debil4e Posted December 24, 2015 Share Posted December 24, 2015 заглавие: Boku dake ga Inai Machi, 僕だけがいない街, ERASED година: 08.01.2016г - 25.03.2016г тип: ТВ( 12 еп) жанр: сайнен, мистерия, психологическо, свръхестествено, трилър продукция: A-1 Pictures инфо: тук, тук, тук Свали с български субтитри: тук Онлайн с български субтитри: тук резюме: Начинаещият мангака Фуджинума Сатору притежава уникалната способност да предотвартява смърт при нещастен случай или катастрофа като се връща назад във времето преди инцидента и така, докато не го предотврати. Един ден обаче, самият той се оказва замесен в случай, при който бива обвинен в убийство. В опита си да се защити, той използва способноста си само за да открие, че се е върнал прекалено назад-в началното училище, малко преди изчезването на съученичката си Хиназуки Кайо. Така Сатору се озовава пред ново изпитание: да спаси Кайо и да разгадае мистерията около изчезването и. лично мнение: Харесвам мангата, а и трейлъра определено се покрива с очакванията ми, определено ми е в списъка за гледане 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krish Posted December 24, 2015 Share Posted December 24, 2015 И аз следя мангата и очаквам анимето. Дано пък и някой му направи бг букви. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kcekce Posted December 28, 2015 Share Posted December 28, 2015 Ще си го маркирам и аз Все нещо ще трябва да се гледа до следващия сезон на "Норагами" EDIT: Определено ми хареса първи епизод Само дано не го оставят всички епизоди в началното училище, че ми допадна и като голям Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
debil4e Posted January 9, 2016 Author Share Posted January 9, 2016 Първи епизод се покри с очакванията ми . Историята е стегната, няма провлачвания и както е тръгнало има вероятност да покрият мангата. Анимацията също ми харесва, така че категорично остава Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ragnos Posted January 10, 2016 Share Posted January 10, 2016 Прилично заглавие се очертава. Ще се следи след този първи епизод. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kcekce Posted January 15, 2016 Share Posted January 15, 2016 Втори епизод така ме погълна, че чак се стреснах, когато свърши Анимето има характерна атмосфера - една такава отчаяна и очарователно сантиментална депресия. Определено ми допада. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kcekce Posted March 24, 2016 Share Posted March 24, 2016 Хем свърши по възможно най-перфектния начин, хем ме е толкова яд, че беше само 12 епизода А сега си останах само с Ajin... Във всички случаи го препоръчвам, много интересна история, доста непредсказуема, преплитаща детското и зрялото. На класацията за аниме на 2016 сигурно за това ще гласувам Чак ми е странно колко е слаб интересът тук, че си пиша сама пак в темата В kissanime обаче явно са го оценили, щото са плеснали от доста време Сатору и Хиназуки до надписа на сайта Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 Ето го целия сезон с бг субтитри. http://zamunda.net/banan?id=472674&hit=1&t=movie&t=animation title="Click Me" rel="nofollow external"> Сменил съм плаката в първия пост. Почнах да го гледам (вместо да превеждам мечът на странника, Мите ) и след малко си пускам 3-ти епизод. П.П. Догледах си го цялото, супер си прекарах, обаче този превод на места тотално ми счупи "имършъна", дет' се вика на български. Но стига толкова негативизъм, ксексе е права за атмосферата, на мен също ми бръкна в душичката. Готин арт, чудесна музика, увлекателна и добре разказана история, какво повече му трябва на човек? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ONEPIECEFTW Posted March 27, 2016 Share Posted March 27, 2016 На това му гледах един епизод и спрях. Такива драми не са за мен. На мен ми дай екшън, фантастика и спорт. :Д От зимния сезон нито едно заглавие не ми допадна. Голяма тъпотия беше. Дано пролетта е различно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike Posted March 27, 2016 Share Posted March 27, 2016 Като каза екшън, метни едно око на темата в анимес, там направо хвърчи перушина. П.П. Ееее, таман се настаних с пуканките пред телевизора, недей така бе човек. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ragnos Posted March 28, 2016 Share Posted March 28, 2016 На мен това ми беше интересно в началото, но последните 3 епизода още събирам сили да ги изгледам. Твърде много тийн щуротии, твърде малко crime fighting и time traveling. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike Posted March 28, 2016 Share Posted March 28, 2016 Eпа не знам, аз го глътнах наведнъж, щото другата опция беше да превеждам меча. А съм много изобретателен, когато трябва да кръшкам от неприятните задължения. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MimsyG Posted April 4, 2016 Share Posted April 4, 2016 Интересно е...добро начало за 2016...опитайте се да вникнете в историята Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Христо Posted May 9, 2016 Share Posted May 9, 2016 Най-вероятно това ще е най-добрто серийно аниме за 2016г. Горещо го препоръчвам! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
felicyti Posted August 13 Share Posted August 13 Едно от аниметата, които изгледах преди 6 години и се нареди сред фаворитите ми - история, арт, емоционалност... Сега го повторих, въпреки, че помнех всички ключови моменти и отново ми достави голямо удоволстие! И въпреки свръхестествения елемент, историята е много човешка и отново ме докосна. Децата бяха просто очарователни със задружността си в изпълнение на "мисията", която си създадоха, приятелството, което имат... Препоръчвам! 2 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts