felicyti Posted June 1 Share Posted June 1 Момчетата влизат един по един в казармата и е време за солови албуми. Моя любимец Joohoney пусна първия си соло мини албум Lights. Ето превю на песните от албума: Ииии клип към песента Freedom: Добре му се е получило, на моменти лирично, на моменти тежко и със заряд. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voileta Posted June 20 Share Posted June 20 (edited) Наскоро господин лидерът излезе от казармата и събуди носталгията да изгледам де що намеря с него. Имам едно рандъм питане. Дали случайно на 1.41 минута от клипа въпросният момък не е младият Shownu? Приликата е поразителна: Off Topic Edited June 20 by voileta 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maboroshi Posted August 19 Share Posted August 19 На 20.06.2023 г. at 21:59, voileta написа: Наскоро господин лидерът излезе от казармата и събуди носталгията да изгледам де що намеря с него. Имам едно рандъм питане. Дали случайно на 1.41 минута от клипа въпросният момък не е младият Shownu? Приликата е поразителна: Скрий съдържанието Нищо общо няма Това е просто случайно момче от публиката. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
felicyti Posted September 1 Share Posted September 1 След Minhyuk и мойто сладурче Joohoney влезе в казармата. Дано има лека служба. Лидерът се завърна и веднага пусна мини албум заедно с Hyungwon. Албумът се казва The UNSEEN. Ето я и пилотната песен, Love Me A Little, и видеото към нея. SHOWNU X HYUNGWON 셔누X형원 'Love Me A Little' MV 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts