Jump to content

RED VELVET

theL0new0LLF

Recommended Posts

Хей :)  Учудена съм, че никой не споменава нищо за видеото на Naughty.
Една статия в Bandwagon.asia отбелязва излизането на клипа и и говори малко за използвания танцов стил, какъвто много рядко се вижда в к-поп видео.
"В хореографията на Naughty се виждат Айрин и Сълги да изпълняват танцов стил, който е далеч от типичния за момичешките групи в к-попа. Известен като "tutting", този стил е познат със сложните и остри движения на пръстите, а произхода му е в египетското изкуство (движенията на пръстите изобразяват стилизираните фигури в древните египетски рисунки). Оригинално произлизащ от американския уличен танц "popping", използването на този стил в к-попа определено е нещо ново както за Айрин и Сълги, така и за феновете." 
Това ми е един от любимите моменти във видеото. (то като се замисля май цялото ми е любимо).

За мен лично това е хореографията на 2020, поне досега. Не знам има ли награди за танц, но ако има и Seulrene не бъдат отличени ще е срам за индустрията. 

EnlightenedDeadlyAzurevase-size_restrict

(Искам да разбера кой е хореографът на тази красота. )

• Like 1
  • Thanks 1
  • Upvote 2

Гледах клипа, изчистен е но движенията го правят много ефектен. Сякаш и самата кямера се движи така че да ги улови и да подсили ефекта. Самата песен не мога да кяжя доколко ме впечатли, тъй като главно гледах танца.

Гримът  беше много красив.

• Like 1

Мисля, че песента е много добре направена. Този вид танц и мен ме впечатли .

Нюансите и емоцията в текста също ми задържаха интереса.

Този втория епизод . Много ми харесаха как има сцени на вън със залеза . Бяха красиво заснети.

Първото четене на филма, в който Irene ще участва се е провело днес~

"Double Patty"  - героинята и ще се казва: Lee Hyun Ji

Image

Off Topic

ImageImage

Image

Част звезди ще бъдат включени с кавъри в албума 'Fever Music 2020 - Cool Summer Project, който ще излезе на 24 ЮЛИ

Първият отбор ще направи кавър на Cool   -  "Woman On The Beach.

Yeri     , VIXX  Ravi   и  AB6IX's Jeon Woong  ни представят един нов и свеж поглед на хита от 1997

해변의여인 (라비x예리x전웅) 뮤직비디오(M/V) TEASER

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Втора част ~

[EN] 진행 몬스터 예리 아이린X슬기에게 막내온탑 빨간맛 선물 (feat. 조이) [EP.7-2]

• Like 1

:panda-145:~ SM Station ще празнуват 20-тата годишнина на БоА с серии от различни кавъри на различни артисти.

Избрали са Велветките да направият кавър на песента и- Milky Way

MC 뚜뚜 주최! 아슬한 젠가 놀이 [EP.8-1]

• Like 1

Не, ще умра с Lee Soo Geun и неговото Naughty предизвикателство. 

Дори да не се сещате веднага кой е 100%, сте го гледали в някое предаване или поне в Knowing Brothers. 

• Haha 1

NB: М, докато разглеждам публикациите нагоре и вече е постнато новото видео с хореографията на Naughty – мнооого ми хареса! (делкам го тука от поста си да не се повтаря)