tainax Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 (edited) И очакаваме Descendants of the Sun Season 2 с Hyun Bin & Son Ye Jin Очакван рилийз август 2022г Edited February 6, 2022 by tainax 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 И тези ли ще ги женим накрая? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gig911 Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 Такова чудо като Descendants of the Sun Season 2 няма да има. Тоя Youtube канал ми звучи като голяма партенка. А те май актьорите които се споменават са вече тайно женени. Поне такива слухове има. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tainax Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 (edited) Не, явно са женени. Двойка са още след свършването на филма... Edited February 6, 2022 by tainax 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 Вие се разберете за коя двойка говорите, аз само да добавя, че женените отдавна се разведоха. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gig911 Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 (edited) Аз говорех за Hyun Bin & Son Ye Jin. Които се споменават по горе за сезон 2. Edited February 6, 2022 by gig911 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tainax Posted February 10, 2022 Share Posted February 10, 2022 (edited) On 2/6/2022 at 8:40 PM, gig911 said: Аз говорех за Hyun Bin & Son Ye Jin. Които се споменават по горе за сезон 2. Че са двойка официално е факт. Новината за сватбата е факт Edited February 10, 2022 by tainax 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manniwelle Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Дойде му времето и на това. Два дни и половина го гледах- толкова ми трябваше да го почна, потъна, свърша (изплуването предстои). Хареса ми, че не е типичен ромком, нито че мелодрамата е факт (бромансът чудесно компенсираше). Идеята за бедствие от по-голям мащаб и любов на фона му е от времето на Есхил, но тук се е получило много добре. Повечето актьори вече ги знаех, но главната я гледам за пръв път- ще трябва да поправя това. Прекрасен филм, вероятно бих го гледал пак след време. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amaia Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 (edited) Каквито и слабости да има, това е моята първа корейска любов и винаги ми трепва сърцето, когато някой го спомене. Още си спомням колко замаяна бях докато гледах Сонг Джунг Ки и Сонг Хе Кьо заедно на екрана и се чудех откъде са се взели такива хубави и сладки! Edited July 19, 2022 by Amaia 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 6 hours ago, manniwelle said: Дойде му времето и на това. Два дни и половина го гледах- толкова ми трябваше да го почна, потъна, свърша (изплуването предстои). Хареса ми, че не е типичен ромком, нито че мелодрамата е факт (бромансът чудесно компенсираше). Идеята за бедствие от по-голям мащаб и любов на фона му е от времето на Есхил, но тук се е получило много добре. Повечето актьори вече ги знаех, но главната я гледам за пръв път- ще трябва да поправя това. Прекрасен филм, вероятно бих го гледал пак след време. Драмата беше доизпипвана след снимките и и личи. Добра актьорска игра, няма какво да се лъжем. На мен ми легна на сърцето двойката от втори план. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manniwelle Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 (edited) 35 minutes ago, bond said: Драмата беше доизпипвана след снимките и и личи. Добра актьорска игра, няма какво да се лъжем. На мен ми легна на сърцето двойката от втори план. Двойката на трети план ми беше още по-забавна (доктора и сестрата- Miss B В какъв смисъл доизпипивана?? Edited July 19, 2022 by manniwelle 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Цялата драма е заснета предварително и след това монтирана и редактирана, както се правят филмите. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manniwelle Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 3 minutes ago, bond said: Цялата драма е заснета предварително и след това монтирана и редактирана, както се правят филмите. А, в такъв смисъл?? Е, да, то е ясно 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pyky Posted October 31, 2022 Share Posted October 31, 2022 Нищо особено - става за гледане, докато яде човек. 1 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
estranged Posted May 2 Share Posted May 2 Хареса ми сериалът. Главният има такава хубава усмивка и прави уши. Гледах го по Нетфликс и не мога да си обясня, обаче, как са решили, че на корейците, " говорещи" английски, не им трябват субтитри. Нииищо не им се разбираше. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
estranged Posted May 2 Share Posted May 2 На 16.09.2019 г. at 10:15, pepsi написа: Даван е по БНТ някога? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fractal Posted May 2 Share Posted May 2 Преди 6 часа, estranged написа: Даван е по БНТ някога? Ето тук ги има първите 7 епизода, останалите трябва да проверя, би трябвало да ги имам на външен диск 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ftisland Posted May 2 Share Posted May 2 (edited) Не знаех че точно по БНТ са го излъчвали!? Спомням си само,че са го давали по тв-то. @fractal Благодаря за линка Edited May 2 by ftisland 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
estranged Posted May 3 Share Posted May 3 Преди 14 часа, fractal написа: Ето тук ги има първите 7 епизода, останалите трябва да проверя, би трябвало да ги имам на външен диск Много благодаря. Нямах идея, че БНТ са правили дублаж на корейски сериали. И то отдавна. Намерих и Романтичния доктор. Да знаете за други, излъчвани по БНТ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bealonenomore Posted May 3 Share Posted May 3 Pasta беше първият, ако правилно си спомням 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts