Jump to content

Recommended Posts

1473629286_14242495_1763644243916604_3564279874654193491_o.jpg

Never Said Goodbye (谎言西西里)

Страна: Китай

Също така известен като: Under the Sicilian Sun 

Премиера: 09 Август 2016

Времетраене: 100 мин.

Жанр: Романс, Мелодрама

Режисьор: Lin Yu-Hsien

Субтитри: Английски вградени

Участват:

Lee Joon Gi като Jun Ho

Zhou Dongyu като Xiao You

Ruan Ethan като Lee You

Yoo Sun

Резюме: Филма разказва за корейският студент в Шанхай Jun Ho (Lee Joon Gi), на който му остават само шест месеца живот, но се влюбва силно в младо китайски момиче на име Xiao You (Zhou Dongyu)…

Това романтично пътуване, започва от Шанхай, Китай, и стига до Сицилия (Италия)…

Свали с  :subs:  :click:  :click:

Онлайн с :subs:  :click:

Свали  :click:  :click:  :click:

• Like 1

Смело мога да кажа,че ми хареса. Не е нещо невиждано като история,но ме увлече. Имаше си своите хубави моменти. Честно казано,не знам дали Джун Хо постъпи правилно като реши да се скрие по този начин. Но болката,която изтърпяха всички,не я пожелавам никому. Животът може да бъде адски гаден. Когато уж всичко ти се нареди и бам ....  Имаше много хубави сцени. Хареса ми заигравката с рисунките на стената, с танца на мечока и още други хубави моменти.

И все пак дори и да не ви хареса филмът,то поне женската аудитория ще си изплакне очичките с двамата хубавци,а мъжката аудитория с тази сладка китайка в главната роля :) За всекиго по нещо,както се казва  :panda-145: 

• Like 2

Никак нелош филм. Един по-различен прочит, сценарий когато на единият от двамата главни му остава малко време живот. На мен ми хареса идеята и ме трогна, но не мога да реша дали е правилна... Имаше любов, имаше тъга, имаше усмивки, имаше сълзи, имаше куче, съсед, колеги, страхотно приятелство..болка.... и твърде малко сцени от красива Италия... Но за това пък И Джун Ги и главната девойка красяха екрана. Финала не изненадва. :)  

• Like 1