Jump to content

RED VELVET

theL0new0LLF

Recommended Posts

Кратичкото интервю на Айрин за Esquire Korea, по повод фотосесията й по-рано.

Междувременно излизането на 1-вият им японски студиен албум BLOOM е отложено поради проблеми с производството. Новата дата все още не се знае, надявам се да е скоро!

• Like 2

ахахахахаха

Сълги и Уенди ще поработят почасово като епизод от поредицата "Моят първи път".
Да видим как ще им се получи.

Първо, резюметата на кандидатките.
Уенди, която иска да "създаде едно уютно и топло кафене".
Изображение
Сълги, която винаги е "обичала кафето и десертите и е искала да пробва да работи в кафене".
Изображение
И вече на работа. :D

И няколко красиви кадъра от Инстаграма на Джой.
Изображение

Изображение

• Like 1

В очакване на по-добра снимки съм изключително горда да споделя тази - Уенди получава наградата за Балада на годината, на провеждащите се в момента 31 Seoul Music Awards.
Отличието е за прекрасната й песен "Like Water", водеща за първият й соло мини албум, ознаменуващ завръщането й в индустрията след сериозната травма, която получи в края на 2019 г. Това е и първата й награда като солист.
Честито, момиче!
Браво!
Изображение

Off Topic

И по-хубава снимка.:)
Изображение

Уедни благодари на феновете: "Благодаря ви, че ми дадохте тази награда, любими"
Изображение

Изпълнението й на днешната церемония.

• Like 1

Честит рожден ден на Сълги!
Винаги когато имам повод да я видя/чуя като част от РВ или просто Сълги много ме радва. И не само мен - тя в една от най-обичаните и популярни айдъли в бранша. Красива, мила, талантлива, как да не я обичаме?
Днес ни зарадва с влог посветен на рождения й ден.

Знаем, че Сълги също е и талантлив художник. 
По повод рождения й ден издават книжка с нейни непоказвани рисунки и заглавие "The Poster Book by Seulgi". Ще се разпространява в корейските книжарници, а към нея са включени и две ексклузивни фото картички на авторката.  
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

• Like 2

Red Velvet с комбек през март, потвърдено от СМ.

Чудя се само какво става с отложения японски албум. За него ли иде реч или за чисто новичък, корейски такъв? В статията не е уточнено, така че си мисля за корейски и дано не е мини албум. Да стискаме палци заедно! 

Изт. Naver

811e23b70104ef6d.jpg

• Like 1

За нас 21.02 ще настъпи след няколко часа, но какво пречи да честитим рождения ден на Уенди още сега?
Да е жива и здрава!
Много се радвам, че през изминалата година се завърна сред нас и издаде прекрасното си ep.
Пожелавам й още един и още по-хубав албум и тази година!

Малко снимки и видео от фотосесията й за ALLURE KOREA.
Изображение

Изображение

Изображение

А това е краткото интервю за канала на списанието.

• Like 1

На рожден ден като на рожден ден - време за подаръци.
Получаваме такъв от Уенди - лайф версия на песента "Light Me Up".

На 19 и 20.03, Red Velvet ще имат два офлайн концерта в Сеул в SK Olympic Handball Stadium, носещи името The ReVe Festival - Prologue. Концертът на 20.03 ще се излъчва и онлайн чрез Beyond Live. :)
Изображение

• Like 2

Албумът (мини?) ще се казва The ReVe Festival 2022 - Feel My Rhythm и излиза на 21.03, 18:00 KST. Супер!

Вчера Йери сподели в Инстаграм сторито си снимка с посланието "No War Please", написано от руския тенисист Андрей Рублев, при участието му на тенис шампионата в Дубай. Рублев печели полу-финала и изписва посланието си върху камерата, предаваща турнира.
Изображение

Днес е изпратила и камион с напитки (coffee truck) на снимачаната площадка на "The Fabulous", Netflix драмата в която се снима Минхо (SHINee) .
"Uri oppa, fighting!"
Изображение

Красивата ни Йери.:rolleyes:
Изображение

• Like 1

Честит рожден ден на Йери!
Толкова се радвам, че е част от Red Velvet! Тя е един от айдълите, които бих се радвала да познавам лично.

За празника си тя ни подари влог. "Всяка година се чудя какво да направя за феновете, но тази година - казва - реших да направя да отделя време за себе си. Наех къща за ден и поканих майка си с мен."
"Всъщност това пътуване е като лъч надежда и светлина за мен в момента. Материалите за комбека ни вече са публикувани, Red Velvet се завръща. Почти завършихме заснемането на видеото изаписите, тези дни бях много заета. Тази почивка за мен е като съкровище. "
Накрая на видеото Йери пише:
"Беше ме срам да кажа тези неща, когато мама беше до мен, но този "birthday-уикенд" беше много забавен и изпълнено с благодарност време. Успях да си почина от натоварения график и да се фокусирам повече върху себе си, Най-важното, бях с мама - най-добрият ми приятел. С това, като моя движеща сила, започвам отново да работя освежена. Благодаря ви за пожеланията към 24-годишната Йери! Обичам ви. Бъдете щастливи.'

В Инстаграма си също сподели кратко клипче от почивката.
Сладката, Йери.

Да е жива и здрава, и да продължава да прави света по-светъл!

• Like 2

График на излизане на материалите и албума на The ReVe Festival 2022 - Feel My Rhytm. :) 
Тийзърите са разделени в две категории.
От 8.03 до 14.03 тийзърите, които ще излизат са наречени "calmato". В музиката терминът се използва, за да опише спокойно темпо на музикално произведение.
От 14 до 17.03 следват тийзърите "capriccioso" - термин, който се използва за по-импулсивно, бързо и интензивно темпо.
На 18.03 ще получим видео тийзър.
На 19 и 20.03 ще излъчат пролог филм за албума.
И voilà - на 21.03 излизат нови, новенички клип и мини албум на Red Velvet. 
Изображение

• Like 2

Първи фото тийзър за предстоящия албум The ReVe Festival 2022 - Feel My Rhytm - calmato.
Леле, колко са красиви. 

Изображение

Изображение

От вчера Туитър е пълен с разяснения на нотния лист-график за албума. 
Оказва се, че това е аранжимент по Сюита № 3 за цигулка и пиано на Бах, известна под името "Air on the G String" или просто "Air", както го е кръстил великия композитор. Можете да я чуете в спойлера.

Off Topic

И, разбира се, верните фенове на RV не пропуснаха да използват изображение на Бах и да се присмеят на всички хейтъри, които пускаха слухове за разпад на групата.
Разпускане, а?
Изображение

• Like 2

Днес получихме тийзър снимки на Сълги и Джой, коя от коя по-нежна и красива.
Сълги 
Изображение

Изображение

Off Topic

Изображение

Изображение

Изображение

Джой
Изображение

Изображение

Off Topic

Изображение

Изображение

Изображение

• Like 2

Днес излязоха промо-снимките версия calmato на останалите момичета, но в този пост ще кача само две от тях. Третата в отделен, че сърце не ми дава да скрия която и да е от девойките.

Уенди
Изображение

Изображение

Off Topic

Изображение

Изображение

Изображение

Йери
Изображение

Изображение

Off Topic

Изображение