NatashA Posted October 19, 2011 Share Posted October 19, 2011 Упс,извинявам се,че не уцелих темата,иначе да,за същия филм говоря.Жалко,че няма признаци за 2-ри- много му се надявах... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dari Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 Може ли да ми препоръчате филм или сериал с бг суб подобен на Playfull kiss или Koizora ама с хубав край Link to comment Share on other sites More sharing options...
shugar_gb Posted October 24, 2011 Share Posted October 24, 2011 Не знам дали ще ти допаднат, но аз бих ти препоръчала тайванския Devil Beside You и японския Tatta Hitotsu no Koi ! Дано да ти харесат Link to comment Share on other sites More sharing options...
dari Posted October 24, 2011 Share Posted October 24, 2011 Не знам дали ще ти допаднат, но аз бих ти препоръчала тайванския Devil Beside You и японския Tatta Hitotsu no Koi ! Дано да ти харесат Много благодаря, сега ще гледам Tatta Hitotsu no Koi и дано не си изплача очите като на Koizora Link to comment Share on other sites More sharing options...
eli_li Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 Предложете ми нещо японско, романтично не много драматично с добър край.По възможност с Hiroki Narimiya Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukio Posted October 30, 2011 Share Posted October 30, 2011 Kagen no tsuki, Honey & Clover, Orange Days Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted October 31, 2011 Share Posted October 31, 2011 Все по-тъжно ми става да гледам сама филми. Откривам прекрасни такива, които искам да споделя със съпруга си, но той като чуе азиатски филм и се изнизва веднага. Моля, предложете ми нещо, което да хареса на мъж чийто любими филми са Терминатор 1, че и 2 и 3... Ако може и да е подходящо и за мен - нали целта е заедно да му се насладим. Аз сама опитах, ама нещо май се изложих - почнахме ХГД и ... е то не спря да се върти, да става нещо да вземе, остави и т.н. Явно не се получи. Чудно, ама може да не е "неговият" филм просто, а? Моля, помагайте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mackova Posted October 31, 2011 Share Posted October 31, 2011 Все по-тъжно ми става да гледам сама филми. Откривам прекрасни такива, които искам да споделя със съпруга си, но той като чуе азиатски филм и се изнизва веднага. Моля, предложете ми нещо, което да хареса на мъж чийто любими филми са Терминатор 1, че и 2 и 3... Ако може и да е подходящо и за мен - нали целта е заедно да му се насладим. Аз сама опитах, ама нещо май се изложих - почнахме ХГД и ... е то не спря да се върти, да става нещо да вземе, остави и т.н. Явно не се получи. Чудно, ама може да не е "неговият" филм просто, а? Моля, помагайте. Аз мога да споделя опит Наистина добра е идеята да се започне с исторически Bichunmoo Само 14 епизода е, много бой, много добре направен, има си от всичко по колкото трябва, плюс Джо Джин Мо. И след като го е изгледал за два-три дни без почивка, му подхвърляш леко Легендата и вече е тотално зарибен. И според мен ХГД не е добър избор за начало, то и аз трудно преодолях първи епизод, а моят се прежали и го изгледа едва това лято, като нямаше вече нищо друго. Е хареса му, но и той забеляза, че романтиката е в повече Императорът на моретата също е много подходящ. Разбира се и Ловци на роби . И ако мисията успешна, може някой ден да гледа и нещо на Ким Ки Док При мен се получи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djumba Posted October 31, 2011 Share Posted October 31, 2011 някой да ми препоръча филм като Paradise kiss ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Angel Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 някой да ми препоръча филм като Paradise kiss ? Runway Beat пак е на такава тематика. Още не съм го гледала, но коментарите, които съм чела бяха положителни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djumba Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
eli_li Posted November 1, 2011 Share Posted November 1, 2011 kandala с Demon също може да опиташ Link to comment Share on other sites More sharing options...
shugar_gb Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Моля ви препоръчайте ми сериал с бг. превод, който да е за любов - силна, опустошителна, завладяваща, да завладее и мен! НО НИКОЙ ОТ ГЛАВНИТЕ ДА НЕ УМИРА НА КРАЯ! Само да кажа, че японските и тайванските преведени всички съм ги гледала Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Мисля, че Secret Garden е за теб. Ако не си го гледала - завиждам ти за изживяването, което предстои А ако е гледан вече ... е, ще помислим пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shugar_gb Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 (edited) Гледала съм го Май се спрях на Green rose - да видим дали ще ми хареса. Edited November 2, 2011 by shugar_gb Link to comment Share on other sites More sharing options...
CToTaKa Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Моля ви препоръчайте ми сериал с бг. превод, който да е за любов - силна, опустошителна, завладяваща, да завладее и мен! НО НИКОЙ ОТ ГЛАВНИТЕ ДА НЕ УМИРА НА КРАЯ! Само да кажа, че японските и тайванските преведени всички съм ги гледала В момента се сещам за два сериала, доста пъти съм ги препоръчвал - "Smile, You" и "Witch Yoo Hee". За втория съм сигурен, че има български субтитри - в сайта са, докато първия съм го гледал с английски, но на линка, който съм дал за онлайн гледане, пуснах епизода и видях, че има някакви бг субтитри. Незнам обаче какви са и дали има на всички епизоди, можеш да провериш. Само да предупредя, че сериалите не са за "любов от пръв поглед" или "любов от детството", "единствената първа любов" и т.н., което е доста срещано при корейските сериали. Но пък тук имаме много добра игра на актъорите и в двата сериала, все едно наистина са влюбени, толкова добре го изиграха. В момент се сещам за толкова малко сериали, понеже това "НО НИКОЙ ОТ ГЛАВНИТЕ ДА НЕ УМИРА НА КРАЯ!" е доста ограничаващ критерий, пък и останалите изисквания са много. 100% ще се сетя обаче за още и по някое време мога да пиша пак . Препоръчайте ми филми за несподелена/невъзможна любов. Драма, романтика ( с повече романтични елементи), тъжен, трогателен и т.н. Ако се сетите и за филм за двойка между по-млад/а и по-възрастна/ен - споделете. Забравих да спомена - също и за приятелство между двама (мъже; момиче-момче). ПП: Освен филми и сериали - стига да не са от дългите. Толкова много филми "What Happened in Bali", ако търсиш за невъзможна любов и невъзможното във всяко отношение . За още по-невъзможна любов - "Sorry I Love You", "Autumn Tale" и "A Love to Kill" (този не съм го и догледал още), но при тези е много драмата. За приятелство/любов, може би "9 End 2 Outs" и "Hyena", тези двата са лишени от драма, в тях преобладават, в първият - романтичния елемент, във вторият - комедийния. Мога и още да препоръчвам, ако тези са гледани или не ти харесат . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shugar_gb Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Благодаря ти CToTaKa и двата не съм ги гледала и ще се възползвам (а и изискванията наистина са много ) Ще чакам да пишеш, ако се сетиш и за друго Link to comment Share on other sites More sharing options...
vetirena Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 Все по-тъжно ми става да гледам сама филми. Откривам прекрасни такива, които искам да споделя със съпруга си, но той като чуе азиатски филм и се изнизва веднага. Моля, предложете ми нещо, което да хареса на мъж чийто любими филми са Терминатор 1, че и 2 и 3... Ако може и да е подходящо и за мен - нали целта е заедно да му се насладим. Аз сама опитах, ама нещо май се изложих - почнахме ХГД и ... е то не спря да се върти, да става нещо да вземе, остави и т.н. Явно не се получи. Чудно, ама може да не е "неговият" филм просто, а? Моля, помагайте. Това все едно аз съм го писала...само че сериала, с който опитах беше Четирите бога - нулев интерес. Що годе му хареса филма "2009: Lost memories " - http://www.easternspirit.org/forum/index.php?showtopic=1383 Моля те сподели, ако успееш да зарибиш твоя съпруг с нещо (може и на ЛС). Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalinka Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 И аз бих искала да ви помоля да ми препоръчате ФИЛМ с участието на Lee Bying Hun с бг. суб.след ИРИС съруга ми като че ли единствено само с него преглъща корейското а ми се ще да изгледаме нещо заедно,винаги го оставям сам пред телевизора.Ако и сюжета да е близък до ИРИС тогава вече ще бъде върха,аз също сам фенка на този очарователен азиатец ,така че ще си поделим удоволствието. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6lence Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 И аз бих искала да ви помоля да ми препоръчате ФИЛМ с участието на Lee Bying Hun с бг. суб.след ИРИС съруга ми като че ли единствено само с него преглъща корейското а ми се ще да изгледаме нещо заедно,винаги го оставям сам пред телевизора.Ако и сюжета да е близък до ИРИС тогава вече ще бъде върха,аз също сам фенка на този очарователен азиатец ,така че ще си поделим удоволствието. Този трябва да му хареса защото има доста екшън Клик Този е за хора с железни нерви,адски добър филм е Клик И още един хубав филм с него Клик Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts