andi11 Posted November 6, 2014 Share Posted November 6, 2014 Hawick Lau Име: Lau Hoi Wai (Liu Kai Wei)/劉愷威 (刘恺威) Дата на раждане: 13 октомври 1974 Място на раждане: Хонконг Височина: 178 см Професия; актьор Кръвна група: 0 Семейно положение: женен за актрисата Yang Mi, син на актьора Lau Dan Образование: 1994 TVB Artiste Training Class, Ryerson Polytechnic University Сериали: Invisible Life (2020-2021) The Legend of Jade Sword (2018) Fashion War (2016) The Legend of Flying Daggers (2016) First Love (2016) Hummingbird Attack (2016) You Are My Sister (2015) Two Flowers (2015) Lady and Liar (2015) Master of Destiny (2015) The Cage of Love (2014) Wife's Secret (2014) About Xiang Bei (2013) Bloodshed Island (2013) Four Literary Masters (2013) Painted Skin 2 (2013) A Clear Midsummer Night (2013) Beauty without Tear (2012) Love in the War Time (2012) Lonely Courtyard in the Spring Evening (2012) Ru Yi (2012) War of Northwest Wolf (2012) Sealed with a Kiss(2011) Da Tang Nu Jiang Fan Li Hua (2011) Pu Ti Shu Xia (2011) Spell of the Fragrance (2010) Happy Mother-In-Law, Pretty Daughter-In-Law (2010) Niang Qi (2009) Letter 1949 (2009) Feng Chuan Mu Dan (2008) Yi Qian Di Yan Lei as Jiang Hao Tian (2008) Shun Niang as Chen Wu Qiu (2007) Da Qing Hui Shang (2007) Huan Zi Cheng Long (2007) Relentless Justice (2006) Destiny (2005) My Family (2005) Shades of Truth (2004) ICAC Investigators (2004) Hard Fate (2004) Virtues of Harmony II (2003) Law Enforcers (2001) Virtues of Harmony (2001) At the Threshold of an Era II (2000) Aiming High (2000) ICAC Investigators (2000) At the Threshold of an Era (1999) Untraceable Evidence II (1999) Mystery Files (1997) A Kindred Spirit (1995-1999) Филми: I Dreamed a Dream (2021) You Are My Sunshine (2015) Love in summer (2013) Olympic Cool Knowledge (2012) Holding love (2012) Bless the child (2003) Снимки: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
magic Posted November 6, 2014 Share Posted November 6, 2014 Чудесно! Точно си мислех, че му трябва и на него страничка. Благодаря! Видях, че в нета има още няколко негови неща, които са преведени. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andi11 Posted November 6, 2014 Author Share Posted November 6, 2014 Aз също издирвам други преведени неща с него, има доста сериали, в които е участвал, дай линк, ако искаш на това, което си намерила. При рускините има теми на Lady and the Liar и Road to the North, но не видях да са ги обявили за превод, за lady and the liar-ще му пуснем и на него тема. Малко снимки и на двамата с жена му. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivivan Posted November 7, 2014 Share Posted November 7, 2014 Малко информация и за семейството му - Hawick Lau и Yang Mi са двойка от началото на 2012г., а през ноември 2013 обявяват своя годеж. На 8 януари 2014г. те сключват брак в луксозния Bulgari Resort на о. Бали. На 1 юни 2014г. двамата се сдобиват с дъщеря. От преведените му сериали съм гледала и Clear Midsummer Night (2013) , в който му партнира Yang Mi - има го преведен на английски във viki. Относно lady and the liar - доколкото разбрах снимките са започнали, но няма обявена дата за начало (като период на излъчване е дадено 2014 - 2015г.) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
magic Posted November 7, 2014 Share Posted November 7, 2014 Благодаря ви за прекрасните снимки и новините! Много приятна двойка, и най-важното - личи си, че се обичат. Не знам кой от кого е копирал, но странно съвпадение са двете сватби в Бали и през 2014 г. в друга, но китайска сватба Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivivan Posted November 7, 2014 Share Posted November 7, 2014 Не знам дали има копиране с мястото за сватба, но сватбата на тази двойка е първа Но не можем да отречем, че о. Бали е страхотно място за сватба Страхотно, но и много скъпо - четох някъде, че Hawick се е изръсил доста за това мероприятие Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
magic Posted November 7, 2014 Share Posted November 7, 2014 Еми, точно от думите ти си личи, кой от кого. Сватбата на Yan Kuan беше твърде помпозна и показна, а чувствата много, много не си личаха... Тук е обратното. Сигурно се е изръсил дори повече. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivivan Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Ако не ни мине черна котка пътя, от 27 януари ще започне излъчването на Lady and the liar Там Hawick Lau ще играе мрачен мафиот с прякор "вълкът", който ще омекне, заради една жена Отделно пуснаха и малко инфо за още няколко филма с Hawick Lau (но няма никакви ориентировъчни дати за начало): - Twice Blooms the Flower - The Cage of Love ето няколко снимки от предстоящ негов филм (не успях да намеря инфо за него ) А ето го и "вълкът" - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivivan Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 След като дълго време съпрузите отричаха слуховете за раздяла най - накрая го обявиха - официално вече са разведени. Няма виновен - и двете половинки се разделят приятелски и заедно ще отглеждат дъщеричката си. @seal_reinforce вече няма нужда да гледаш общият им сериал 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 Шок и ужас! Нямало виновни - веднага мога да посоча коя е виновната 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
debil4e Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 За мен кажи, аз се съм назад с матриала П.С. Това ми беше едната китайска двойка, която веднага ми идва наум като пример как единия може другия-не. Не се налага да обяснявам кой/я е можещия П.П.С. Единственото хубаво е, че детето е малко и е възможно по-лесно да преживее раздялата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 Значи, ако пак дървото е в моята градина, тотално ще те низвергна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
debil4e Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 Нее, тоя път не е. Ни мъ сиктирдосвай толкоз бързо ами кажи виновната/я, че ми стана любопитно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 Е тя. И хладилника да отвориш, и оттам Мима изскача. Снима като полудяла, агенцията направи, с менажерията от протежета се занимава перманентно. Не й е приоритет семейния живот, все ми се струва, че се ожени, щото забременя. Ама що й трябваше да се развежда, ми не си останаха женени бизнес партньори Ся, ако се е въргаляла с Итън в сламата и аз не съм разбрала, е друго Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
debil4e Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 Ми сори, ама за мен тя е можещата от двамата и то не само в бизнеса. Може и да си права за сватбата, Off Topic но е много възможно и двамата да са се разбрали още тогава, защото е било изгодно и за двете страни. Пък за сламата... Нема лошо ако е Итън, макар, че на мен друг ми хрумна първосигнално, но както казваш при толкоз работа, къде време беее Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted April 20, 2019 Share Posted April 20, 2019 @lukreciana, тука стана дума за развода. Наскоро нещо четох, че и борба за родителски права щяло да има. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted April 21, 2019 Share Posted April 21, 2019 Аз доколкото разбрах детето ще го отглежда той в Хонг Конг. Тя има право на посещения. Но не виждам много да се е закъхарила. Явно работата е единственото, което я интересува. Само не разбрах Хавик дали напусна агенцията. Със сигурност няма да живее вече в Шанхай. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted April 21, 2019 Share Posted April 21, 2019 О, да, ще видим как ще продължи общия бизнес. Да не се разпадне агенцията набързо. Току-виж Мима отвори нова с Дилраба, виж че в Jaywalk само те тримата се водят independent. Останалите са в масовката. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seal_reinforce Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 Хавик е напуснал Jaywalk миналия октомври. Водят го, че не е подновил изтеклия си тогава договор. Направил си е своя агенция, Hawick Lau Studio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bond Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 Че той не беше ли от основателите? Няма значение. Нека си има негово студио в Хонконг. Пожелавам му успех. Аз така или иначе го ценя като актьор. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts