lazeto Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 The Joseon Magician (조선마술사) Страна: Южна Корея Също така известен като: The Magician Премиера: 30 декември 2015 Времетраене: 122 мин. Жанр: Романс, Период Режисьор: Kim Dae Seung Субтитри: Английски Участват: Yoo Seung Ho като Magician Hwan Hee Go Ara като Princess Cheong Myung Kwak Do Won като Gwi Mol Jo Yoon Hee като Bo Eum Lee Kyoung Young като Ahn Dong Whi Park Chul Min като Ki Tak Son Byung Ho като Kim Gap Seo Jo Dal Hwan като Deok Hoo Резюме: Младата принцеса на династия Чосон Чонгмьонг (Go Ara) пътува до династия Цин, за да се ожени за представител на местния кралски род. Но по време на пътуването се запознава с млад магьосник Хуан Хи (Yoo Seung Ho) и се влюбва силно в него… С български субтитри: С български, руски и английски субтитри: Свали с руски субтитри: Онлайн с руски субтитри: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lawandula Posted February 11, 2016 Share Posted February 11, 2016 (edited) А тук онлайн на руски.Тъкмо днес го набелязах. Мудно, по-мудно, най-мудно. Геройски го изгледах до края, макар и с досада, но гледайте и преценете, все пак- "на вкус и цвет-товарищи нет". За някои, сигурно ще бъде прекрасна приказна история, изпълена с чувства, че и хепиенд за капак.На мен, при все че съм романтичка, не ми хареса. Edited February 11, 2016 by Lawandula Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
desini Posted February 17, 2016 Share Posted February 17, 2016 Големи сладури главните. Дано филма получи бг превод, бих го гледала с удоволствие. Off Topic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matrim Posted February 17, 2016 Share Posted February 17, 2016 Само една хубост не стига! Много объркан разказ, който не ти докосва емоцията в нито един момент. Голямо разочарование лично за мен. Чаках го с надежда този филм, изгледах го с объркани чувства и не остави никаква следа в мен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aria Posted February 26, 2016 Share Posted February 26, 2016 Искам да гледам и другите филми на Go Ara и докато търсих си харесах трейлъра на сериалът No Limit от 2009, но не намирам нищо за него в сайта и форума. Някой срещал ли го е? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vili81 Posted February 27, 2016 Share Posted February 27, 2016 Трейлъра ме впечатли, но не и филма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukio Posted January 3, 2017 Share Posted January 3, 2017 Гледах го точно по празниците и май ми дойде добре. Абстрахирам се от пропуски в сюжета, клишета и слабости в играта, обаче на фона на бозите, които пускаха по телевизиите, тези двамата и приказната история ми усмихнаха деня. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abador Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 Еха страхотен филм .Не съжалявам ,че си изгубих няколко часа от живота с него .Близо два часа бях под напрежение дали ще има happy край и като цяло какво ще се случи .Беше добре балансиран от към чувствата и емоцийте който те връхлитат докато гледаш ... Абе заслужава си времето поне според мен .Отличната игра на артистите естествено е в голяма заслуга за това ... Като чета коментарите ми иде да допълня ,че май не е за ,хахаха, големите критици да не го гледат ... това май е филм за повърхностни и боси хора като мен от към изкуството наречено кино ... шегувам се хахаха без лични обиди ... стана ми смешно ,че само аз съм го харесала :28558: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts