Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

You Are My Sunshine (何以笙箫默)

Страна: Китай

Също така известен като: He Yi Sheng Xiao Mo

По новелата на: Gu Man – „Silent Separation“

Премиера: 30 април 2015

Времетраене: 107 мин.

Жанр: Драма, Романс

Режисьор: Bin Huang, Wenjun Yang

Субтитри: Руски

:imdb:

   

Участват:

Huang Xiao Ming като He Yi Chen

Yang Mi като Zhao Mo Sheng

Angela Baby като He Yi Mei

Tong Da Wei като Ying Hui

Tao като William

Sie Evonne

 

Резюме: Безгрижната студентка Джао Мо Шън се влюбва от пръв поглед в студента по право Хъ И Чън, но въпреки силната им любов, връзката им не продължава дълго и двамата се разделят. Оставяйки болезнените спомени зад гърба си, Мо Шън заминава за Америка, а И Чън остава да дави мъката си в алкохол. Седем години по-късно, вече като известен фотограф, Мо Шън се завръща в Китай, а съдбата решава отново да я срещне с голямата й любов и проспериращ адвокат Хъ И Чън. Дали тази среща ще разпали чувствата останали в миналото или пък е възможно те никога да не са угасвали?

 

Свали с български субтитри :click: :click:

 

Свали с руски субтитри :click:

 

Онлайн с руски субтитри :click:

 

Свали Raw :click:

Link to comment
Share on other sites

Гледах го януари, но днес ми попада пак, реших да драса два реда и чак не повярвах ,че няма коментари.. Ето тук - по-биващ линк за онлайн гледане с руски субтитри.

Приятен  романтичен филм, красив с много любов и с малко драматизъм, лек за гледане.Актьорите -чаровни, пък и бонусът  - Huang Xiao Ming в главната роля...  ;)

Link to comment
Share on other sites

Само едно не можах да разбера - е, как героите все се изповлюбват в тия дето подскачат около тях и им досаждат като конски мухи?! 

Иначе филма ме остави с приятни впечатления. Малко са ми се изкривили възприятиата с тия сериали напоследък и отвикнах на филмовия формат, та някак прекалено бързо и сякаш претупано ми се заплете и разнищи историята. Ще се гледа пак, а героя на Сяо Мин беше по мой вкус построен - гневно-мъжествено, откачено освирепял от любов.  :icon_sunny:

Link to comment
Share on other sites

 Артистите красиви и класни. Сяо Мин и Ян Ми.

Действието се развива бързо. С хубави впечатления съм.

Но не гледайте филма преди сериала. Почти едно и също е. Артистите различни.

Ян Ми по ми допада от другата актриса, която го играе голяма в сериала.

Link to comment
Share on other sites

Аз гледах филма веднага след 24 серии, които минах от сериала и след това влачене филма ми се стори направо скорострелен.

Относно това, защо е избрал  нея, в сериала той  каза на приятеля си, че единствено тя не се е отказала да го преследва. Актьорите, които играеха ролите на главните от студентските им години бяха много сладки и се справяха чудесно, там беше отделено и доста време на историята им от тогава.

Ето ги и тях:

 

 r3Kr-awzunex9069214.jpg

            61G70Pl1_c0473f_f.jpg

            13320066_483221098540606_2091064437_n.jp

 

Поста ми е по-скоро за сериалната тема, но понеже тук стана на въпрос, затова избра тази тема.

Link to comment
Share on other sites

Много хубав романтичен филм - красиво заснет, симпатични актьори, които много добре се въплатиха в ролите си, много любов. Лек и приятен за гледане, създаде ми едно такова добро настроение за целия ден. Препоръчвам!

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Добре, че го видях, че в километричната филмография на Yang Mi надали щях да ровя. По едно време бях почнала да се дразня, което и да загледаш, тя изскача. Като се яви и Zitao на десетата минута и ми присветна, как го беше нахендрила да прави шпагат в едно предаване... :896767:

Добре, добре, и Angela Baby e плюс, мисля, че им простих свалянето на повече от 2 GB. Качеството поне е много добро, ако главоболието ми позволи, тая нощ ще се изгледа.

 

Сериала смятам да го пропусна, Tiffany Tang нещо не ми понася. Забавното е, че са първи дружки с Yang Mi, или поне бяха, беше й даже шаферка на сватбата.  

 

Link to comment
Share on other sites

Значи, ей това е филма, в който ако ме пуснеш, веднага ще се наместя. Без частта с родителите, иначе разни недоизказани и недоизяснени неща, влачени с години – ооо, с лопата да ги ринеш B) 

 

Off Topic

Той, с тия резки смени в мненията и действията в първата част...Чудех се, как е оставил така нещата преди 7 години. Уж тя, пък после бил баща й, пък той й се цупи, ама реално кой е взел решението...? Кат вземат да се правят на мъже и ги забъркат едни, после пак се правят на големите мъже, докато ги оправят. По едно време се разплете кошницата и се намести логиката. Похвално, че не си остави магарето в калта.

 

И само китайци от по 40 и няколко кила могат да се обиждат на “колко си дебел/а”. Получавам вече комплекси, с моите 50 и няколко :blink: 

 

Хубави гледки. И апартамент. И каст.

Yang Mi ми прилича на малка жабка с уши, повредила съм се от 3L3W, дето я пробутваха за мъж и само една уста и едни уши се виждаха от нея. На Tao, милия, хич не му прилича да е добро момче, с неговата мръснишка физиономия, си е роден за гангстер :inlove: Интересно ми е как ще им се получи в новия им сериал, дето ще го играят тръпка.

Huang Xiaoming ми е сефте, ама е добър. Гланцът за устни му беше една идея в повече. Странно ми е да гледам съпрузи, дето във филма не играят съпрузи. Въпреки че тогава още не са били съпрузи. Оф, стана като скоропоговорка.

 

Бол романтика за романтиците; практичните фразата “Ключовете от дома ми, ключовете на колата, кредитна карта”, смятам, ще ги удовлетвори :896767:

Аз съм за златната среда и следователно съм много доволна.

 

  • Like 2
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Много, много романтично :wub: Всичко си беше на мястото, с неочакван като за китайци край

Off Topic

Никой не умря, и не се разделиха в името на някоя идиотска висша идея.

 

Просто наслада!

  • Haha 1
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Преди 2 часа, bealonenomore написа:

Абсолютно всички посочени линкове работят – друг е въпросът дали има сийдъри, от които да се свалят торентите.

да,неправилно се изразих- сийдъри няма ,но и линковете  за субтитрите не работи

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...