Jump to content

Българи в Корея


Recommended Posts

Наистина ще му е трудно, без да знае достатъчно добре езика. Радвам се, че корейското му семейство го приема толкова добре.

Link to comment
Share on other sites

Малкият Калоян от предното видео е голям сладур, но колкото и да му се иска на таткото, хлапето трудно ще проговори български. Хич не е му е лесно на човека, но както казаха родителите му - да стиска зъби.

Link to comment
Share on other sites

Калоянчо много сладък и като порасне си мисля, че ще стане много готин. Няма да има отърване от корейките. Ся може да звучи малко, като самохвалство ама в България има хубави гени. И мъжете и жените ни са естествено красиви и хубави, а за корейците мисля, че вече всички разбрахме, че в шоу бизнеса им почти няма звезда, която да не е лягала под ножа.

Link to comment
Share on other sites

Не разбирам... детенце лятото защо не прекарва в България при другите баба и дядо? На тази възраст са като гъбки и за 2-3 месеца ще е проговорил български.

Link to comment
Share on other sites

Човека може да обича жена си, но като гледам в каква среда е... Те даже не се опитват да го разберат в това видео, а само "пали" "пали". Много различна култура, без уважение и към културата на другия е трудно. Доста тъпо стана, когато детето му се развика, защото не го разбира.

Link to comment
Share on other sites

Започнах да гледам това шоу, което е нещо като по-малко сериозна и забавна версия на българското мастър шеф, няма общо като формат, но оставя същото усещане при мен. Там участва именно този българин, дето е поставено клипче с него. Как му е името, защото му викат Микал :D. Няма обаче английски субтитри за повечето епизоди и не мога да ги гледам подред, което е малко тъпо, но все пак :D.

Link to comment
Share on other sites

Много е яко това шоу, препоръчвам го. Не знам дали си има тема в раздела "Телевизия и шоупрограми", но е интересно. Пък и май го дават по кабеларка, а не по националните им телевизии.

Link to comment
Share on other sites

Надявам се да няма пострадали хора, в това число и българи, след вчерашното земетресение с епицентър край Кьонгджу. Било е най-голямото в корейската история - 5.8 по Рихтер -  линк

Link to comment
Share on other sites

Еха, каква история! От културното аташе на Северна Корея съм чувала, че е голям проблем, ако севернокорейски гражданин има връзка с чужденец, пък макар и от дружеска страна, а браковете са направо забранени. Явно тогава още не е било чак толкова строго съблюдавано.

Link to comment
Share on other sites

Страхотно! И аз настръхнах, Ошина. И веднага се върнах към нещо, не толкова по темата. Преди има-няма 28 години,
сирийски аспирант на татко в България си взе българка, също учен.

 

Всички се примириха накрая, няма нужда да обяснявам защо,
ама двойката се изнесе в Лондон. Което сега вече никого не би изненадало. Но тогава си беше приключение.

Link to comment
Share on other sites

Случайно попаднах на това докато преглеждах новините. Не е съвсем по темата, защото човекът не живее там, но е бил поканен за това участие и май се е справил добре ако се съди по реакциите на публиката

 

 

  • Like 1
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...