Mina Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Много ми се гледа нещо такова : Nazotoki wa Dinner no Ato de помагайте , моля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maira Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Опитай това: unobore deka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erutan Posted April 6, 2016 Share Posted April 6, 2016 Здравейте, От скоро се запалих по азиатската сцена. Тъй като тук има хора с много повече опит от мен исках да помоля да ми препоръчате хубави азиатски романтични/драма/комеди-сериали/филми. Това, което съм изгледал досега са: - Secret Garden (9/10): причината да се запаля по азиатско кино, страхотен сериал с хубави артисти, история и финал - My Love From Another Star (8/10): интересна история, но някак краят не ми допадна особено... страхотна главна актриса. - Kill Me, Heal Me (-/10): останах изключително разочарован от този сериал, дори не го догледах. действието и актьорите са ми по-скоро отблъскващи и странни от интересни и приятни. - Good Doctor (8/10): приятен медицински сериал, като цяло леко нереалистчна любов между двамата главни персонажа, но имаше интересни моменти, краят също е добър, главната актриса е прекрасна. - City Hunter (6/10): що годе добър сюжет и успява да не доскучае до самия край, приятни актьори, последните 2 епизода един от най-симпатичните персонажи умира без почти никаква причино за това, сцени от щастлив края почти липсват... затова и 6 от 10. - King 2 Hearts (-/10): още един сериал, който не догледах. галвната актриса много ми харесва,та затова и почнах, но просто по-средата не издържах на идиотския сюжет За да обобщя горе-долу какъв тип сериали/филми харесвам: 1. Грабваща история, БЕЗ нереалистични елементи. Ако сериалът е с фантастичен елемент естествено нямам нищо против. 2. Хубави актьори и добра химия между тях... 3. Хубав край. От азиатските филми досега съм изгледал: - My Sassy Girl (2001): класика. страхотни ресонажи, сюжет, край и т.н. 9/10 - Always (2011): 9/10 прекрасна главна двойка актьори, може би най-добрите, които съм гледал изобщо от азиатско кино - A Moment to Remember (2004): 10/10 много силен и въздействащ, прекраасни актьори... В общи линии това е оптитът ми досега. Ще съм благодарен на всякакви предложения и отзиви! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrnkaloto Posted April 6, 2016 Share Posted April 6, 2016 За да обобщя горе-долу какъв тип сериали/филми харесвам: 1. Грабваща история, БЕЗ нереалистични елементи. Ако сериалът е с фантастичен елемент естествено нямам нищо против. 2. Хубави актьори и добра химия между тях... 3. Хубав край. Като начало почни с тези двата, няма да сбъркаш - Healer (2014-2015) и Man from the Stars (2013-2014) , после ела пак, има още мнооого... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erutan Posted April 6, 2016 Share Posted April 6, 2016 Хах. Супер! Мерси за бързия отговор! Да видим... / Вторият съм го гледал вече. Просто май по-горе съм сложил името от маймунда. 8/10. Хубав беше! Link to comment Share on other sites More sharing options...
parab Posted April 7, 2016 Share Posted April 7, 2016 От филмите - виж My P.S. Partner От сериалите - по тийнейджърски - Dream High, по-сериозна драма - Bad Guy, романтична история - I Do, I Do , комедия - The Greatest love. Всичко е корейско. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erutan Posted April 8, 2016 Share Posted April 8, 2016 Изгледах Лечителят. Не беше лош 8/10 му дадох... Какво нещо обаче... Как така не успяват да направят хубави завръшеци... Смисъл история, история и последните 15 мин. на последния епизод всичко наведнъж и в 1-2 сцени. Иначе актрисите са сладурани обикновено, по детски някак стоят. parab, благодаря за предложенията! /Edit: Изгледах няколко сериала, ако имате някакви други предложения ще са радвам да споделите. Търся наистина строго сериали в стил "романтика", не екшън, не драма, не трилър или пр. Просто хубави романтични истории, по възможност без идиотщини в сюжета и що годе добър и неорязан финал. (за пример какво ми хареса досега - Secret Garden , Oh My Venus, Healer (не много романтика, но поне беше добре направен) и My Love From Another Star) Link to comment Share on other sites More sharing options...
asha Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 Здравей ! Голяма зараза е азиатското кино , нали ? Тъй като в поста ти са изброени само корейски сериали /филми , първо , преди да препоръчам някои заглавия да питам .Само на корейско ли държиш или може да" отскочиш" и до други азиатски страни ?Също така - само на Бг ли гледаш или можеш за "преглътнеш " и други езици ? За сега ще ти предложа заглавия , които съм ги гледала само онлайн и във вбокса . Аз се зарибих с Faith / Вяра (2012) , и на бегом преминах през City Hunter/,който при теб е отметнат/ и Personal Taste. Сега си отварям големия списък и ще ти препоръчвам няколко корейски сериали : Lie To Me,Secret,A Gentleman’s Dignity,Love rain ,The Master's Sun ,It's Okay It's Love ,Snow Lotus и филми :Teach.you.love ,Seducing Mr. Perfect, И няколко други , които биха се вписали в критериите ти : Япония : SECOND LOVE ,Love Shuffle (2009) ,Tatta Hitotsu no Koi/Just One Love / Love of my Life/ Тайван : Devil Beside You , Марс Правя едно уточнение - Марс е с доста тежка тематика , но за мен е невероятен сериал . Струва си да му дадеш шанс. Пожелавам от все сърце приятно гледане ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CToTaKa Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 В общи линии това е оптитът ми досега. Ще съм благодарен на всякакви предложения и отзиви! Гледам корейски сериали от около 2007г. и мога да ти препоръчам много. Не знам дали харесваш исторически сериали, а има много такива с качествена история, но няма да препоръчвам такива засега. Хубавият край също ограничава доста, а пък не е ясно дали гледаш по-дълги сериали. Прегледай Witch Yoo Hee (2007), That Fool (2009), Dream High (2011). Ако ти харесат, мога да препоръчам още. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erutan Posted April 15, 2016 Share Posted April 15, 2016 Ех, страхотно! Благодаря и на двама ви, че сте си направили труда! Ще погледна всичко! Като цяло не държа на корейски сериали, просто някак имам чувството, че те най-много вървят, то затова и от тях започнах. Странна работа - като изгледащ 10-на сериала, даже и езика вече не ми е странен. Като чувам тяхното "абуджи" и "омони" или както там им е правилното призношение. Ще прегледам и ще докладвам! Мерси отново за страхотните предложения! asha особено не знам колко време ти е било нужно да го оформиш така... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitket Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 Erutan, май сме от една кръвна група, затова ето още малко "задължителни" от мен: корейски - I Need Romance 3, Coffee Prince, You've Fallen for Me, Descendants of the Sun, който завърши тази седмица и филма, дето ме зариби по азиатското April Snow. Ако приемаш и друго, освен корейското, тогава виж тайландските Kiss Me, Full House, Ugly Duckling Series: Perfect Match, Pin Anong и от тайванските /за мен са най-позитивните/ - страхотният Bromance. А пък за завършеците, трябва да те разочаровам, повечето са такива неудовлетворителни и сбутани в последните десетина минути. Приятно гледане! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erutan Posted April 16, 2016 Share Posted April 16, 2016 Erutan, май сме от една кръвна група, затова ето още малко "задължителни" от мен: корейски - I Need Romance 3, Coffee Prince, You've Fallen for Me, Descendants of the Sun, който завърши тази седмица и филма, дето ме зариби по азиатското April Snow. Ако приемаш и друго, освен корейското, тогава виж тайландските Kiss Me, Full House, Ugly Duckling Series: Perfect Match, Pin Anong и от тайванските /за мен са най-позитивните/ - страхотният Bromance. А пък за завършеците, трябва да те разочаровам, повечето са такива неудовлетворителни и сбутани в последните десетина минути. Приятно гледане! Еее... Супер! Мерси много! Ще ги погледна! Имам материал вече поне за една-две седмици! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CToTaKa Posted April 22, 2016 Share Posted April 22, 2016 Препоръчайте ми китайски сериал, от тези кунг фу сериали с различните бойни секти по време на китайските династии. Исторически, период драма, където се проследява живота на главните герои и как стават силни, а не от веднъж да изкачат супермен срещу батман и да се чудиш кой как и защо. Гледал съм The Romance of the Condor Heroes (2014-2015) и още няколко такива сериала, но давам този за пример, за да се ориентирате какъв тип сериал търся. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demetori <3 Posted June 15, 2016 Share Posted June 15, 2016 Препоръчайте ми филми подобни на A Moment to Remember, Ikigami, I Saw the Devil, Maundy Thursday, Snakes and Earrings, Into the White Night, Crying Out Love in the Center of the World, A Day on the Planet, The Man from Nowhere. За предпочитане са slice of life/drama без щастлив край. Гледал съм Sky of Love, Strange Circus и Daremo Shiranai. Не ми допаднаха. Желателно е да са азиатски, но не е задължително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedy86 Posted June 16, 2016 Share Posted June 16, 2016 Хмм, пробвай дали Oasis ще ти понесе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erutan Posted June 16, 2016 Share Posted June 16, 2016 Драснете ако знаете някоя по-неизвестна романтика/драма/комедия, в която няма любовни многоъгълници. Да се харесват от началото и просто сериалът да проследява процеса на сближаване... Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedy86 Posted June 16, 2016 Share Posted June 16, 2016 Гледал ли си Кралят на гимназията? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erutan Posted June 16, 2016 Share Posted June 16, 2016 Ох, звучи ми леко детско-тийн, но в момента критериите са ми доста ниски, така че сподели. Не съм го гледал... За http://www.easternspirit.org/forum/index.php?showtopic=11092 ли става дума? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demetori <3 Posted June 17, 2016 Share Posted June 17, 2016 В какъв смисъл дали ще ми понесе? Колкото по-тежко, толкова по-добре. Иначе, изгледах го, не беше лош. Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedy86 Posted June 17, 2016 Share Posted June 17, 2016 Erutan,същия. Симпатичен и забавен, без претенции да открива колелото. Demetori, на повечето им идва байгън щото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts