lazeto Posted June 20, 2016 Share Posted June 20, 2016 A Man and a Woman (남과 여) Страна: Южна Корея Също така известен като: Namgwa Yeo Премиера: 25 февруари 2016 Времетраене: 115 мин. Жанр: Драма Режисьор: Lee Yoon Ki Субтитри: Английски Участват: Jeon Do Yeon като Sang Min Gong Yoo като Ki Hong Lee Mi So като Moon Joo Park Byung Eun като Ahn Jae Suk Park Min Ji като babysitter Yoon Se Ah като Ki Hong's friend Резюме: Санг Мин (Jeon Do Yeon) заминава за Финландия, за да изпрати аутистичния си син на специален лагер. В отчуждения и покрит със сняг Хелзинки среща Ги Хонг (Gong Yoo), архитект, работещ във Финландия. Ги Хонг също се бори с проблемите на своето семейство - дъщеря в депресия и психично болна съпруга. Двамата се срещат на този специален лагер и решават да пътуват заедно. Но ненадейно ги връхлита голяма снежна буря и те се озовават блокирани в изолирана хижа. Увлечени от неустоима страст, те прекарват нощта заедно, но на следващия ден решават да поемат по различни пътища, без да разберат дори името на другия ... С български субтитри С български и английски субтитри С руски дублаж Онлайн с руски превод Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шоши-сан Posted June 23, 2016 Share Posted June 23, 2016 Изгледан . Хареса ми. Напомни ми за предишната творба на Lee Yoon-Ki - човека филм - Come Rain, Come Shine (2011) като атмосфера, липса на излишни думи... Забелжки нямам. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoyo_ko Posted June 23, 2016 Share Posted June 23, 2016 Внезапно се ентусиазирах, Гонг Ю........пускам го на секундата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yamashita Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 Гледайте! Гонг Ю, пълна наслада за сетивата. Мисля да го гледам пак, не ми стигна. Много добър хамелеон е Гонг Ю, този път тих и нежен, търсещ, обичащ, чувствителен и доста нещастен. Добре си влезе в ролята, беше удоволствие да го следя. Партньорката му не ме грабна от самото начало, но с течение на филма нейната драма също достигна кулминация и ме завладя. Финалът го предусещах, но не ми се щеше Гонг Ю да е предателя, той даже не беше предател, а жертва, но и това нямаше как да и го разкаже за съжаление. Две търсещи души се намериха, обичаха се и се разделиха. Тиха, безмълвна приказка. Май толкова трае любовта, миг и после тихо изчезва. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samelove Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 Уникален филм ... корейците не веднъж пресъздават идеалния мъжки образ,по които да се заплениш (образ които в действителност не съществува) .Много красива история за саможерватата на един родител,които прави всичко за детето си включително да пожертва и щастието си. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pyky Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 Хареса ми. Без големи драми и емоции успешно представиха как това, което се вижда, не представлява действителната реалност. Много добре показаха как няма идеално щастие и всяко решение е винаги компромис спрямо нещо. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aretka Posted May 19, 2017 Share Posted May 19, 2017 Хубав филм, прекрасен Гонг Ю, благодаря на преводачите! Тя можеше да се раздели с мъжа си, защото от това не зависи живота му, но той не може да го направи, защото не само дъщеря му има проблем, а и жена му..., и колкото и да *беше сериозен* относно това, че не искат да се прибират никога от морето, всъщност това е крачка, която като чувствителен човек не може да направи...., и ще си носи кръста и това е... **поначало никога не бих оправдала изневярата, но разбирам защо се срещнаха..., и двамата намериха партньор, който им е бе необходим за завършеност, видяха се Мъж и Жена 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jufy Posted December 19, 2019 Share Posted December 19, 2019 Прекрасен филм, прекрасна игра на актьорите. Гледах го няколко пъти. Моля ви, препоръчайте ми подобни филми. 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jira Posted April 24, 2020 Share Posted April 24, 2020 Феноменален Гонг Ю, просто ме разби! Наистина уникален и изключително истински филм, за който няма какво толкова да се коментира, а просто трябва да се гледа, за да се усети. Spoiler Може би ако Главната го беше оставила да говори в колата вместо да му се нахвърли...може би ако детето и жената на Гонг Ю не бяха болни...може би... Така се случва в живота, че някои от най-важните неща са винаги въпросителни и остават неизказани. Поне споделиха любовта си за известно време, някои хора и за толкова нямат шанс. И как само пресъздадоха всичко, блестящи актьори! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indira Posted September 13, 2020 Share Posted September 13, 2020 Страхотен филм! От тези, които те оставят разнебитен емоционално и с топка заседнала в гърлото. Гонг Ю-брилянтен! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts