Jump to content

Recommended Posts

spacer.png

 

Producer 프로듀사

 

Страна: Южна Корея

Жанр: драма

Епизоди: 12 + спешъл

Телевизия: KBS2

Излъчване: 15 май - 20 юни 2015

Време на излъчване: петък и събота 23:00

Режисьор: Seo Soo Min, Yoon Seong Ho

Сценарист: Park Ji Eun

 

Участват:

Kim Soo Hyun - Baek Seung Chan

Kong Hyo Jin - Tak Ye Ji

Cha Tae Hyun - Ra Joon Mo

IU - Cindy

 

Сюжет:

Сериалът разказва за живота в развлекателната индустрия...
В центъра на Йоидо се намира една сграда, която никога не спи.
Това е KBS - национална ефирна телевизия.
А вътре, в сградата, на шестия етаж, хората
са доста заети да продуцират популярни тв предавания.
Тук дори най-образованият човек се третира като пълен глупак,
ако рейтингът на шоуто му е нисък, въпреки забързания му график
и денонощната упорита работа, която върши.
А ето че пристигат и нови сътрудници в екипа...
и започва забавлението.

        :essub:

 

Свали с :subs:  :click:   :click:

Онлайн с :subs:  :click:  

Свали с български и английски субтитри :click: 

С руско озвучаване :click:

OST :click:

Link to comment
Share on other sites

Премиерата ще е на 8 май. Обявени са 12 епизода. ..

 

Всъщност продължителността на един епизод ще е 80 минути, така че реално все едно е драма от 16 серии. :28558:

Link to comment
Share on other sites

Не, че се правя на фенка (хехе), но разбрах, че в един от епизодите УангКонг ще се появи като гост - така че задължително ще гледам сериала, независимо че такова ми беше решението и преди да разбера за Джаксън... Все пак актьорският състав не е за изпускане <3

Link to comment
Share on other sites

Голяма скука втори епизод, три пъти заспивах.Ще му дам още два епизода шанс, макар, че певачката открай време ми е в топ 3 на дразнещите, но заради останалите...Надеждите ми идват и  от това, че "бонбонът", не би трябвало да се метне на нещо тъпо, при купищата предложения, дето ги има.

Link to comment
Share on other sites

Отначало ми се стори скучен, не ми харесват и отклоненията с диалог с камерата, та бях решила да го зарежа. Може би в третата серия започна да ми допада и ми прилича по някои неща на On air, който ми е много любим (той също отначало хич не ме беше грабнал).

Link to comment
Share on other sites

Някоя добра душа ще обясни ли на една нищо неразбираща душа (тоест на мен) за какво точно става дума в този скучен сериал? Почти нищичко не вдявам... Особено как трима много добри актьори + една по-млада добра актриса са се надянали на тези роли? За компенсация в края на сериала би трябвало да ни свалят звезди от небето и да ни ги пращат с куриер вкъщи.

Омръзна ми да гледам как се напиват всяка серия и после се чудят този и онзи къде е заспал. Потресох се от гледката на героинята, коята си събу обувките и влезе в тоалетната на заведението. Още се чудя там ли си загуби чорапа...

Оня скапан, носещ се в непрекъснат делириум, продуцент на реалитито остави едно едва дишащо момиче, умиращо от глад от два дни, в ръцете на един загубеняк - луузър - новак, възпитан от побъркана майка, чиято единствена мисъл е как да накара синчето си да не работи и да ходи с маска. Заради безмерната му хубост и развалените момиченца, занимаващи се с шоу. А баща му - бъдещ кандидат за кмет на незнамсикакво - отказвам дори да коментирам.

Дотук съм доста  разочарована! :swoon:

Link to comment
Share on other sites

Аз пък съм доволна. Йонкавал, на това му се вика ситуационна комедия. Явно не е за всеки. Аз смятам, че ясно си личи колко много се забавляват актьорите при заснемането, така че не ги мисли толкова.

 

Това е корейската действителност и сериалът добре я описва. Не знам какво точно очакваш, но в сериал за продуценти нормално е да се показва как работят и действат продуцентите, нал тъй?

 

Трябва да му призная на Ким Су Хьон, че прави доста добър пореден образ на дърво. Похвално е, че се различава доста от Звездолин, който също беше бая дървен.

 

Образът на Конг Хьо Джин много ми харесва този път. Много противоречива и съответно забавна героиня. Единственото, което не ми харесва са тея лентички около врата й, можеше да й ги спестят и без това главата й прилича на балон, така пък вече изглежда като завързан балон.

 

Аю също прави по-различна роля от предишните, има хляб в актьорската й игра.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Знаех си аз, че тези доказали се актьори, няма да се набутат в нещо тъпо.

Другата страна на медала- и то показана забавно.Харсва ми- не е от най-захващащите, поне за сега, дето нямаш търпение да излезе, но след мудните първи два епизода, стигайки пети, който си е забавление, започва гъдела.

Различен Бонбон(ясно вече, защо е приел ролята), великолепна, за мен, както винаги- Конг Хьо Джин(Сиерка, всички са ги задушили май с тия лентички, не е само тя), чаровен и можещ, то не е изненада въобще-Ча Те Хьон и всички други, отдавна доказани- на ниво.Даже и певачката, не ме дразни, може би, защото, поне за сега не заема голямата част от времето, но и няма как да отрека, че се справя перфектно.

Че и закачка с бенгите, за оризовите кексчета  :28558: и не само с тях...

Рейтинг 12,  при липса на сълзи сополи,пепеляшки и т.н. клиширани битовизми- или покачване на критерия, или робуване на певачката и Звездолин!!!???

Последно- превюто за 6-ти, още по-обещаващо, та зорът е- да се мине 3-ти епизод  :).

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ако са само тези лентички около врата на Конг Хьо Джин то добре,стайлинга й е под всякаква критика.

Така ми се иска веднъж да видя това момиче облечено с хубави дрехи,

поне веднъж да изиграе роля на успешна дама с безупречен външен вид.То вярно е,че

външният вид не прави ролята,но тъй като много си я харесвам,жадувам да я видя в друго амплоа.

 

 

Най ми харесва героя на Ким Су Хьон, велико е това момче,толкова много съм смяла

когато в тоалетната си изтръска мокрите ръце към продуцента затова,че се среща с любимата му жена,открадна млякото от торбичката.Един такъв сериозен,по детски наивен,но пък се е научил да прави номера,

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Много ми е свеж и на мен. Хьо Джин си продължава традицията с безумното облекло, даже не ми прави впечатление вече. Още не ги виждам като двойка със Звездьо, ама май натам отиват нещата. И с Чо Ин Сонг не ги виждах, пък помним колко добре им се получи.

Ча Те Хьон ми липсваше, голямо лице. В някои отношения дори по-залюхан и от Звездьо, който тук извежда понятието ръб до нови, различни висини. :rofl:  Съвсем друг профил на заплеса ни представя, при това в умела комбинация с креативност (както вече отбелязахте) в "отмъщенията". После ги виждам като най-добри приятели със "съперника".  :28558:

АзТи-то никак не е зле. По принцип си е хубавелка, а тук явно разчупва обичайния си образ, което подкрепям с две ръце. Вероятно е решила да задълбае в актьорството. Похвално.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Когато си пуснах първия епизод може би 3-4 пъти го спирах и все се чудех дали да продължа. Предишният сериал на Конг Хьо Джин не го харесах и мислех и тоя да отхвърля, но след 3  и 4 епизод стана интересно, така че засега му давам шанс... Макар че сцените със семейството на Су Хьон ги минавам транзит щот нещо ме дразни тая женица дет са я сложили да му бъде майка, пък и баща му....  Обаче в сцените които се обръща лекичко на една страна и се усмихва срамежливо.... просто няма втори като него :blush:  :D :D :D

Link to comment
Share on other sites

Няма превю за следващият епизод? Явно и този сериал зацикли. Липсата на превю означава, че се бавят със снимането, което пък говори за неизяснен сценарии. Първата половина на сериала не е зле. Пак обаче са събрали актъор и актриса с 10-на години разлика, което вече взе да става тенденциозно глупаво. Аз докрая ще поддържам моя човек Tae Hyun да го съберат с Hyo Jin.

Link to comment
Share on other sites

Няма превю за следващият епизод? Явно и този сериал зацикли. Липсата на превю означава, че се бавят със снимането, което пък говори за неизяснен сценарии. Първата половина на сериала не е зле. Пак обаче са събрали актъор и актриса с 10-на години разлика, което вече взе да става тенденциозно глупаво. Аз докрая ще поддържам моя човек Tae Hyun да го съберат с Hyo Jin.

 

Стотак, жалваш  се за още айдълки-светици ли ли? :28558:  Бонбонът, открай време се заиграва с каки- Га Ин, два пъти с Чун Джи Хьон, сега с Конг Хьо Джин.Пък все хубави му ги избират, да си го отглеждат- какво не ти се нрави, а и каката тук е в пъти по-класна от  алтернативата  - АзТи-то, отдето и да погледнеш, годините не и пречат ни на краката, нито на тялото, нито на очарованието, ако и да я обличат в чували  ;) Играта и пък въобще не подлежи на коментар.

 

 

В сесия, за Céci.

 4DeTDfTabu8.jpgunZGTkGblTc.jpgABe_NBwqt2U.jpg

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...