Jump to content

On the Way to the Airport (2016)


Recommended Posts

1Ld2gAR8lNACNQLEWocgGdnimrN.jpg

 

공항 가는 길

On the Way to the Airport

 

Страна: Южна Корея

Също известен като: Road to the airport

Епизоди: 20

Жанр: мелодрама, романтика

Период на излъчване: 21 септември 2016 - 24 ноември 2016

Врема на излъчване: сряда-четвъртък 22:00 часа

ТВ канал: KBS2

Сценарист: Lee Sook Yeon

Режисьор: Kim Chul Kyu

Субтитри: Английски

 

Участват:

Kim Ha Neul като Choi Soo Ah

Lee Sang Yoon като Seo Do Woo

Shin Sung Rok като Park Jin Suk

Choi Yeo Jin като Song Mi Jin

Jang Hee Jin като Kim Hye Won

 

Резюме:

Че Су А работи в авиокомпания и е омъжена за пилот, с когото имат 12-годишна дъщеря.
Винаги е мислела, че е щастлива, докато един ден не среща Со До У
 и тази среща напълно променя живота ѝ.

 Добросърдечният Со До У работи като преподавател по архитектура.
Той също е женен и има дъщеря, но шокиращ инцидент променя всичко около тях двамата.

 

 

Свали с английски субтитри :click:

Онлайн с английски субтитри :click:

Свали с руски субтитри + OST :click:

Онлайн с руски субтитри :click:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Изгледах двата епизода.Хареса ми и  ме "хвана" Защо?

Първо- повечето от персонажите са нетипични за корейските драми.

 

 

Разведена с дете, женена за ерген, семейството на който и той самия обичат детето повече от нея, поне на външен вид, може би защото и напомня миналото- чак не е за вярване и предстои да видим.Другата двойка- работеща съпруга, която смее да не угоди на свекърва си и мъжа си.Единственият срещан типаж е мъжът- бастун, естествено изневеряващ, поне флиртаджийски, ако не физически.

 

Второ- самата история, предполагам ще е  вълнуваща, макар и изневяра, но нетипичната и поднесоха началото така, че не ми доскуча нито за миг. На пръв поглед рутинен живот и изведнъж нещо особено по пътя...

Трето - актьорите са всички прелест- класна Kim Ha Neul( това не се коментира) ,омайващ Lee Sang Yoon (тоя човек във всичко, дето съм го гледала привлича като магнит с играта си) и брутален, както винаги Shin Sung Rok (много му вървят такива роли). Останалите също ми харесаха- дразнители не съзрях.

Четвърто- направено е с мисъл.Нямаше тъпи диалози или излишни картини, пълнещи времето, като всяка показана, имаше своето предназначение. Дори начинът, по който разкриха семейното положение на архитекта, беше елегантен.

Пето- аерогара, по-различни професии и средна класа , че ми е писнало от чеболи  с пепеляшки или  бедняци,  с единственият им проблем да изучат или оженят децата си на всяка цена и за богата партия или такива с 4-5 работни места.Героинята има даже пералня- представяте ли си! :28558:

Шесто-  за сега никой не се очертава с мозъчен тумор или амнезия.

Седмо, най-важно за мен-  има атмосфера, тръпка, която се усеща през цялото време, може би, защото чувствата бликаха от героите, без те ни най-малко да парадират с тях- нещо, което отдавна не бях улавяла в корейски сериал и ми напомни, защо съм почнала да гледам корейско..

 

Е- мелодрама и романтика, но поднесени добре- що пък не! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледам всичко с Kim Ha Neul (даже аватарът ми е нейна снимка!). Много харесвам тази жена, много ми е изразителна.

Въпреки че самата идея за изневяра ми е неприятна, все си мисля, че корейците ще го извъртят някак.

Поне досега, каквото и да съм гледала на тази тема, винаги е пречупено през някаква друга гледна точка. Хубавото е, че е нещо различно като тематика, може би защото е за по-зряла публика.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Една голяма въпросителна ми е тази драма.Идея нямам какво ще сътворят сценаристите, като всичко се развива от корейска гледна точка.

На фона на абсолютно, свръхнормално, безмерно бих казала спокойствие, което витае вече шест епизода, тиктака бомба със закъснител.

Прелест!

Ким Ха Нъл ме е приковала към екрана,  а при появата на  И Сан Юн  ми спира дъха. Направо се носи магия от играта им, така силно показват чувства без да ги прояваяват видимо и да преиграват. Сякаш всичко е на забавен каданс, но нажежено до червено.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чувствеността витае във въздуха между тези двамата без дори да се поглеждат или докосват. Представям си какво ще стане, когато решат да ни покажат какво всъщност им минава през главите. Разбират се интуитивно като дългогодишна двойка живееща в любов и хармония и в същото време я има тръпката от нещо ново, непознато и забранено.

Дано само "корейщината" да не изиграе лоша шега на сценария.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много приятен сериал.

И аз съм доволна от видяното до 10 епизод. Само последните 2 епизода малко се отнесоха с това дете и бащата, но и това се преглъща.

