little_angel Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 Modern Farmer / Модерният фермер 모던파머 Страна: Южна Корея Жанр: романтичен, комедия, драма Тв канал: SBS, събота и неделя 20:45 ч. корейско време Период на излъчване: 18 октомври - 27 декември 2014 г. Епизоди: 20 Режисьор: Oh Jin Seok Сценарист: Kim Ki Ho В главните роли: Excellent Souls: Lee Hong Ki (F.T. Island) като Lee Min Ki Park Min Woo като Kang Hyeok Lee Si Un като Yoo Han Cheol Kwak Dong Yeon като Han Ki Joon Lee Honey като Kang Yoon Hee Min A (AOA) като Lee Soo Yeon Han Joo Hyun като Song Hwa Ran Han Bo Reum като Han Yoo Na Kim Jae Hyun (N.Flying) като Park Hong Goo Park Jin Joo като Han Sang Eun Lee Il Hwa като Yoon Hye Jung Kim Byung Ok като Han In Ki Сюжет: История за корейската рок банда "Excellent Souls" и нейните четирима членове - И Мин Ги (И Хонг Ки), Канг Хьок (Пак Мин У), Юн Хан Чол (И Ши Ун) и Хан Ги Джун (Куак Донг Йон), които решават да напуснат големия град и да заживеят в провинцията. Романтична комедия/ драма, която ще ни представи животът и приключенията на момчетата, новите хора, които те ще срещнат на това непознато място, техните приятелства и любовни истории. Свали с български субтитри Онлайн с български субтитри Свали с български и английски субтитри Онлайн с английски субтитри Свали с руски субтитри [2014.12.26] Modern Farmer OST 1. When Love Comes - Nam Woo Hyun of Infinite 2. When Love Comes (Acoustic Ver.) - Lee Hong Ki 3. Should I Knock? - Jun Geun Hwa 4. Same Place - Jung Joon Young 5. Do or Die - Lee Hong Ki 6. When Love Comes (Inst.) 7. Same Place (Inst.) 8. Modern Farmer - Various Artists 9. 뭐 하는겨? - Various Artists 10. 그냥 달려 - Various Artists 11. 미움 다시 그리움 - Various Artists 12. 쇼킹 행진곡 - Various Artists 13. 전국 개그 자랑 - Various Artists 14. 어느 작은 시골학교 - Various Artists 15. 울고 싶다 - Various Artists 16. 키 작은 꼬마 - Various Artists 17. 장난감 병정 행진곡 - Various Artists Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andi11 Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 За този сериал и аз наскоро четох, имам предчувствие, че (ако не окепазят нещо сценаристите) може да се получи една чудесна комедия примесена с романтика насред многозвездното открито небе и песента на щурците, пък и рокаджии насред провинцията си е направо като сблъсък на две планети, ха-ха. Имам само една чуденка-защо отново Hong Ki, наскоро го гледахме в една драма, трябваше да разнообразят малко "екрана", не че имам нещо против него, в Ангелите беше голяма скица, но сега се сещам за две китари, които ми се искаше да видя, хайде да не е на неговото място, но поне във въпросната рок група. Но ще се гледа, задължително. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rie Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 За кои две китари говориш? Жасминов и Синята ли? Първият е дърво (обичам го, ама никак не се справя), а и няма амбицията да става и актьор, а синият, той си е кротушко, не се бута много пред камерите, а и неговата цел не е да прави актьорска кариера, въпреки че показа, че е доста добър и като актьор, за разлика от колегата му, който продължават да налагат като актьор. И двама знаят в кое и къде им е силата, работят само в тази посока. Така и трябва, така е най-добре. И на двамата им дай китари, пиано, да си свирят и да си пеят.Именно тук му е мястото на Хонг, в подобна продукция, да има рок банда, той да е вокалистът, лицето, един от главните герои. Така ще се чувства в свои води и ще бъде същият онзи Хонг, който познаваме от "Ангелите".Дори може да се жертвам и аз с няколко епизода. Има време, ще реша, но и на мен историята ми се вижда (поне) интересна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rossi Yankova Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 Това е продукция на една от трите големи телевизии, значи си е вид "издигане" на звездния му статус.Хон Ки е достатъчно щур да изиграе буйна рок-звезда, въпросът е да е го вкарат в клише с някоя мърлява селска мома, че няма да го изтрая Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andi11 Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 Добре де, добре, ще гледаме Hong Ki, щом сте казали, aз нямам нищо против, просто ми се искаше нещо ново да видя, както и да е. Rie за Синята китара говорех ( но ти си и знаеше де), в Джентълмените добре се справи, за Жасминов и аз докато ми мина като идея си мислех, че не го виждам много като актьор, но пък можеше да е мълчаливия затворен в себе си член на групата. . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rie Posted July 30, 2014 Share Posted July 30, 2014 С физиката и бицепсите, които има, малко трудно ще мине за "мълчаливия затворен в себе си член на групата", но няма лошо да си помечтаеш (виж обаче за друга роля е идеален). От него актьор не става, той си е музикант преди всичко, стига му появата за кратко в онова филмово недоразумение... не помня вече името на продукцията.Този малкият, Ким Дже Хьон, е барабанистчето на новата група на FNC - N.Flying, която скоро ще дебютира (предполагам, че и тук ще е в ролята на барабанист, по характер е много близък до Канг Минхьок от "сините", същият образ). Той е шушомига, забавно и артистично хлапе, голяма симпатяга. Сигурна съм, че ще направи впечатление, а и по този начин от компанията го рекламират и представят. Това си е сериал на FNC, може да имаме късмет двете китари да се появят поне с камео участие, не се знае. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
little_angel Posted September 11, 2014 Author Share Posted September 11, 2014 Пуснаха превю за драмата с Хонг хахаха Какви са тези ферми той е И Хонг Ки! Най-сладкият музикален фермер хаххаха Снимат си с кеф на село..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petta Posted September 11, 2014 Share Posted September 11, 2014 Аз се чудя защо успешна рок банда ще реши да живее в провинцията... Все едно FT island да решат да заживеят в някоя фермичка, не ми се връзва нещо, но заради Хонгки ще го гледам, много ме радва този младеж Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
automatisch.Engel Posted September 12, 2014 Share Posted September 12, 2014 Омо .. Хонг Този е голям сладур. Много му се радвах в сериала с Гън Сок. Очаквам да се получи някаква смешна драма, дано не се разочаровам. Хонг с руса коса приличаше на кифличка така мисля, че е по добре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andi11 Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 И аз пускам едно кратко превю, хайде да почва вече тази драма, че направо нямам търпение, изчака ми се чакането вече. Ето ги и рокаджиите-фермери. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rie Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Ъроронг, ъроронг, ъроронг де. Моите хора и те ще "участват", макар и задочно в сериала. Затова лудите ЕХО-фенки наскачаха тази седмица срещу SBS и използването на името на ЕХО. Много са "чувствителни", чудят се за какво да се хванат. Ще погледна и аз каква ще е тези ферма за зелки, как ще се развие действието, а и може да си остана само с изгледан първи епизод, няма да е изненада. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andi11 Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 Aбе, то и аз в първите две-три секунди на тийзъра си викам " к'во става тука", ама после си дойдоха на думата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andi11 Posted October 5, 2014 Share Posted October 5, 2014 Видях още едно кратко превю, още по-обещаващо от предните, обаче в края му виждам изписана дата 18.10 и се чудех дали не са променили деня на старта. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
little_angel Posted October 14, 2014 Author Share Posted October 14, 2014 9 минутното превю...... Пресконференцията се проведе, чакаме само 1 епизод на 18-ти Хонг го е ударил на молитва пред журналистите за успеха на сериала хахахахаха Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roslava Posted October 14, 2014 Share Posted October 14, 2014 Голям купон ще бъде тази драма.Хайде да започва,че нямам търпение,какви щуротии ще вършат на село,ще го подпалят от четири страни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyeoptatokki Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 Нямам търпение да започне!!! Струва ми се, че времето е спряло- толкова бавно минава. Изглежда, че този сериал ще бъде много забавен. ^^ А и Хонг Ки щом е тук - няма съмнение. Не може да се пропусне. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rossi Yankova Posted October 19, 2014 Share Posted October 19, 2014 Май аз ще се разпиша като първата, изгледала началото! Изненада, има български субтитри! Сега за сериала - ами Хонг Ки си е както винаги - забавен, ярък, бързак! Гласът му е уникален, наистина! Интересно режисьорско решение - половината време камерата е навряна в лицето му и наблюдаваме реакциите му от "първа ръка". Плеядата звезди и айдъли засега не дразнят. Все пак личи си кои са актьори от школата и кои не. Предположението ми, че ще има мърлява селска мома почти се оказа правилно, добре че момичето е интелигентно и оправно. Не можах да повярвам - актрисата, пресъздала елегантната Oh Sae Yоung от "Паста" тук е бойна мадама от село. Засега забавлява. Като видях в кой часови пояс се излъчва и че досега винаги е имало семейни саги по това време, ми стана любопитно какъв експеримент си прави телевизията. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petta Posted October 19, 2014 Share Posted October 19, 2014 Започна супер. Нямам против камерата да е навряна в лицето на Хонг Ки по принцип. ☺ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rumiva2 Posted October 19, 2014 Share Posted October 19, 2014 На мен са ми много забавни особено Хонг Ки, голяма скица е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
little_angel Posted October 19, 2014 Author Share Posted October 19, 2014 Утре ще се поправя и аз и ще гледам 2та епизода, че е срамота така да се бавя. хахахаха Епизодите започват мааалко към ниският рейтинг за национална телевизия (4.8%), но заради часовият пояс, който са избрали е нормално. По MBC дават новата "Аджума сапункa" (Rosy Lovers) и познайте какъв й е рейтинга хахаххаха Ще им е трудно с толкова младежки сериал да пробият....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts