fractal Posted July 29 Share Posted July 29 На 26.07.2023 г. at 18:36, mariela82 написа: Малко български K-Pop Добре са се включили към пеене на най-разпространения език на света - Bad English Едно странично занимание - поставих субтитри на едночасовият първи видео албум на Енигма - 1990 : ok.ru masters-tb zamunda 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted July 30 Author Share Posted July 30 Довечера на стадион "Васил Левски" 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ko_Erin Posted August 5 Share Posted August 5 Каквото и да се каже за Дан и компания ще е малко. Какъв концерт направиха, искам пак да дойдат! Любимата ми тяхна песен. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
felicyti Posted August 11 Share Posted August 11 Моите любими австралийци Dream on Dreamer, които се разделиха за да се погрижат за личния си живот, напомниха за себе като зарадваха феновете си с нова песен. Изключително хубава изненада за мен, която много ги харесва! Дали пък няма да се съберат отново за нов албум? Иска ми се. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShiplessOcean Posted August 13 Share Posted August 13 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eowina Posted August 14 Share Posted August 14 Изгледах последните снимки и клипове на Jung Kook за новата му кампания за "Calvin Klein"; лигите, които източих могат да напълнят басейн с олимпийски размери, но другото, което ме грабна беше песента озвучаваща рекламата; оказа се старо и златно 80 - тарско парче - "Cars" на британеца Gary Numan; поствам песента за да разведри и вашия ден!!! "Cars" (Remastered 2009) 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ko_Erin Posted August 18 Share Posted August 18 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eowina Posted August 24 Share Posted August 24 На 22 август 2023 година, след дългогодишна борба с онкологично заболяване, почина известния италиански певец, композитор и музикант Тото Котуньо; да си спомним за него чрез най - известната му песен "L'italiano". "L'italiano" - Toto Cutugno Video Ufficiale 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fractal Posted August 30 Share Posted August 30 Известната песен на A-ha - Take On Me има и корейски кавър със Seo In Gook (Печелил Superstar K през 2009 г) и Jung So Min, двамата по-късно участват в сериала The Smile Has Left Your Eyes Интересното е, че са направили точен кавър и на самото видео, не само на песента: 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snowpanda_MSS Posted September 2 Share Posted September 2 Кой е гледал Барби ... Но песничката е хубава 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ftisland Posted September 8 Share Posted September 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShiplessOcean Posted September 18 Share Posted September 18 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ханиш Posted October 7 Share Posted October 7 класика 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skio Posted October 15 Share Posted October 15 (edited) От една от любимите ми драми - поздрав за всички: Edited October 15 by skio 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ko_Erin Posted November 6 Share Posted November 6 Любима класика. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ханиш Posted November 7 Share Posted November 7 Това момиче не го знам,но има страхотен глас! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rossi Yankova Posted November 9 Share Posted November 9 На 7.11.2023 г. at 15:23, Ханиш написа: Това момиче не го знам,но има страхотен глас! Тя е актриса, не е певица. Играе главната роля в драмата. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ftisland Posted November 13 Share Posted November 13 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skio Posted November 13 Share Posted November 13 (edited) Дано да не е прекалено, но рекох да си събера на едно място някои от любимите саундтраци от корейски сериали, та да не се чудя, кой как се казваше и какъв беше ... пък ако на някой нещо му хареса си е бонус: My Mister: Healer: Off Topic Goblin: Off Topic Something in the Rain: Off Topic ... този следващият инструментал според мен е шедьовър... Crash Landing On You: Off Topic Mr Queen: Off Topic Fated to Love You: Off Topic Doctor John: Off Topic както и инструменталът: Weightlifting Fairy Kim Bok-Joo Off Topic ... стига толкова за сега, че има и още Edited November 14 by felicyti позволени и са до 2 открити видеоклипа 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShiplessOcean Posted November 18 Share Posted November 18 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts