Jump to content

Recommended Posts

63-1280.jpg

39059d3b7bb5296d.jpg

So I Married an Anti-fan 

所以 , 我和黑粉结婚

Държава: Китай

Режисьор: Kim Jae Young

Премиера: 30 юни 2016г

Времетраене: 95 мин

Жанр: Романтичен

Субтитри: Английски

Участват:

Park Chanyeol (EXO) - Hoo Joon

Yuan Shans

Seo Joo Hyun (Girls' Generation) - Irene

Jiang Chao - Gao Xiang

Резюме:

Филма е направен по манхуата So I Married an Anti-fan на Jiwan. Lee Geum Yeong е репортер.Тя бива уволнена,опитвайки се да разкрие тайните на супер звездата Hoo Joon. Така се превръща в негов анти-фен. Филма разказва историята на известната личност Hoo Joon, който се влюбва в своят анти-фен.

Свали :click:   :click:    :click:    :click: :click:

Свали с български субтитри :subs: :click:

Онлайн с български субтитри :subs: :click:

Онлайн с английски титри

На руски тук и тук

• Like 2

Много сладурско филмче, с много смешни моменти. Хубава двойка направиха главните и добре се справиха, особено момичето, каква фурия! 

На руски тук и тук

Определено ми хареса. Забавно, искрено, чисто  :28558:

ЗвездЪта ми ида да го схрускам, такъв сладур. А и явно щот снима китайско знае, че трябва да отвори малко уста, като прави опит за целувка. Определено се представи по-добре от корейските му братя.  :kissy:

Главната не е впечатляваща красавица, но има своя чар, което напълно задоволи потребителския ми интерес. Истерясва яко, хубава фигура и смешни муцуни. Какво повече да иска човек.

Девойката от женската група, е сори, ама не мяза на човек. Грозно, грозно... Ич няма да я погледна втори път. Нейният избраник във филма, също мяза на скопен козел.

Едно не можах да разбера, нашата китайка алкохоличка ли е? Почти във всеки кадър се наливаше с нещо, ама стабилна работа.

Жалко, че не видяхме сватбата  :mellow: 

Едно е ясно --> препоръчвам.

• Upvote 1

аз го мернах пък  тук .. целият

и на мен ми се струва забавен

Много сладурско филмче, с много смешни моменти. Хубава двойка направиха главните и добре се справиха, особено момичето, каква фурия! Заслужава едни субтитри... ;)

На руски тук и тук

как да го изтегля от тук

Много, ама много сладък филм. Весела история, лека, без драми и тежки трагедии. Звездата уникален сладур, мацката и тя-красива и бойна. Добре им се получи, изглеждаха много добре заедно и целувката накрая си беше супер. Обичам такива филмчета, които ми приповдигат настроението за целия ден.

• Like 1