Jump to content

Избърсване на лигите!


Recommended Posts

Искам да отправя няколко предупреждения за писането в този раздел.


1. Моля ви, не се карайте за актьори/актриси!!! Първо, глупаво е! Второ, глупаво е! Трето, освен, че е глупаво - е и смешно!

2. Темите са направени не за да се обсъждат кой какви лиги точи по човека, кой колко го иска за себе си, кой няма да го раздели с други и пр. подобни, а за да се обменят впечатления за актьорската игра, мнения за участия във филми, новини като това в кой нов филм ще участва, достойнства на актьора, без да се предявяват нелогични претенции... Всичко извън това влиза в графата оффтопик и ще бъде изтрито, защото не носи абсолютно никаква информация за актьора, а само за личните въжделения на пишещия, които в някои случаи влизат в конфликт с подобни на друг потребител и се получават съвсем излишни и абсурдни спорове.

3. Ако имате да кажете нещо за съответния човек - изразете го с повече от една дума или възклицание. Пускането на едносрични постинги, публикации с емотикони без текст, мнения от рода на: "Голям сладур!", "Ще го изям", "Колко е секси", "Ах, само да ми падне", "Леле, изпадам в криза" и др. подобни ще бъдат трити. Това, което правят всички звезди и идоли, е да въздействат! Реакцията на възхита, провокация и възбуда за всеки, който е фен, е неминуема и гарантирана, така че просто не си струва да се хабите и да го пишете.
Просто си представете страница след страница следния разговор:
- Ох, какъв е сладур...
- Да, невероятен сладур...
- О, ще го изям!
- О, искам го за мен!
- Не, ще припадна!
- Само да ми падне...
Идеята на форума не е да се ползва за празни приказки и лични разговори. Всъщност това не спада в графата дискусия, а е по-подходящо за категориите "Лични дневници". Затова, ако ще споделяте лични въжделения и мераци - правете го на друго място, не тук. Нито е достойно за вас като фенове, нито за самия човек, на който сте фен.
Ясно е, че като видите по-разголени снимки - сърцето трепва. Не е нужно да пишете по няколко поста, в които повтаряте това.
Ясно е, че всяка нова продукция ще предизвика вълнение. Но не е нужно да пишете по няколко поста, в които повтаряте колко нямате търпение.
Ясно е, че като кажете "Аз съм му фен", ще си го обичате, уважавате, защитавате, лигавите и т.н. Но не е нужно да го повтаряте във всеки пост, защото... чували сте лафа за разваления грамофон, нали?

Link to comment
Share on other sites

:lol: странно защо тук няма нито един коментар ! тази тема много ми хареса и подкрепям с две ръце ! Правилно че форумите не са за да се коментира кой актьор от кой по-сладък , а да споделяме мнения за творбите , за самата игра и за това как са ни въздействали филмите :)
Link to comment
Share on other sites

Искам да напомня на всички потребители да прочетат Общи права и задължения на потребителите.

Най-вече ми прави впечатление, че масово се копира информация на английски (която не е скрита в спойлер код)

и не се спазва ограничението за броя на видими снимки и медиа.

Съобразявайте се с тези правила при публикуване на нови теми.

Също така слагайте линкове към темите за филми/сериали, с участието на даден актьор.

Конкретен пример, онагледяващ всичко дотук е темата на Хьон Бин: ТУК!

Link to comment
Share on other sites

Не мога да не се съглася напълно с параб тука, но едно предложение- не е ли редно да има подобни изисквания и към 'хейтърските' теми? Доколкото имат място те тук е отделен въпрос..

Link to comment
Share on other sites

Да, не съм чула някой да коментира - ох, ще го убия, тоя заслужава пребиване с камъни, ще му извадя очите, тия уши ми иде да му ги откъсна, ще му избия зъбите, бих го пречукал през нощта...

Link to comment
Share on other sites

Не е правилно да се трият мнения на възхита и прехласване по определни звезди защото това си е част от влиянието което предизвикват у зрителя, и не може да се пренебрегва.

Затова има хубав раздел - "звездите..."

Не може :D идват от само себе си заедно с увлечението да гледаш драми.:)

Хората учат и работят сериозно за да изиграят добре дадена роля, но тук няма точни мерки и нещата са субективни до крайна степен. :rolleyes:

Коя звезда и защо е добра не може да се сложи на кантар, и да се каже- да, затова го харесвам, а този-затова -не. Това да не е съд?

 

На мен в повечето случаи не ми е неприятно да чета топли коментари за определени звезди, които харесвам.

Дори изключително много се забавлявам.

Ако някои иска да ми сложи цензура, само като се замисля също би било ужасно гадно! Нали тоталитаризма свърши?

А кой е маниак и кой не е изобщо не ме интерсува. Да се оправят психолозите.

Аз предпочитам да чета фенщини, пред хейтърски изблици честно казано. :P

Link to comment
Share on other sites

Права е жената, че е смешно, нелепо и неуместно да има такива изблици ама то и без другото това изискване е дефектно бостанско плашило дето му се смеят гаргите - само да се разходя по някои от темите тук ще събера към 20-30 такива поста ако ми се занимаваше с глупости. Особено добър в това отношение е един конкретен потребител да не споменавам имена дето не остана актриса дето да не й е мераклия...не бяха лиготии не бяха подмятания и закани към гаджета и съпрузи. Ама от друга страна няма лошо на пръв поглед всеки да си изразява привързаността към даден актьор или актриса по различен начин, но да не е едно и също всеки път и поне да се говори и за другите им качества, които всъщност би трябвало да са най-важни, а именно актьорството и без лигавщини и пуберски истории. Дори и да пишем нормални коментари почти винаги се стига до разсъбличане и разни сценки с обектите на възхищение макар и само мислено, но така трябва и да си остане не да вижда бял свят из форумите и да ни излиза славата на някакви маниаци. Така е не само за тея актриси и актьори ами и за хора, които виждаме по улиците и по някакъв начин ни привличат - така сме устоени хората, но кой нормален и възпитан човек ще тръгне да тръби на всеослушание какво си е помислил за преминаващият обект на мераците му? И аз мога да напиша цяла страница сценарий с пикантни коментари по адрес на примерно Сунг Ю Ри или Ерика Тода, но защо да занимавам хората с моите фантазии и измишльотини като никой на практика не го интересува и само дето ще ми смеят и сочат с пръст понеже е глупаво откъдето и да го погледнеш!?!

 

Идва и другият момент хейтинга, който според мен ако е в разумни граници (най-добре еднократно) е допустим стига да е що-годе обоснован - демек същото като при "точенето на лиги" дето става въпрос тук. Примерно аз често се случва да не ми харесат как изглеждат и се държат различни персонажи най-често мъжки понеже женските разбираемо защо почти е невъзможно да съм критичен един вид харесват ми почти всички. Примерно наскоро нахраних Сънг Ги (gumiho, king 2 hearts), че ми е антипатичен - ами да такъв ми изглежда какво да направя и как да го обоснова логически? Просто някои неща така се възприемат - като видиш за пръв път едно прасе да въргаля в кочината сред мизерията приемаш мигновенно, че гледката не ти харесва, трябва ли да напишеш задължително философски трактат по въпроса? Има две положения - или изглежда добре даден човек като външност и излъчване или не и те дразни с вида си. Да не ми е приятно присъствието му в драмите и предпочитам да гледам някой друг отколкото да търпя него. Но тогава освен, че го оплюх го и похвалих заради начина по-който си играе ролята сега като се справя добре как да кажеш на черното-бяло, а и нали да съм обективен? А има и друго като ми е неприятен няма да ме видите и да влизам в неговата тема тук и да го плюя понеже не съм му фен и не го понасям и не е коректно да правя това спрямо другите му почитатели в тема посветена на него, а и като мъж не ми е изтрябвало да гледам снимки на представители на същият пол по обясними причини и затова си коментирам само темите за разни там актриси и певици.

Link to comment
Share on other sites

Поради зачестили оплаквания за непристойни и откровено провокативни коментари в раздела, се налага да припомня, че написаното от parab в първи пост на тази тема представлява допълнение към Общите правила на форума и ще се прилага с пълна сила при сигнал до модераторите, а системното му погазване може да доведе и до временни или постоянни забрани за писане на съответните потребители.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...