Ким Ха Нъл както винаги брилянтна, но ме учудва партньорът. До момента го бяха гледала само в един исторически сериал и там не бях особено впечатлена. Знам също, че се носеха клюки за любовна връзка /зародена в сериал/ с Нам Санг Ми, която също страшно харесвам, но по-късно се разделиха и тя се омъжи за неизвестен бизнесмен, както и Ха Нъл тази година между впрочем.

Интересното е, че до момента той и Ха Нъл не са играли заедно, но и според мен се вижда и се чувства синхрона, а и химията витае. Това е то професионализма, така че няма какво да се коментира.

И... корейците все по-често правят подобни сериали за омъжени двойки, които срещат нови любови, та дори изневеряват. Това все пак показва, че не са съвсем извънземни.

 

Ще видим и другата двойка ще ги спретне и дали ще има разводи или раздели в крайна сметка.

Най-неприятният персонаж е съпругата на Со До У. Странна птица без майчински чувства, но какво да се прави.

 

Да видим също дали и как Со А ще се върне като стюардеса и как ще се срещнат пак.

Историята между двамката ми напомня малко на тази в един друг мой любим сериал /Goddess of Marriage/, но там се започна на остров Чеджу, а и не бяха още женени.

Следя с интерес..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да раздвижа и тази позамряла тема... никой ли не гледа тази драма?!

 

За мен много приятна и емоционална история. Нещата от живота като цяло, но поднесени с вкус и грация. Прекрасна главна актриса! Тази жена е една от малкото, които никога за мен не са се дънили в роля или избор на сюжет. Главният герой срещам рядко, т.е. не познавам добре, но се справя повече от чудесно.

Последният до момента 13 епизод леко ме притесни, че ще забият типично по корейски в грозната част на историята - отмъщения и злоба. Дано греша.

Много интересна връзка представиха между главната героиня и нейната най-добра приятелка.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Една от малкото драми  тази година, която не знам след изгледани 12 епизода как ще свърши. Ако  пак я  "вкарат в релсите" героинята за край, ще :nunchako:  

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По-горе писах, че всичко с Ким Ха Нъл си заслужава гледането. Не и това нещо. Първите 5-6 серии бяха интересни и след това....нищо. Празни приказки, никакво действие, скука. 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По-горе писах, че всичко с Ким Ха Нъл си заслужава гледането. Не и това нещо. Първите 5-6 серии бяха интересни и след това....нищо. Празни приказки, никакво действие, скука. 

 

Не мога да се съглася.

Най-повърхностно погледнато ще нахвърлям. Показаха ни как крайностите- силна параноична  любов в едната двойка от жената,  и абсолютно бездушие от съпруга в другата са пагубни за брака и как балъците в един момент поискаха да са щастливи и зададоха въпроса- имат ли право.

Не е лесно да накараш всички само с приказки,  да стискат палци за  прелюбодейците, което е факт по разноезичните форуми.

 Докато летяха  влюбените, беще по-емоционално и живо.След като ги приземиха, няма как да не се забави действието- колебания, размишления, съмнения, чувство за вина и стана една напред- две назад.

Ако ги съберат в последния епизод , ще разбият на пух и прах образа на корейската робиня, придатък към корейския мъж. Ако ли не, наистина ще изгуби смисъл, независимо от аргументите.Тук момента с детето е тънък, защото, ако се откаже от него, няма да се различава от бившата му и няма да са щастливи.Да си майка е освен най-великото щастие и най-голяма отговорност. Чакам да видя какво ще измислят сценаристите, за да излезат от тая ситуация, ако посмеят да ги съберат и въобще как ще отговорят  на зададения от тях самите със сериала  въпрос- имат ли право . 

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лично на мен ми беше досаден и безинтересен, а героите въобще не ме развълнуваха, в много моменти просто ме дразнеха. Всички ми бяха едни такива ту прекалено сиви, ту прекалено сиропирани. Няма да ти кажа как свършва!.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

" Възрастните хора са наистина много чудновати"-казва Екзюпери  ;)     

и в тази драма го показаха  :D .

 

 

Драма за любовта- забранена, разрешена, явна, скрита, различна, обсебваща, странна, изпепеляваща, родителска, детска, в брака, извън него, приятелска,братска,  но най-вече истинска, човешка и неподправена.Такава, каквато е любовта във всичките и проявления, когато я има.

Драма направена фино, с много вкус, с много психология, с добре изградени всички герои , красиви картини, прекрасна музика-  въобще добре реализирана. И без да съм специалист, операторът май супер си е свършил работата.

Драма по-скоро за семейни с деца, защото свободните трудно биха усетили колебанията между дълг, обвързаност, рутина,  вина, родителска любов и егоизъм за лично щастие и може би, би им се видяло неестествено и бавно на моменти.

Героите се бориха със себе си и един с друг, всеки от своята камбанария, но с достоинство, цивилизовано,  без истерии и пошлост.

Рядко срещан изпипан и логичен край, не изваден от нищото, реален и обоснован до най-малкия детайл.

Поздравям ги корейците ,че най-после посмяха да дадат шанс на жената да има право на щастие и да разчупи оковите .Ама красота! Не захарна или розова- човешка и изстрадана, дето да и повярваш. Нямаше наистина как и "вълкът да е сит и агнето цяло", но всеки получи нов шанс. Детето- най-спорната част винаги, показа зрялост и оцени получената до момента майчина любов, разбиране и подкрепа и отговори със същото. В любовта не може само да се получава, трябва и да се дава..

 

Няма да нищя героите, че ще се отнеса. Нямаше положителни и отрицателни, а само истински. Всеки достигна до своята истина и вътрешен мир, плащайки нужната цена.

Гледайте!

 

Както драмата започна и завърши с аерогарата, така и аз  пак с Екзюпери-нека да е изтъркано и втръснало, но след последния надпис бе първото, което ми дойде наум, сигурно защото драмата го доказа.

"Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока" 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

... Страхотен край на историята. Понякога човек има нужда от точно такива истории, които завършват просто нормално, и с оптимизъм,, че може и трябва да си щастлив.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лавандула, напълно съглана с твоето мнение  :up:. Още от началото се знаеше, че това няма да е драма на действие, а по-скоро драма на размисъл и чувства. История, която може да се случи в реалния живот навсякъде по света. И този път показана без типичните корейски истерии, нравоучения и псевдо-моралност.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

" Възрастните хора са наистина много чудновати"-казва Екзюпери  ;)     

и в тази драма го показаха  :D .

 

 

Драма за любовта- забранена, разрешена, явна, скрита, различна, обсебваща, странна, изпепеляваща, родителска, детска, в брака, извън него, приятелска,братска,  но най-вече истинска, човешка и неподправена.Такава, каквато е любовта във всичките и проявления, когато я има.

Драма направена фино, с много вкус, с много психология, с добре изградени всички герои , красиви картини, прекрасна музика-  въобще добре реализирана.

Драма по-скоро за семейни с деца, защото свободните трудно биха усетили колебанията между дълг, обвързаност, рутина,  вина, родителска любов и егоизъм за лично щастие и може би, би им се видяло неестествено и бавно на моменти.

Героите се бориха със себе си и един с друг, всеки от своята камбанария, но с достоинство, цивилизовано,  без истерии и пошлост.

Рядко срещан изпипан и логичен край, не изваден от нищото, реален и обоснован до най-малкия детайл.

Поздравям ги корейците ,че най-после посмяха да дадат шанс на жената да има право на щастие и да разчупи оковите .Ама красота! Не захарна или розова- човешка и изстрадана, дето да и повярваш.

 

Няма да нищя героите, че ще се отнеса. Нямаше положителни и отрицателни, а само истински.

Гледайте!

 

Както драмата започна и завърши с аерогарата, така и аз  пак с Екзюпери-нека да е изтъркано и втръснало, но след последния надпис бе първото, което ми дойде наум, сигурно защото драмата го доказа.

"Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока" 

Тъкмо си викам-на мен са ми пробутали друг сериал! Но просто не ме хванаха на подходящата вълна. Мога и да споря за много неща в сериала, но просто не ми е интересно, а и не искам да ви развалям настроението. Поне засега. :28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тъкмо си викам-на мен са ми пробутали друг сериал! Но просто не ме хванаха на подходящата вълна. Мога и да споря за много неща в сериала, но просто не ми е интересно, а и не искам да ви развалям настроението. Поне засега. :28558:

 

 Song Ji Hyo  толкова си приличат с  Kim Ha Neul ,че сигурно  са ти пробутали. :D

  Жеста се оценява, но   ми напомни вица

 

 

Сигурен ли си, че си спечелил спора,

или просто те е оставила за друг път?:

 

:28558:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И на мен ми хареса много. По-скоро това е история, която ще се хареса на жените - наистина бавна, но романтична и много, много нежна.

Съгласявам се напълно с женските мнения.

И искам да изразя възхищението си от красивите есенни сцени. Също и тези на острова. Много чувственост, одухотвореносто, поетичност и цветност и въобще не ме подразни бавното развитие.

Краят също ми се стори вълшебен. Учудвам се чак, че KBS 2 сътвори нещо подобно като тази любовна история между женени.

То не че женените са бракувани, както някои казват, но за корейците е наистина неприсъщо. Повече подхожда като че ли на tvN.

Обичам да летя. Аерогарите също. Но сега от друго ъгълче ги погледнах.

Главната двойка няма да я коментирам. Вече споделих, че страшно ми допаднаха. А Капитан Пак ми стана особено симпатичен – най-много точно в края и в цивилна униформа.

 

За съжаление както се получава в живота разбираме колко е ценно едно нещо или човек точно когато почувстваме, че го губим.

Та и неговата работа. На раздяла показа приятелство и уважение към съпругата си, каквото сигурно не е демонстрирал след първата година на любов и брак.

 

И така.. Адмирации от мое име.

След разните там К 2-та и други тем подобни детски глупсти наистина нещо стойностно и различно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...