HwangMimzieBoneta Posted June 6, 2015 Share Posted June 6, 2015 До 14-та серия много интересно и вълнуващо и последните две серии го развалиха - буквално си бяха смукали от пръстите, че да има там още два епизода. Това с бомбата ми се стори напълно нетипично за сериен убиец и хич не ми се връзваше. Последната серия беше предимно пълнежна. Поне да бяха казали защо Дже Хи е станал сериен убиец накрая. Имаше някои подмятания през сериите за някакво издателство, за родителите му, щеше да е по-интересно да бяха ги доразвили, защото, поне по мое мнение, това щеше да бъде най-интересното. Принципно не пропускат да обяснят защо лошият е станал такъв. На моменти детективите ме отчайваха с малоумието си и някои от плановете им бяха все едно ще хващат дребен мошеник, а не гениален сериен убиец. Убиецът определено си беше най-интересният образ в сериала. Пък и красавец бяха го избрали. Иначе пък си имаше от всичко по малко - и комедия, и драма, и криминале, и романтика, и манджи... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NyXe Posted June 14, 2015 Share Posted June 14, 2015 Можеше спокойно да мине без последните 2 епизода, но се търпят. Леко, непретенциозно и сладко. Благодаря ви за субките Страхотни сте Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kremenski Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 Започнах сериала с много позитивна нагласа и без високи очаквания - просто си исках "дозата" положително настроение и усмивки по корейски. Началото... - бива. После една доста сносна пиянска ходова линия на действието. Ама като взеха с тия "бисери" след "маркирането" на доктора... Изгледах го до края просто за да дам шанс "да се оправят" - белким се хвана за нещо, та да се утеша за наличието на продукцията и изгледаните 8-10 еп. Освен добрата игра и мускулестия торс на Нам Гунг Мин (готвача - и, Бога ми, торсът не е за пренебрегване - къде го скри под тез кротки ризки?!), сегиз-тогиз включванията на онни-лейтенантката и сладкото положително излъчване на Шин Се Кьонг (главната лирическа героиня), успях само да призная рутината на актьорите, изпълнили второстепенните роли. Чаестно казано, като гледах играта при комуникацията в бялата стая между лейтенантката и готвача, страшно ми се прииска да ги видя пак заедно като основна водеща двойка в ДРУГ сериал от любимия ми формат. На иженарицаемия Мики не можах да се зарадвам някакси - просто ми ставаше тъжно да го гледам сакви ги върши през повечето време. ...а имаше време, в което запалено защитавах идеята, че в него има гооолям потенциал. За себе си стигнах до извода: Тази деградираща с епизодите продукция беше брутално преживяване за мен - имам си нов фаворит за най-лоша продукция от типа романтика/комедия/16-26 еп. Тъквъз логически срината като от Тунгуския метеорет, тропосана на синкоп сюжетна боза с боб, ягодов сироп и лук на криминалната мисъл нивгъш не бях нацелвала! Прищя ми се някой да организира забрана с декрет на ООН за съвместна работа на тейзи юникално комбинирани сценаристи, режисьори, продуценти... - разказаха играта на добрата идея. Вах майка... ...Направо ми се прирева за актьорския състав - на няколко пъти! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kcekce Posted June 25, 2015 Share Posted June 25, 2015 Онни-лейтенантката можеш да я видиш в главна роля в "Twelve men in an year". Няма да я познаеш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matrim Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 Елена Василиевна Шиванова! Най-добрата находка в целия сериал! Всички, които твърдят, че последните 2 серии са пълен абсурд, са прави. Гледах и не вярвах на очите си. За съжаление, все по-често ми се случват подобни разочарования. Започва спонтанно и свършва как да е. Относно Шин Се Кьонг: няма по-дразнещо същество. От актьорско безсилие, непрекъснато тактува с глава и размахва налудничаво ръце, а моментите със закриването на устата с две ръце ("Въх, как мъй срам" , "О, ужас!", или каквото и да е там) е ужасно досадно. Предпочитам я "по-дървена", както беше в "Дърво с дълбоки корени" или в "Шестте летящи дракони", където образите й се развиват на един тон и тя е просто ненатрапчив фон на истинските герои. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Рали Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 Приятно сериалче! Започнах да го гледам без особени очаквания но се изненадах приятно. Изгледах всичките епизоди без превъртания в нито една серия, беше ми интересен и забавен! Актьорите се справиха добре и сюжетът се оказа не лош, въпреки някой недвусмислици, които присъстваха. Доста време му се чудих, дали да го гледам, защото не е точно моя тип сериал но в крайна сметка не останах разочарована и успях да си запълня времето ми за почивка ползотворно с него. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alba Posted December 21, 2017 Share Posted December 21, 2017 Този ми беше един от безинтересните сериали.Започна добре с кримката, исках повече да задълботчат за мотивацията на Готвачът( много ми хареса играта му-мимики, поглед, изражение и не на последно място в добра форма беше!!!!)Харесах и полицайката- не типична и умна, без истерии, викове и тъпи коментари и изводи , за разлика на останалите голяма пародия.Последните 2 серии се чудих за какво са ги снимали???? Мики- не съм го гледала в по- безинтересна,скучна ,глупава роля, а имаше сериали ,които гледах, заради него. И сега едно леко отклонение- В последните епизоди след 14 дават трейлър на сериал, кой е той?Изглеждаше интересно на първо четене. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yonkaval Posted December 24, 2017 Share Posted December 24, 2017 Това е сериалът Mask (Маска) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krasimircheto Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 Искам да попитам,от къде мога да си изтегля субтитрите ? Защото в zamunda като натисна линка към сайта и нищо не ми излиза . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yonkaval Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 Мога да ти изпратя за LIMO версията, която съм теглила от Avistaz. Мисля, че в Замунда са качение файлове от тази версия. Пиши ми на лично. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jira Posted April 7, 2019 Share Posted April 7, 2019 Доживях да гледам ШСК в по-разчупена и раздвижена роля! Явно я тайп-кастват все да играе депресирани млади жени, но тук тя показа, че може да изиграе и нещо различно. Много й отива дълга и начупена коса - жалко, че по-често е все с права и/или къса коса. Сериалът не е шедьовър и си има кусури, но ми беше забавен и си го изгледах с удоволствие. Разбира се, великолепен Нам Гунг Мин - отлично изигра ролята си! Мики добре се представи и си ходеха с ШСК като двойка. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunny1 Posted April 10, 2019 Share Posted April 10, 2019 Не е лош сериала, дори бих приела и последните два епизода ако героинята не се държеше странно. Забелязала съм и в други сериали в началото жените са някакви кротки и добрички, а в края са разлигавени, притенциозни и се държат с мъжа, за когото толкова са се борели, сякаш е боклук... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
felicyti Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 (edited) Линк към обновен плейлист за онлайн гледане: тук. Edited January 9, 2021 by bealonenomore Добавям в първия пост :) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts