Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

Dear My Friends (디어 마이 프렌즈)

 

Страна: Южна Корея

Период на излъчване: 13 май 2016 - 2 юли 2016

Време на излъчване: Петък – Събота 20:30

Жанр: Семеен, Комедия

Канал: tvN

Епизоди: 16

Режисьор: Hong Jong Chan

Субтитри: Английски

 

Участват:

Go Hyun Jung като Park Wan

Kim Hye Ja като Jo Hee Ja

Kim Young Ok като Oh Sang Boon

Go Doo Shim като Jang Nan Hee

Na Moon Hee като Moon Jung Ah

Yoon Yeo Jung като Oh Choong Nam

Park Won Sook като Lee Young Won

Shin Goo като Kim Suk Kyoon

Joo Hyun като Lee Sung Jae

Shin Sung Woo като Han Dong Jin

Jo In Sung като Seo Yeon Ha

Sung Dong Il като college professor

Lee Kwang Soo като Yoo Min Ho

Jang Hyun Sung

Daniel Henney

Byeon Woo Seok

 

Резюме: Драмата разказва за отношенията на хора от различни възрасти…

В залеза на живота си група стари приятели споделят своите трудно спечелени мъдрост и непреходни лудории с млади хора в разцвета на силите си...

 

:essub:

 

С български субтитри :subs: :click: :click:

Онлайн с български субтитри :subs: :click:

С български и английски субтитри :click: 

С руски субтитри :click:

 Онлайн с руски субтитри :click:

Link to comment
Share on other sites

Кастът е толкова уникален, че само заради това си заслужава да погледнете този сериал. А като ги видите какви ги вършат няма начин да не се усмихнете. Повечето млади едва ли ще му обърнат внимание, защото третата възраст е нещо толкова далечно за тях, като че ли те никога няма да остареят. Но тези, които му дадат шанс със сигурност ще посегнат към телефона и ще се обадят на бабите и дядовците си, ако имат щастието те все още да са около тях.

  • Like 2
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Все пак имало тема това заслужило напълно моето внимание заглавие. Изгледан. Заедно с Becky's Back две заглавия , които заслужиха моите похвали на малкия кор-екран.

Удължиха го от 12 на 16 но това е единствения път когато не забелязах какъвто и да е ефект от това. Даже почти до края не се усетих и се изненадах, че май вярно първоначално бе 12 серии. Чудесни образи, чудесно играни, добре заснети, музика на ниво. След началото имаше леко залитане към диагнози-патологии, което ме накара за момент да дезертирам от текущото гледане но добре че се "върнах" и продължих до края.

Всичко си му е наред ретроспективно погледнато. Изненадващо една камара едновременно и детайлно, особено като за кор-сериал, образи в развитие. Жизнеутвърдаваш тон финално. Това ако не са големи изключения на кор-сериалния фронт?!

Този каст дълго ще ме подсеща за тези им роли като ги мерна тепърва. Цяла палитра от емоции имаше  с тях. Не малко смях към останалите емоции от спектъра.

Доволна съм.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

аз това отдавна си го отбелязах, ама ще се надявам на бг субс известно време,( ако не и на руски ще се гледа, де) че да го гледаме двама у дома, аз гледам най-различни сериали, но половинката само след предварителна промоция от моя страна, тоз къде игра, оня къде играл, ама да има нещо по-така.. :na2:

 

този обаче вече е приет :icon_sunny:

Link to comment
Share on other sites

Aretka, дано го преведат бързо като за вас, още повече че сте и отбор. Тук бая реклама има по каста :) - в смисъл кой , къде, какво е играл- все чудесни и доказали се актьори. Честно казано завиждам на тези които малко или много ще гледат анблок. Аз "ситних" текущо по епизодче. Но пък май така успях тотално да се насладя на тези имащи какво наистина да играят с този текст актьори. Направо кеф си бе.

Тези актьори- по-специално по-възрастните, заслужават много по-често да играят нещо различно от свекърви и сие на малкия екран.

 

Нещо което исках да отбележа преди но съм си забравила. Не съм съгласна че това е заглавие с тесен таргет, еле пък на възраст. По термина "възраст" винаги съм пас така и така по принцип. Заглавието е в стил  "C'est la vie"  и като такова е универсално. Всеки според менталната си възраст към момента,  може да намери нещо не само интересно но и ценно, стига разбира се да иска. За това и откроявам специално това заглавие на кор-малък екран.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Великолепен !

Поука-Живота така или иначе трябва да се изживее ! Да го направим с много хъс и стил !

Ако искаш да се насладиш на корейска висша школа актьорско майсторство-то това е сериала!

 

Много благодаря за бг буквите ! 

  • Like 1
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Признавам си без бой.., изгледахме 2 серии у дома и го спряхме.., не знам дали ще го продължим, но със сигурност не ни върви лесно.., :(, разочарована съм от този факт.., и то не че е лош сериала, сладури са актьорите, обаче нещо ми липсва историята... (още не съм го отписала, може да не съм била в подходящото настроение.., а толкова му чаках превода). То се е видяло, че ще го догледам самичка, де, не мина семейния подбор :D, ако продължа

 

**сцената с дърпането на косите определено не помогна :lol:

 

**2  След 2-ра серия променя ли се сериала, разгръща ли се историята, или как да кажа, е все същата атмосфера. Не ме разбирайте погрешно, много ми допадат такива моменти из другите сериали, тези артисти не веднъж са ме трогвали, или са правели някоя много присъствена роля, но не знам защо ама тука ме изпуснаха.., четох по-горе, че като минело това кой от какво е болен и страда,  се оправяло, ама аз дори в първите 2 серии не видях чак толкова много болести да споделят, та се притесних, че даже още това с болестите не съм видяла.. ;), а ми доскуча..

Link to comment
Share on other sites

Сериалът напълно си заслужава гледането. И аз в началото бях скептична и добре , че не се отказах. Всичко в него ми хареса , истински истории и невероятна игра. Остави ме без думи... така се почувствах и след гледането на Мемory.И двата сериала ги препоръчвам горещо.

  • Like 3
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Мисля, че е повече от нужно да се каже, че на фона на тези титани, искитски актьори, младежите се справиха повече от добре.

Обожавам Куанг Су, но си признавам, че го бях вкарала в една рамка, която се ограничаваше само до комедийни роли, а тук ми отвя главата. Дъщерята също ми хареса, въпреки че не съм я гледала никъде другаде, а за Ин Сук мисля, че няма смисъл да говоря.

Прекрасен сериал, но трябва да се гледа в подходящ момент.

Link to comment
Share on other sites

Трогателен и човешки сериал. Всички ти стават така мили и скъпи, като раднини. Гледах го по малко без да бързам, но ще ми липсват.

Към 14 серия става тъжно, но края края ми хареса. Ko Hyun Jung (Ко Хьон Джонг) ми е любимка още от Sandglass, гелада съм я в What's Up Fox?, а в Queen Seon Duk прави страхотна роля.

Любимите ми бабки събрани на едно място, така ме умиляват, много са добри.

Да този сериал трябва са де гледа в подходящ момент. Ако търсите интрига, динамика в този сериал я няма, но има едно голямо затрогващо дълго приятелство.

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...