lazeto Posted May 13, 2016 Author Share Posted May 13, 2016 Хм за тяхната сексуална ориентация...и двамата са хетеро поне до сериала след него мисля че и двамата се пооплетоха в чувствата. Доколкото съм чела и гледала за тях вече няколко месеца, феновете (по точно ФБР са направо) разбира се спеколират, че имат вече връзка (еднакви телефони, гривни и разбира се колието на Huang Jingyu, падарено от Xu Weizhou според някои след престоя му в Япония). Иначе надали скоро ще ги видим в общ проект след три годишната забрана да не се виждат и в личния живот както и опита да им секнат кариерите. Двамцата бяха останали кожа и кости след толкова проблеми и спиране на всичките им проекти. Но за жалост на "дброжелателите" не стана заради голямата фен база вече... . Например Huang Jingyu се разходи вчера по червения килим в Кан, като посланик на младите актьори от Китайския павилион за филми, за ужас на стафа който ги забрани ха ха ха, дано му тръгнат и проектите за някое фимче. Докато Xu Weizhou най после издаде албум и вече е номер едно, както и подготвя азиатско турне в Китай, Корея, Тайван и др. абе дори да имат връзка как ще се виждат тези месеци не се знае. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivivan Posted May 14, 2016 Share Posted May 14, 2016 I'm addicted Отдавна си ги бях харесала тези двамата за гледане и четях редовно темата ( благодарности за разказването на новелата ), ама все отлагах да го изгледам - и ето - седнах за един, два епизода иии отиде та чак до края Тези момчета направо ми влязоха под кожата. В първите епизоди така "ахнах" при онази показ на мускули от Gu Hai, а после - през цялото време бях с една такава лека усмивчица и мисълта "колко са сладки тия двамата" За химията - виждали сме много по - малко между нормални двойки в други сериали, затова жалко че няма да продължат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
desini Posted May 19, 2016 Share Posted May 19, 2016 Страхотно е, че това бижу ще получи и бг субтитри. Благодаря на преводачите, ще го гледам задължително още веднъж и на роден език, заслужава си. А ако освен онлайн бъде качен и като торент, с качеството, което е в авистата, за да се гледа на телевизор кефа ще е пълен Междувременно, докато чакам и съм на вълната на този жанр почти привършвам 2-рия сезон на "Love sick" (http://www.easternspirit.org/forum/index.php?showtopic=12160) . Първия ми тайландски лакорн и то BL. Четох мнения, че само "Хероин" го превъзхождал и затова реших да го пробвам. Голям зор беше докато свикна с езика и крясъците на тайландците, не че има свикване, но поне поносимост до някаква степен, както и с физиономиите им (като мелези между цигани и китайци са ми). От първия сезон гледах само сцените с 2-мата главни, всички останали ги превъртах, във втория дадох шанс и екранно време и на други от героите :i love this: Та да обобщя - харесва ми, двамата главни ми ставаха все по симпатични и сладки, отношенията им се развиваха с последователността на много хубави, романтични сцени и нежни моменти, много са милички. Препоръчвам и този сериал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
naia Posted May 22, 2016 Share Posted May 22, 2016 Изгледано за един ден. И съжалявам, че не беше по-рано. Какво значение? Няма да има втори сезон. Замечтах се.... Някоя от японските и корейските компании да направят кавър. С цялата новела. Особено разчитам на японците. Те не са тежко скроени по темата. Пак ще има филтър..., разбира се, но не и такъв. Всяка от вас ще определи поне 4-ма за главните хубавци, мисля. С химията им. Яд ме е , че свърши. Много ме е яд , че съсипват актьорите. Много гадно, много! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ftisland Posted May 24, 2016 Share Posted May 24, 2016 Привет и от мен.Гледах заглавието на драмичката още преди месеци в 1 руски сайт и си казах че ще го гледам само ако има превод,и не след дълго mrnkaloto се захвана с преводът.Много ти благодаря за това,че се реши и че я превеждаш,спорна работа.За самото сериалче ще кажа,че още в началото в 1 епизод,докато разбера кой кой е ме грабна,самият сценарий,сюжет.Направено е да е забавно,весело и романтично,не се развива действието монотонно.Много ми са смешни двамата Гу Хай и Луо Ин,как си погаждат в час номерцса,и как само си помагат взаимно,сладки са.Имам въпрос,разбрах че имало изрязани моменти от епизодите,значи не са ги включили нарочно или?Тези които гледам в момента от вбоксът изрязани ли са или не? Много ви благодаря за отговорът, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abjc Posted May 24, 2016 Share Posted May 24, 2016 Всички епизоди за момента, с изключение на 11ти /търсете версия, която е около 27 мин/ са изрязани. Изрязването /предимно на моменти с целувки и близост/ се дължи на цензура от страна на китайците В ю тюб може да видите някои от изрязаните моменти и репетициите за тях, ние споделихме и назад малко клипчета Тайван са почнали да пускат пълните епизоди по 2 на седмица май, но засега само от там може да се гледат. Силноооо се надявам след това да ги пуснат и за общо гледане И аз да се присъединя към благодарностите за превода На английски го гледах с 2 различни превода и някои моменти не бяха лесни за разбиране Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ftisland Posted May 24, 2016 Share Posted May 24, 2016 Много ви благодаря ''abjc'' за отговорът, ех така ми се искаше да видя малко нежност и целувките,но пустите китайци са изрязвали точно хубавите моменти, не е честно Да видях тук клипчетата, адски ми харесаха, наистина е жалко, че китайците така постъпват.Ще погледна и тези другите клипчета, които ми казахте, много ви благодаря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abjc Posted May 24, 2016 Share Posted May 24, 2016 съвсем прясно: изрязана част от еп. 12 :i love this: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ftisland Posted May 24, 2016 Share Posted May 24, 2016 Да видях току що клипчето ив тумбир я има също жалко че са е изрязали,но за мен този вид филми и сериали все едно не са bous love,след като няма точно този тип сцени.Иначе тази изрязаната сцена направо е адски хубава Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
desini Posted May 24, 2016 Share Posted May 24, 2016 Благодаря за превода. Ще може ли да качите бг субтитрите и тук на сайта? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abjc Posted May 26, 2016 Share Posted May 26, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ftisland Posted May 26, 2016 Share Posted May 26, 2016 Току що изгледах 8 епзодче останах смаяна и приятно изненадана,Изненадах се от сцените в лглото,а и Гу Хай само какви въпроси го питаше,мале,мале,Като цяло съм много доволна,харесва ми много Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anna Trevos Posted May 30, 2016 Share Posted May 30, 2016 Здравейте нова съм но обожавам този тип филми дори и с 18+ (красиви момчета) защо света е толкова настроен към различните хора Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abjc Posted June 1, 2016 Share Posted June 1, 2016 Изрязана целувка в еп15 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abjc Posted June 3, 2016 Share Posted June 3, 2016 И още изрязани горещи сцени Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asha Posted June 3, 2016 Share Posted June 3, 2016 Мале , мале...Много гореща тази , последната изрязана сценка ....Чак секнах дъх. Направо прелюдия към нещо още по-така . Всъщност, не знам , дали сте обърнали внимание , но в руския онлайн има един спецвыпуск , който направо си се води като 16 серия , но е решен като радионовела, тоест само слушаш ( и четеш субтитри) , но видео нЕма.(щото има цензура , може би ) Но има и въображение . В тази част е и така подробно описаното и прокоментирано събитие . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tin_min Posted June 4, 2016 Share Posted June 4, 2016 @asha, Това всъщност е част от аудио драмата. Озвучена е от различни актьори и следва новелата по-строго. Ето го и на английски, ако някой иска. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abjc Posted June 4, 2016 Share Posted June 4, 2016 Пълната версия на горния клип https://youtu.be/MMg-OsHRwfk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrnkaloto Posted June 4, 2016 Share Posted June 4, 2016 И официалната песен с превод на български или тук http://vbox7.com/play:77103e1c2a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abjc Posted June 5, 2016 Share Posted June 5, 2016 Много благодаря за песничката Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts