Тикълче Posted May 1, 2015 Share Posted May 1, 2015 Wang's Family Страна: Южна Корея Също така известен като: King’s Family Година на излъчване: 2013 Жанр: семеен, романс, комедия Епизоди: 50 по 65 мин. Режисьор: Jin Hyung Wook Субтитри: Английски Участват: Na Moon Hee Jang Yong Kim Hae Sook Oh Hyun Kyung Lee Tae Ran Lee Yoon Ji Moon Ga Young Choi Dae Chul Choi Won Hong Jo Sung Ha Kim Mi Ra Lee Ye Sun Oh Man Suk Lee Bo Hee Kang Ye Bin Lee Tae Woo Hong Hyun Taek Han Joo Wan Lee Byung Joon Kim Hee Jung Yoon Song Yi Резюме: Преди всичко тази драма ни показва колко е труден животът на хора, които живеят под един покрив с родителите си и с какви големи проблеми се сблъскват младото и старото поколение... неразбирателство, кавги между съпрузи, конфликти между братя и сестри, разногласия между тъщи и зетове. С една дума, проблемите не могат да бъдат изброени на пръстите на ръцете. Ситуацията силно се усложнява от това, че родителите са склонни да си създадат любимец сред децата си. В центъра на историята на това семейство е живот, обсипан с такива противоречия: караници, конфликти и смешни ситуации. В това семейство процъфтяват елитаризмът, дискриминацията, постоянните кавги между съпрузи.Тази сложна ситуация още повече се усложнява от това, че децата, които от доста дълго време са живеели далече от родния дом, се връщат отново. Авторите забавляват зрителите чрез всякакви смешни ситуации, които могат да станат в къщата, в която три поколения живеят заедно. Най-голямата дъщеря в семейството е успяла да се омъжи за богаташ, но той банкрутира и те са принудени да се преместят в дома на родителите й. Средната дъщеря също изпитва финансови трудности, откакто мъжът й е безработен.Тя също е принудена да поиска помощ от техните. А най-малката хвърля сензационна новина... решава да напусне работа и да стане писателка. В края на краищата, има още баба, чичо и две малки деца, които с лекота могат да превърнат живота на любимите си хора в ад... С английски субтитри: С руски субтитри: Гледай с руски субтитри или руско аудио: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonihrisi Posted April 5, 2018 Share Posted April 5, 2018 Явно аз ще съм първа тук. Изгледах го - 50 серии, по час, значи отделила съм повече от 50 часа за него. Много е, но ако ви се гледа типичното корейско патриархално семейство - това е за вас. Това е сериал без главни герои. Няма добри, няма лоши, всички са хора със своите слабости и добри страни. Проблеми, които решават по свой си начин. Разгледани са семейни отношения на всякакво ниво - между поколенията, зет и тъща, снаха и свекърва, братя и сестри, чичо и племенници, има самотна майка, всичко има. Има любов, има омраза, изневяра, прошка. Всичко, което можеш да си представиш. Има една много мила любовна двойка. Страхотна роля прави Чо Сон Ха като Мин Джун. Накара ме да се вълнувам за него. Няма го с български превод. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts