mrnkaloto Posted July 1, 2016 Share Posted July 1, 2016 Ся се обаждам, щото отворих страничка на младежите Ей го Тими, вероятно ще е лице на новата реклама на бонбони Тик-так хихих На корицата на списание "9 звезди" Тук песента за шоуто, изпълнена от участниците, забързан вариант. Относно Джони, единствено пускат мноооого кадри от риалитито. Клипчето е със сладки кадри от Хероин зад сцена, а това е рекламно на Тими А ето ги във вариант корейски исторически филм Засега чао от Котьо и Китчо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrnkaloto Posted July 2, 2016 Share Posted July 2, 2016 Днешни новини? За мен най-хубавата е, че пуснаха снимки от летището, Джони се прибра от Шанхай в Пекин Още снимки тук Тими ще участва в Nanjing Forest концерт на открито, 2 денонощия ще е без прекъсване, който ще се проведе от 14-17 септември в Youth Olympic Sports Park и Mausoleum music station Вчера в нова фотосесия Днес също Веднага му лепнаха Джони И Фен Сон не се спира, от Чънду, където беше 3 дни, снощи е кацнал в Лицян за нова фотосесия А вижте с кво се занимават лудите фенове, сигурно и аз ако бях там, и имах достъп до материали, и знаех езика, щях вече да съм стигнала това ниво Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yong Posted July 2, 2016 Share Posted July 2, 2016 Тъй като ютюб така добре ме познава вече, ето това гледах онзи ден - хронологично подредени BTS, и днес съм в еуфория, това пристрастяване не минава и това е https://www.youtube.com/watch?v=e1MWhPf78Nc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
desini Posted July 3, 2016 Share Posted July 3, 2016 Още едно забавно видео с превод на руски тук Тук Джони настрои кученцето, а друг го отнесе хахаха Кой е по-сладък: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrnkaloto Posted July 3, 2016 Share Posted July 3, 2016 Хапнахте ли, ако нямате апетит, с Джони може и да ви дойде Преди малко пуснаха и официално обновление от студиото на Джони в Уейбо, както е онова с котката горе, на Тими След това и как пристига в Star Park за участие в шоу Голям е зорът, че да говори по телефона в тая пищявица наоколо... Как протичаше вчерашната фотосесия на Тими със стилист Alex Zhang Lei ("Bridal fashion" senior fashion editor visual) Не може да не залепят и Джони После подписа куп снимки, ето какво прави Джони през това време Тук Тими е в метрото и каква стеснителност му удари Още кадри с общуването му с феновете по метро и летища... Това са кадри на двамата - Фен Стойкаджията и Чен Малкия, някои са снимани зад кадър, други планирани за в сериала, но няма и да видят бял свят Днес върви и предпремиера на анимационния филм Обобщих за днес тук, още снимки и видео - знаете къде... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yong Posted July 3, 2016 Share Posted July 3, 2016 Виетнамските фенове пак бяха натворили фен фик с последните снимки на Джони от уейбо с черната тениска и на Тими с котката, но гугъл превежда твърде грозно от виет. Ама имаше нещо за еднакви тениски, както и че и двамата са с подобен тип дънки, което разбира се е нормално тя модата си е все една. Клипчето с кучето ме събори на земята от смях, Джони е магоьосник, хехе Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
desini Posted July 3, 2016 Share Posted July 3, 2016 Да, аз също много се забавлявам с фенските "разследвания". Според тях на тази снимка са пластирите на Джони, защото Тими не ползвал такива: Освен това тениските им били еднакви, пода бил еднакъв, Джони и той бил ял пица, защото устните му били мазни, а коляното на Тими било ухапано в страстна любовна игра след дълга раздяла Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrnkaloto Posted July 3, 2016 Share Posted July 3, 2016 Това ли имаш предвид Изнамерих най-после снимката на Джони след като са заснели сцената, дето целува Ин и след като казва, че направо заслужава Златен Петел за нея, се мята да се срамува В шоуто тази вечер са показвали снимка на Джони като малък с мама и тати, толкова си прилича... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
desini Posted July 3, 2016 Share Posted July 3, 2016 Неизчерпаемо е фенското творчество откъм фотомонтажи и рисунки, бълват ги в огромни количества всекидневно. На горната снимка Джони може и да се срамува, но по-важното е, че му е харесало, след тази сцена да снима разни други в училището му се вижда скучно Липсва адреналин. Някой може ли да ми обясни, защо ги сравняват с коте и кит? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
straga86 Posted July 3, 2016 Share Posted July 3, 2016 Части от новелата на руски Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abjc Posted July 3, 2016 Share Posted July 3, 2016 Ако не се лъжа (поправете ме, ако е така), китът идва от произнасянето на името на Джони, а котето от любовта на Тими към котките. Някои от фенските "разследвания" сериозно ме карат да се замислям, то пък чак такива съвпадения да има Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
desini Posted July 4, 2016 Share Posted July 4, 2016 Най-после открих изцяло преведена новелата Are You Addicted? на руски език. От 1-вия том липсват преведени глави, но те са основно от частта, заснета в сериала. Нататък е преведен. 2-рия том е изцяло преведен. Даже след 2-ри том са преведени 24 специални глави, описващи историята на Ю Ци и Ян Мен. Това на прима виста, четенето го подхващам довечера :i love this:. Та, за който представлява интерес, да чете новелата тук. Изисква се регистрация, след това изпращате запитване да ви разрешат да станете член на групата и ви дават достъп. Превеждат и други новели: Counter Attack; Like Love; Revive... И за цвят сладурите. Клюката тук е, че на наградите Златен Петел, след като са ги разделили вече, Джони е помолен да изпее нещо и той пее този куплет от песен на любимия на Тими певец. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrnkaloto Posted July 4, 2016 Share Posted July 4, 2016 Почнали сме понеделника значи. Получаваме автограф с целувка тогава Клипче с блиц-кадри на Тими, а тук на път Мейкинг на сцената на покрива. Как не му писна на Тими да реве, Джони издържа стоически хахах Пуснаха пълната версия на рекламата на BOYHOOD/Golce&Gabbana Ама нещо раницата коментират тук от сутринта И вижте чепика Както и снощния и какво е измъкнал от гардероба вчера Искам гиииии! Някой ако знае къде се поръчват, непременно да свирне за 1 чифт, №37 и за мене Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SugarMugar Posted July 4, 2016 Share Posted July 4, 2016 Маратонките са някакво песронализирано решение на Nike, има такава услуга на сайта им. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
desini Posted July 4, 2016 Share Posted July 4, 2016 По повод BL новелите (че ги споменах в предишния си пост) и екранизациите им, да спретна и едно инфо за най-новото в жанра. Това са екранизациите на две новели (били много популярни) на автора Лан Лин (май пак е жена). Първата е Force Majeure. Филма е в 2 части. Първата част излезе преди няколко дни под заглавие Uncontrolled Love (или Irresistible Love - Secret of the valet). На руски може да се гледа тук . На английски го има в тубата. Трейлър. и песента, която е страхотна. Втората екранизация е A Round Trip to Love. Очаква се този месец, на 17.07. Трейлър. Актьорите. За Heroin четох, че сериала е закупен от тайландска телевизия и се очаквало най-после да бъде излъчен целия 1-ви сезон, който бил 20 епизода, а китайците го прекъснали след 15-тия. Не знам доколко е вярно това за епизодите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrnkaloto Posted July 4, 2016 Share Posted July 4, 2016 Много е възможно това да не сте го слушали, браво, готови за концерт! Тук бичи стойки Да, и аз видях, че тайландците рекламират, че са закупили сериала, но мислех, че говорят, че ще го пуснат, без да е орязан, ако пък издокарат и още серии, бързо ще му спретнат суби на всички езици за следващите и китайците ще се ухапят, щото от къв зор го направиха, изписаха им вежди на момчетата само... Пф, с тайския съм като кит в корито... Опа, кит ли казах?! :i love this: Може би коте Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abjc Posted July 4, 2016 Share Posted July 4, 2016 Нов задкулисен клип https://www.youtube.com/watch?v=_N0qUsgiaQ4 на видеото има и корейски букви, така че ако нещо в превода е неточно, казвайте, ще поправя =D Кредита за английските буквички, от които съм превела, е към KKmegan от soompi форума: Жена: Кога ще ходиш на състезанието? Ю: Мисля да отида до Хонконг през май за състезание. Жена: Нервен ли си, когато участваш в състезание? Ю: Ако не се контузя през първата част, не се притеснявам. Жена: Разбирам. Ю: Когато се прибера, ще тренирам 2 седмици и би трябвало да съм готов за състезанието Тими: Трябва да вярваш в себе си! Ю: Все пак, останалите състезатели са шампиони. Нека се преборим и да видим. Тими: Състезанието за тези, които има син колан ли е? Ю: А? Тими: Състезанието за тези, които има син колан ли е? Ю: Какво състезание за тези, които имат син колан? Тими: Не се ли състезавате по цвят на колани? Ю: Състезаваме се по категории, по тегло. Тими: (непреведено) Ю: Състезанието е за опън клас шампион /няма категории/. Тими: О, за опън клас, а? Ю: Да, само състезатели, които са се класирали 1-ви в тяхната категория, могат да се регистрират за състезание опън клас. Може да гледате или изтеглите и от тук И още една от снимките на Мрън, просто защото изглежда добре в бойна готовност =D П.С. Дадох шанс на Uncontrolled love, но нещо не ми се получи химията Ще дам шанс и на A Round Trip to Love и ако там не ми се получи, ще си остана с Addicted , сега вече като пробвах и други, разбрах защо тези двамата предизвикаха такъв фурор. Химия като тяхната се среща наистина рядко Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrnkaloto Posted July 4, 2016 Share Posted July 4, 2016 Опалянка, имаме новина! Тими е включен в музикалния фестивал ZEBRA, който ще се проведе на стадион на 27-28 август в родния му град Шанхай. Темата на фестивала е "Райска птица". Един от участниците ще бъде Тао (Huang Zitao), бивш член на ЕХО. Също така и групата Bob Team. Да се опитам да ви разсмея... Един монтаж, нагласили са ги като семейство с дечурлига и мама плете гащи за децата, а тати инспектира процеса с бира в ръка Втората снимка си е съвсем истинска Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abjc Posted July 5, 2016 Share Posted July 5, 2016 Нов задкулисен клип за баскетболната игра https://www.youtube.com/watch?v=F6rnCioRVJk гледай или изтегли и от тук Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrnkaloto Posted July 5, 2016 Share Posted July 5, 2016 Добър ден, денят е слънчев, нали? С тази усмивка няма как да не е Започваме с клипчета на Тими - тук навсякъде го следва потерията, а тук ще се спъне няколко пъти, ма човешко е, кво А забелязахте ли реакцията на Джони от последния клип на abjc от предната страница?? Нещо така се умисли, че зяпаше в една точка през цялото време. Рускините са спретнали анкета каква е тая физиономия у Джони? Что происходит на фотке? Джонни хочет чихнуть, но не может. Причина до сих пор не ясна 7.6% 8 Джонни прочитал наши фанфики и его это прям за душу тронуло. 12.4% 13 Джонни решил, что так выглядит особенно сексуально 10.5% 11 Джонни увидел Джин ЛуЛу 13.3% 14 Утром съеденная рыба оказалась несвежей и на данный момент Джонни это прочувствовал 6.7% 7 Это фото со съёмок, где Бай Ло Иня толкнули 25.7% 27 Автор данного опроса считает, что Джонни хочет спать или на крайняк послать всех 21% 22 Свой вариант в комментарий 2.9% 3 А ето я и авторката на новелата и сценария Джи Дан (Chai Jidan)Умопомрачителен Джони тук за фотосесия на WOVSIMK, а тук се закача с фенките Сега относно тези снимки, подозирам, че се е снимал в родния си град Дандон, Ляонин Ако има друго осветление, запалете да съм в час Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts