lazeto Posted May 13, 2015 Share Posted May 13, 2015 Ishitachi no Renai Jijou (医師たちの恋愛事情) Страна: Япония Също така известен като: Doctors' Affairs Период на излъчване: 2015 – Април – 09 старт Време на излъчване: Четвъртък 22:00-22: 54 Формат: Renzoku Жанр: Романс, Медицински Канал: Fuji TV Епизоди: 11 Режисьор: Ryo Tanaka, Shin Hirano, Munenori Sekino Субтитри: Английски Участват: Saito Takumi - Morita Haruki Ishida Yuriko - Kondo Chizuru Aibu Saki - Kawai Nana Hirayama Hiroyuki - Takahashi Sotaro Miyake Hiroki - Oone Ryota Ihara Tsuyoshi - Nishi Yusuke Itaya Yuka - Ichikawa Tomoko Namase Katsuhisa - Watanabe Mikio Iwasa Mayuko - Maekawa Rumi (епизод 8) Резюме: Haruki Morita (Takumi Saito) е отдаден лекар и хирург, мислещ за своите пациенти по 24 часа на ден, седем дни в седмицата. Състрадателен, със силно чувство за справедливост, той не може да приеме системата на Университетската болница, поставяща на първо място парите и властта. Заемащ длъжността в тази болница, заради големия брой операции, решен да усъвършенства своите умения на хирург, Morita никога не е мислил да се влюбва или да намери спътник в живота си. Но всичко се променя, когато среща Kondo Chizuru (Ishida Yuriko) - хирург, изцяло погълната от своята работа, по-голяма от Morita и отдавна минала възрастта за брак... Свали : Онлайн с : 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
naia Posted May 14, 2015 Share Posted May 14, 2015 Този път съм редактор :-)) Иначе засега го гледам с удоволствие, любопитно ми е как ще се развие милия наивитет на главния. Има и паралелни истории, да видим как ще ги развият. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiddo Posted May 18, 2015 Share Posted May 18, 2015 naia, надали ще има развитие То неговото не е и наивитет, а чак мухльовщина. Остават 6 серии, дано успее поне малко да започне да отказва и да се държи мъжки. А от всички истории, включително и главната двойка, най-интересни са ми бременната "двойка". Не знам защо, но искам да ги съберат. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitket Posted January 4, 2016 Share Posted January 4, 2016 Приятно изненадана съм. Такуми Сайто, тц, тц, тц, много добре! И много добро сериалче /според мене, де/, точно такъв тип са ми по вкуса - романтика, съвременност, професионализъм. Доста правдоподобни моменти видях, чисто житейски, защото от медицина не отбирам. Но на моменти носталгично ми напомняше "Спешно отделние", дето с голям кеф го следях едно време по нашата тв. Показаха много различни случаи, на фона на които се разглеждаха проблемни ситуации в отношенията - човешки и професионални. Силно идеализирани герои, но това вече не ме учудва при японците, даже ги предпочитам пред корейските дзверове. Харесаха ми и трите двойки, но съм фен на доктор Нана и Казанова . Аибу Саки - мноооого готина пак, а този женкарят - убавец, много лустросан, направо намагнетизиран, ей сега ще потърся да го разгледам. Всъщност, съм впечатлена от естествените /доколкото може да се каже за дорама/ отношения между героите, нямаше ама ох, ама ах, или само плахи погледчета, а нормални взаимоотношения на зрели хора. И не само "половите" . Майка разбира, че синът харесва по-възрастна жена и каква е първата и реакция - щастие. Ама това може би не е толкова нормално , просто ми хареса. А, и видях една прилика с нашата действителност - и там в здравеопазването се делят на търговци, за които човекът е клиент и лекари, за които той е пациент. Останалото повечето са разлики, например, че при всяко влизане в болничната стая лекарят чука и казва "Извинете" . Много се изумих и от библиотеката им - колко е голяма, вярно, че са университетска болница, но все пак... Та, ако не съм се изяснила досега - много хубаво сериалче, с позитивно въздействие, заслужава да се изгледа! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baioretto Posted December 1, 2021 Share Posted December 1, 2021 Много приятно сериалче, без да има претенции, че е нещо супер. Гледа се леко, мен лично нищо в него не ме подразни. Засяга и напоследък често спряганата тема за бизнеса с човешко здраве. С други думи - препоръчвам, особено на любителите на медицински сериали 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ukio Posted December 1, 2021 Share Posted December 1, 2021 Японците имат много хубави заглавия по тази тема (сещам се Готеру и A Life) - точно за превръщането на болниците в търговски дружества и отношението към пациентите. Те умеят да предават и човешката страна на въпроса. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary21 Posted November 21 Share Posted November 21 Къде мога да гледам сериалът във vbox ми дава грешка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
felicyti Posted November 21 Share Posted November 21 преди 55 минути, mary21 написа: Къде мога да гледам сериалът във vbox ми дава грешка Подновила съм линка за гледане във vbox7. Вече работи. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts