taralej Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 Здравейте! Поговорих с няколко румънки и те ми обясниха как точно се организират концертите в Букурещ. Има специален сайт, който се казва MyMusicTaste.com Всъщност от него се организират повечето събития.Там се създава събитие с любим изпълнител или група, а след това всеки, който подкрепя и иска да се осъществи избран концерт, се регистрира и през първото събитие прави още едно с бутон MAKE. Има няколко stage колони, които трябва да се попълват постепенно. Аз прегледах кои групи ще имат обявено "непопълнено" световно турне, което да включва и европейски градове и ми излезе, че засега само F.T. Island имат такова. Направих събитие и ако имате желание може всеки от вас за около 5 до 10 минути да отдели време и да пусне глас през събитието, да напише коментар, да сподели в Twitter и Facebook и т.н. Доколкото ми беше обяснено, организацията, която всъщност поддържа mymusictaste, самa организира всичко. Не е нужно да се свързват с българските си колеги или нещо подобно. Във фейсбук се изписаха доста песимистични мнения, но може да пробваме. Каквото зависи от нас може да направим, а вече останалото ще се види във времето. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts