kitket Posted December 11, 2016 Share Posted December 11, 2016 Off Topic My Sassy Girl 당신이 잠든 사이에 Държава: Корея Година: 2017 Жанр: Исторически, Комедия, Романс Епизоди: 32 серии Времетраене: 30 мин. Режисьор: Oh Jin Seok Канал: SBS Излъчване: 2017 г. Субтитри: Английски Актьорски състав: Joo Won - Gyun-Woo Oh Yeon Seo - Princess Hyemyung Kwak Hee Sung - Park Chang Whi Lee Jung Shin - Kang Joon Young Jung Da Bin - Gyun He Go Min Si Yoon Se Ah Lee Si Un Резюме: В поредния римейк на My Sassy Girl (2001), действието се развива в Чосон, разказвайки за коравосърдечния Гьон У и принцеса Хьемьонг, която все се забърква в неприятности. Тийзър: Свали с български субтитри Онлайн с български субтитри Свали с български и английски субтитри Свали с руски субтитри Онлайн с руски субтитри 1 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CToTaKa Posted December 11, 2016 Share Posted December 11, 2016 Отдавна съм гледал филма и понеже рядко гледам нещо два пъти, то на мен ли ми се струва или във филма главния герой не беше "коравосърдечен". Иначе каста е на ниво само дето тези снимки на постера ме карат да си мисля, че и този сериал ще е някаква рекламна кампания на дрехи. Тази актриса изобщо не я харесах в другия исторически сериал, поради стайлинга там и как им светеха лицата, защото ги бяха гримирали ужасно за исторически сериал. В другия и сериал обаче ми хареса. Интересно ми е какво общо ще има с филма, че го водят римейк. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiddo Posted December 11, 2016 Share Posted December 11, 2016 ...само дето тези снимки на постера ме карат да си мисля, че и този сериал ще е някаква рекламна кампания на дрехи. Интересно какво ще рекламират - чосонски рокли за принцеси и мъжко облекло? И къде видя постер? Щото това не е постер, поне за мен. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rossi Yankova Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 Ето го постера! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abador Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 тъкмо се зарадвах за новата версия и си казвам "правя и една темичка ,че съм голяма фенка на съсисата " и гледам ,тя Кикет ме изпреварила ... Бараво Кике за хубавата темичка която ще чакам с нетърпение ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aria Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 Не знам как ще направят исторически римейк на не-исторически филм, но май само заглавията ще им бъдат еднакви. И може би и някоя друга пияна девойка /принцеса/. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abador Posted May 1, 2017 Share Posted May 1, 2017 хайде няма ли да почва ... нямам търпение вече Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anitu Posted May 9, 2017 Share Posted May 9, 2017 Интересно какво ще рекламират - чосонски рокли за принцеси и мъжко облекло? И къде видя постер? Щото това не е постер, поне за мен. Чосонски рокли за принцеси хахааха много се смях. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Чингулинка Posted June 13, 2017 Share Posted June 13, 2017 Много приятна приказка. Непослушната принцеса е голяма сладурана, а за главния нямам думи, а само лиги Няма нищо общо с филма със същото име. Тук има зла мащеха, интригант министър, мистериозно изчезнала кралица, забавни моменти и една любовна история. Добре направена и поднесена. Страхотни костюми, надминали са себе си модните шивачи от онова време Единственият минус за мен е малолетният анорексичен шеф на охраната и бодигардката в същия стил. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
desini Posted June 13, 2017 Share Posted June 13, 2017 И аз си го гледам с голям кеф. Хем притежава колорита и красотата на историческите им сериали, хем не ме натоварва с политика и драма (има само колкото да не е без хич и да служат за фон на една романтична приказка). Сладки актьори, невероятно красиви костюми, приказни външни снимки сред прекрасна природа и градини. Историята е лека, приятна, забавна и романтична. Много им се забавлявам и с препратките към съвремието, като слепите срещи, които майката на главния му уреди и съответните кандидатки. И с библиотеката, където могат да прочетат " Скандал в Сонгюнгван", "Моят любим от звездите" и "Укротяване на опърничавата" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Чингулинка Posted June 13, 2017 Share Posted June 13, 2017 Хаха, ами Петдесет нюанса сиво за млади благородни дами? Направо му скри шапката на библиотекаря оная агаши! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
desini Posted June 13, 2017 Share Posted June 13, 2017 А, да, сега я гледах последната серия. И моята шапка скриха с 50-те нюанса, а също и с чосонските полицаи, преследващи "ездач в нетрезво състояние" 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted June 13, 2017 Share Posted June 13, 2017 Къде забравихте марковите чанти, ръчна изработка и срещите по кафенетата, както и соаретата. Че и спални имат. И за къде без куче с аристократично родословие! Сериалът си е абсолютен хилеж, а Трапчинков, вярно повишава саливацията. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Чингулинка Posted June 14, 2017 Share Posted June 14, 2017 Ездачът в нетрезво състояние изби рибата! А кучето, освен, че е китайски принц, с такива модни дрешки го обличат Нови заглавия в библиотеката - Men over flowers и Descendants of the sun , а какво ли още ще измислят до края... Забравихте за мотела и картата за редовни клиенти с печатчетата А за такситата, дето искат двойна такса до определени дестинации също беше смешно. Въобще, сериалът е извор на забавление и пародия на съвремието. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
itadakimasu Posted June 14, 2017 Share Posted June 14, 2017 Адаптираните на книга сериали, дето чосонските моми ги четат апетитно, избиват рибата! Аз искам повече екранно време за пекинеза с благородно потекло, за който са се грижили 4000 евнуха! Иначе не е кой знае какво сериала, ама голям хилеж пада, а и е типичната красива историческа приказка, setting-а и реквизита носят голяма наслада, едно цветно и шарено. Цялата банда са образи, майката на учителя не отстъпва пред принцесата, да видим коя ще надделее накрая(то е ясно де, ама ще има да се забавляваме). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Чингулинка Posted June 14, 2017 Share Posted June 14, 2017 Майката е тотална кукувица без грам мозък, че и щерката е тръгнала по тоя път Ама иначе доста просветена - явно много ги образова младите дами тая библиотека - откъде аджеба знаеше какво може да прави жена в леглото на батко й? Явно щъркелите са долетели в Корея през някой доста по-късен период. И аз съм за за повече сцени с пекинеза, и държа, освен да му сменят редовно тоалетите, до края на сериала да го сватосат за някоя корейска кучица. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yonkaval Posted June 14, 2017 Share Posted June 14, 2017 И аз много му се радвам на този сериал! Библиотеко - книжарницата е много свежа идея, много се смях на някои заглавия. А и книжарят с тази бенка от времето на Мария - Антоанета кърти всякакъв фаянс. Майката на нашичкия и нелепата му сестра ме залепиха за пода с въпросите си. "Е, казах ти, че имат само една стая!" И култовата реплика на родителката: "Ще трябва да продам къщата!" Много симпатичен сценарий и най-важното - няма как да го променят, защото главният актьор отиде да си отслужи военната служба. Това доста ме натъжи, харесвам играта на това момче. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Чингулинка Posted June 16, 2017 Share Posted June 16, 2017 Книжарят е култов - да не забравяме, че е бивш Фермер, както и единият от авторите му. Все се каня да питам - някой от знаещите може ли да обясни за тези невероятно красиви костюми от историческите сериали - едно време такива ли са били действително? Защото не мога да си представя с какви естествени пигменти са могли да получат подобни цветове изобщо... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aretka Posted August 16, 2017 Share Posted August 16, 2017 някъде дали се очаква превод на този сериал, нещо не можах да намеря къде има други групи с преводи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aria Posted August 21, 2017 Share Posted August 21, 2017 Чингулинка, в ютуб има едни репортажни клипове за въпросите за дрехите. Гледала съм няколко клипа с традиционни корейски носии от различни епохи и на прически /показват причиските как се правят и как са се променяли във времето , и според статуса, няколко клипа са/. Имаше и един клип за сравнение на традиционните рокли на корейка, китайка, японка и виетнамка. Оказа се, че най-красиви рокли имат виетнамката и корейката, поне от видяното. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts