи енд и ди енд - класическата боза, но да е хубава-да ви е харесала. Благодаря ви, живи и здрави! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ftisland Posted January 15, 2018 Share Posted January 15, 2018 Преди 7 часа, priatelche написа: Хора за много години! Честита ви 2018, пожелавам ви здраве и с нещичко да се доближите повече до източната култура. Моля да предложите драма, в която главния герой минава през трудностите и перипетите, бие лошите и спасява главната героиня. Хепи енд и ди енд - класическата боза, но да е хубава-да ви е харесала. Благодаря ви, живи и здрави! Здравейте,за такова описание се сещам само за в момента където превеждат "A Korean Odyssey". Пробвай може да ви хареса.Главният се бие с демони,така спасява главната за жанр има от всичко по малко 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisiveli Posted February 25, 2018 Share Posted February 25, 2018 здравейте някой да препоръча някой интересна и завладяваща драма като например Unforgetable Love / Незабравима Любов Link to comment Share on other sites More sharing options...
tikitoliq Posted February 25, 2018 Share Posted February 25, 2018 Пробвай тази Есенен концерт Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisiveli Posted February 25, 2018 Share Posted February 25, 2018 благодаря много гледала съм го наистина е хубав доста сериали съм гледала но има много които не съм за това питам искрено благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisiveli Posted February 25, 2018 Share Posted February 25, 2018 благодаря поздрав за теб tikitoliq Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisiveli Posted February 25, 2018 Share Posted February 25, 2018 този сериал i той е много хубав Sealed with a kiss Link to comment Share on other sites More sharing options...
tikitoliq Posted February 25, 2018 Share Posted February 25, 2018 Аз много харесах този Твоята красива усмивка и Слънчице мое а в Sealed with a kiss ми дойде малко грозно начина по-който започна всичко.... иначе го изгледах и ми беше интересен. Благодаря за поздрава и препоръката! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Color Posted February 26, 2018 Share Posted February 26, 2018 Наскоро ми попадна Please teach me engish, много се смях, леко и забавно филмче. Става като за губене на време и разпускане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisiveli Posted February 26, 2018 Share Posted February 26, 2018 благодаря този не съм го гледала Please teach me engish японците са прави какви сериали харесваш ? корейски ,японски , китайски ,тайландски ? кои видове жанрове ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hakama Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 Гледа ми се филм/сериал, подобен на "Списъкът", т.е. с неща които да направиш преди краят... но не толкова сладникав и популярен. Може и с хепиенд, но да преобладават тези с нехепи..., но ако може да не уточнявате По-скоро нещо от типа на "Seven pounds" c W.Smith, "Into the wild"... Oт американските мисля да дръпна "13 причини защо..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Джесика Posted March 24, 2018 Share Posted March 24, 2018 Здравейте аз от седмица-две гледам корейски сериали и съм изгледала Наследниците, School2017, Dream High и Dream High2. Та може ли да ми препоръчате някои интересни "училищни" корейски сериали. Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitket Posted March 24, 2018 Share Posted March 24, 2018 преди 10 минути, Джесика написа: Здравейте аз от седмица-две гледам корейски сериали и съм изгледала Наследниците, School2017, Dream High и Dream High2. Та може ли да ми препоръчате някои интересни "училищни" корейски сериали. Благодаря предварително. Джесика, има си тема за това и твоят въпрос е задаван много пъти там, та отговорите ти са готови. Ето линк, ама почни отзад напред търсенето, но гледането да е от старите към по-новите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted March 27, 2018 Share Posted March 27, 2018 Здравейте.Днес реших отново да погледна какво става в света на азиатските сериали,които така зарязах преди повече от 5- 6 години.Доста сериали са се появили за това време и сега малко се чудя какво да започна.Предложете ми неща романтично или пък поне някой ученически.То въобще нещо ученическо ново има ли,аз попадам все на стари неща,които са интересни,но съм гледала.Благодаря... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aretka Posted March 28, 2018 Share Posted March 28, 2018 I'm Not a Robot 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pencheva_sz Posted March 28, 2018 Share Posted March 28, 2018 преди 11 минути, Aretka написа: I'm Not a Robot +1 Fight for My Way (2017) Suspicious Partner (2017) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisiveli Posted March 29, 2018 Share Posted March 29, 2018 It's Okay, That's Love Всичко е наред, това е любов Link to comment Share on other sites More sharing options...
excape Posted March 30, 2018 Share Posted March 30, 2018 Още чакам някой да ми препоръча нещо такова, без излищни превземки и крясъци на главната, щото ми се гледа нещо разведряващо между Аджусито. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andi11 Posted March 31, 2018 Share Posted March 31, 2018 Преди 6 часа, excape написа: Още чакам някой да ми препоръча нещо такова, без излищни превземки и крясъци на главната, щото ми се гледа нещо разведряващо между Аджусито. Attention, Love!, Boss & me, My Little Princess, Miss in Kiss, Master Devil Do Not Kiss Me 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts