lazeto Posted May 17, 2016 Share Posted May 17, 2016 Watashi Kekkon Dekinain Janakute, Shinain desu (私 結婚できないんじゃなくて、しないんです) Страна: Япония Също така известен като: It's Not That I Can't Marry, But I Don't Want To По новелата на: Keiya Mizuno - "Sparta Konkatsu Juku" Период на излъчване: 15 април 2016 – 17 юни 2016 г. Време на излъчване: Петък 22:00 Формат: Renzoku Жанр: Романс, Комедия Канал: TBS Епизоди: 10 Режисьор: Tsukahara Ayuko, Tsuboi Toshio Субтитри: Английски Участват: Nakatani Miki като Tachibana Miyabi Fujiki Naohito като Tokura Seiji Seto Koji като Hashimoto Ryotaro Omasa Aya като Nomura Rinka Tokui Yoshimi като Sakurai Yousuke Natsuki Mari като Tachibana Akiko Резюме: 39-годишната Тачибана Мияби (Nakatani Miki) е естетичен дерматолог. Тя пренебрежително заявява: "Мога да се оженя по всяко време, стига да поискам" и живее спокоен и хармоничен според нея живот. Но един ден тя посещава с приятели японски ресторант и среща собственика Токура Сейджи (Fujiki Naohito), който, за неин ужас, я определя като „романтично увредена“ и непопулярна сред мъжете. В началото неочакваната му наглост вбесява Мияби, но постепенно, изправена пред истината за своя характер, тя решава с неохота да приеме съветите на Токура за любовния си живот… Свали с английски субтитри Свали с руски субтитри Онлайн с руски субтитри Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mina Posted July 24, 2016 Share Posted July 24, 2016 много ми харесва , даже не знам защо. умните хора винаги преживяват нещата по по интересен начин. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoJo Posted August 15, 2016 Share Posted August 15, 2016 Това е май първият японски сериал, по който майка ми истински се зариби. Хубаво, приятно сериалче. Физиономийките, дето Мики докарва, макар и да неподхождат за възрастта й, ги прави с лекота мадамата и някак натурално, та се търпи. Отдавна не бях гледала и Сето на малкия екран. Все си е същият, обаче тука много ми 'ареса химията им с кака Мики. Жалко, че сигурно няма да трае много. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yamashita Posted October 28, 2016 Share Posted October 28, 2016 Всеки път, когато Мияби реши да следва нечии чужди съвети/правила, а не себе си става страхотна каша, не става така, макар, че кой от къде не е дошъл не я е посъветвал нещо. Трябва да следваш чувствата си, тя го каза, а младежът го повтори и го прави по нейния начин, затова изглеждат добре заедно въпреки голямата разлика. Ще ме прощават, ама наборът Сакурай е пълен мухльо, тесногръд е, а това не мога да го пропусна доста се набива на очи. Ученическата любов добре, ама като пораснали тя стои в пъти по-зряла от първата си любов, той е останал на ниво мислене от училище. А младежът Сето Коджи еее.... вълшебен, голяма работа е станал, тази усмивка на вече порастналото му лице, гледала съм го отдавна, но тук ми е точно какъвто трябва да е, мъж-чар, наистина е вълшебен. Добре, че е той, за да дава пламъче на историята, иначе само условности и неписаните японски закони и правила за запознанства, които са много безсърдечни. А и искреността му не може да се пропусне, тя е неговата притегателна сила, не се крие зад условности. Дори назидателния Наохито до тук никаква не я свърши, защото и той се крие зад своите правила, че е по-лесно така. p.s. Аааа много е готин Сето не мога да си отлепя очите от него / на края на 5 епизод съм/!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitket Posted April 8, 2017 Share Posted April 8, 2017 Този подход с писането на правила за всяко нещо, че и големи кат` лозунги е интересен, но мисля, че прекалиха малко с него - то всичко, когато е прекалено, ти досажда. Започнах да гледам заради Фуджикито, а и с главната изглеждат добре, пък и реших, че по-зряла ще да е работата. Не ме разочароваха и, признавам, тази Мики много ми хареса, защото догледах всичко заради нея. Добре стоеше до всеки един от героите, даже и до това малкото, сладурчето то, пък то каква химия демонстрира, бре, бре! Слабото звено ми е съученикът - нерешителен и мрънкалив. Та, хареса ми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vili81 Posted October 9, 2020 Share Posted October 9, 2020 интересно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts