Jump to content

Recommended Posts

А бре, 'ора, тук в този сериал има ли нещо по-така от към готината мадама, където ша го играй главна героиня, или само са изпедерастили сериала с кочове, които за чеп за зеле не стават? Питам, че се чудя, дали да си губя времето с този сериал? Song Hye Gyo си е класа и като актриса и като визия, тъй че само заради нея ми е интересно да го загледам... :na2:

А бре, 'ора, тук в този сериал има ли нещо по-така от към готината мадама, където ша го играй главна героиня, или само са изпедерастили сериала с кочове, които за чеп за зеле не стават? Питам, че се чудя, дали да си губя времето с този сериал? Song Hye Gyo си е класа и като актриса и като визия, тъй че само заради нея ми е интересно да го загледам... :na2:

Няма.

До сълзи се смях с последния епизод и най-вече с финала и коментарите им. Абсолютен разкош, потоци петмез и закачливи диалози. Нищо не бих му пипнала на тоя сериал, нищичко. Определено ще се гледа пак, а аз съм неспасяемо влюбена в абсолютно всички.

Мога напълно да се подпиша под това.  Много хубав, наистина! 

Поучителен за това какво означава да служител на държавата си в добрия смисъл. Лекари, полицаи и военни - всички заслужават този сериал. Това е то да носиш професията си с чест. Браво!

Само че ние на Балканите да сме зле, зле, ама чак толкова не сме...  :))

Голям мерак имах за това сериалче. А като започнах нямах търпение да гледам... Едвам дочаквах следващите ми свободни часове.. да продължа.

Подробно сте го разнищили - измислените държави, езици, груби грешки... да, и аз ги забелязах, но ги подминах, без да ми вгорчат удоволствието от гледането. Доволна съм повече от много. :) :) :)

Частта за Урук пък даже на мен ми беше симпатична.., изобщо до 12-та серия беше съвсем на макс, малко поразтеглиха 2 серии и последните го пооправиха :rofl:

Много съм доволна аз от сериала и от актьорите, Song Hye Gyo я гледам за първи път, но иначе съм си набелязала едни сериалчета, които още не съм гледала - с нея.., не заради нея, де.., ама сега и заради нея ще ускоря преглеждането им

Чингу, незагрозени, че и номинирани! ;) цък

photo719539.jpg

Аууууу, сега виждам какво си ми постнала! Мерсаж!

Значи пак е номиниран? Той трябваше да си получи наградата за Любовната афера още - там беше брилянтен! Не съм го гледала в Драконите. Ама като гледам колко е популярен призрака до него (как можаха толкова да го белнат?!) ми се струва, че към него ще наклонят везните...

Да се поправя, че току-що видях, че е минало награждаването. Ю А Ин спечелииииии! Наградата за най-добър актьор! Най-после! Отдавна си я беше заслужил! Трябва да гледам клипчетата да видя щипнаха ли го по бузката като му я даваха ;)

А Слънчевият е спечелил награда за най-популярен актьор. Честито!

Много, много завладяващ сериал!!! Скоро не ми се беше случвало да попадна на отбор от невероятно сладки и симпатични актьори събрани в един сериал - нямаше и един който да ме подразни, наистина много се забавлявах с тях. Ще ми липсват.....особено Big Boss

Да се включа и аз :D, много хубав сериал, подкрепям напълно горното мнение. Актьорите бяха подбрани много добре. Добре, че има 3 спешъл епизоди, които да гледаме! Ще има ли втори сезон? И ако някой знае подобен сериал, да пише :D ^^

Толкова бях предубедена към тази драма, защото не харесвам особено военните драми ноооо много силен 1 епизод. Действието се развива бързо, а да не говорим за главният герой- голямо е сладурче с готино тяло :28558: Когато го доизгледам със сигурност ще сложа и моя коментар. Хареса ми и че още в началото двамата главни герои се харесаха без излишно суетене от нито един от тях (аз нали съм си романтичка). :) Абе........ продължавам с надежди относно сериалчето определено. :)  ​

Толкова бях предубедена към тази драма, защото не харесвам особено военните драми ноооо много силен 1 епизод. Действието се развива бързо, а да не говорим за главният герой- голямо е сладурче с готино тяло :28558: Когато го доизгледам със сигурност ще сложа и моя коментар. Хареса ми и че още в началото двамата главни герои се харесаха без излишно суетене от нито един от тях (аз нали съм си романтичка). :) Абе........ продължавам с надежди относно сериалчето определено. :)  ​

Само като прочетох предпоследното изречение и мога да ти гарантирам, че ще ти хареса на макс. Вероятно ще ти стане един от любимите. П.С. Писал съм го някъде преди из темата. Сериалът е по-скоро роментика-комедия с лек драма фон. Не се тревожи за частта с "военните"...

Страхотен сериал! Нямах такива надежди, когато започнах да го гледам но сега смело мога да кажа, че ми се нарежда в моят топ 10. Актьорите се справиха страхотно с образите си и за миг не ми позволиха да откъсна очи от екрана. Имаше всичко в сюжета и нищо не ми липсваше от към развитие, романтика дори и комедия на моменти. Имаше и драма но не успя да ме натовари толкова, колкото аз си мислих. Харесаха ми много и двойките, които се образуваха в сериалчето и как се развиваха тяхните отношения от самото начало до финала. Бяха много сладки дори и в моментите, когато спориха, защото в доста голяма част бяха вмъкнали нотки на комедия.

Например, когато бяха все още на мисията в Урук и двамата сладури получиха пратка от стюардесите с които пиха чай. Как милите се затичака ама не успяха да стигнат на време. Мацките вече бяха видяли снимката и картичката. Беше ми много забавно, когато лекарката вика на другата да си извади пистолета, а те като се появиха как седяха и се чудиха как да се измъкнат от ситуацията. Беше ми адски забавно и сигурно 3 пъти го превъртах този момент за да го гледам. :)

Единственото, което малко не ми допадна беше финалът. Можеха да го приключат

гогато двамата сладури се върнаха в Урук на кораба за да оставят камачето. Моментът беше много романтичен и сладникъв дори. Не можах лично аз да разбера замисъла на последният момент от сериала ( визирам сватбата). Беше ми излишно но това си е мое мнение.

Сериала си струва отделеното време, затова го препоръчвам на всички, които още се колебаят. :)

Изгледах го за по-малко от седмица, а това скоро не беше ме се случвало с корейски сериал. Още първата серия е много динамична и увлича. Сонг Хье Гьо никога досега не ме е разочаровала със сериал и бяха добра двойка с катеричката, въпреки разликата във възрастта. Обаче не мога да не отбележа изумлението си от познанията на сценаристите по география. Изглежда за тях Балканите, Африка и Близкия изток са едно и също. Благодаря за субтитрите и препоръчвам сериала с две ръце.

Е това е сериала. Разбива тотално, приятен за гледане.

Заложени добре идеологии между войникът и лекарят в началото и в последствие вплетени сюжетни линии и история след това.

Актьорите също са добри, симпатяги. :up:

Искам да добавя, че на мен този сериал ми стана много любим и харесвам всичко в него. Вече го гледах 2 пъти и съм завладяна от сюжета, актьорите, историята, динамиката, романтиката и комедията в него. Всяка серия те кара да изпиташ някаква емоция и да искаш да пуснеш другата и така неусетно стигаш до финалната. :) Скоро не ми се беше случвало да харесам толкова много сериал и да го гледам буквално втренчена в екрана без да изпускам нито секунда от него. :)

За всички луди фенове, като мен. Говори се за 2 сезон на сериала, а и освен друго се говори, че главната двойка си е и реална двойка. :)

главната двойка си е и реална двойка. :)

Kaк реална бе?!!!!!!! Направи ми Хелоуина начи :mad:  :28558:  Готина азиатка е, но до него стои кат' леля му .С Биньо си отиваха, но при Биг Боса с ненаболата брада й личи някак възрастта  :28558: