Jump to content

Marriage Without Love (2014)

Recommended Posts

spacer.png

Marriage Without Love (2014)

Оригинално заглавие: 연애 말고 결혼

Страна: Южна Корея

Също така известен като: Yeonae Malgo Gyeolhon, Marriage Not Dating, Anticipate Marriage

Период на излъчване: 4 юли 2014 - 23 август 2014

Време на излъчване: петък и събота 20:40

Жанр: Романс, Комедия

Канал: tvN

Епизоди: 16

Режисьор: Song Hyun Wook

Участват:

Yeon Woo Jin - Gong Ki Tae

Han Groo - Joo Jang Mi

Jin Woon (2AM) - Han Yeo Reum

Han Sun Hwa (Secret) - Kang Se A

Park Jun Gyu - Joo Gyung Pyo (бащата на Jang Mi)

Lim Ye Jin - Na So Nyeo (майката на Jang Mi)

Kim Kap Soo - Kong Soo Hwan (бащата на Ki Tae)

Kim Hae Sook - Shin Bong Hyang (майката на Ki Tae)

Резюме: Традицията повелява сватба да се вдига след дълго познанство, срещи и годеж. Но, както се казва, "традициите не са това, което бяха". Този сериал е весело и приятно за гледане потвърждение на горното (кое ли от двете?) И дори да сте на повече от 70 години, пак ще се насладите на хубави млади хора и ще заживеете, поне докато гледате, с техните лудории и безгрижие. Ех, тези млади и безгрижни години...
Кон Ки Те (Юн У Джин) е успешен пластичен хирург и щастлив ерген от богато и влиятелно семейство. Разбираемо е, че младият човек не гори от желание да се ожени. Определено смята, че този живот го устройва напълно. Но семейството му настоява на женитба. И за да е истинска красива комедия, има и хубави момичета, и приятел, който... "в нужда се познава".

Свали с български субтитри

Онлайн с български субтитри

С английски субтитри

Онлайн с английски субтитри

С руски субтитри

Онлайн с руски субтитри

OST

• Like 2

Понеже тъкмо мислех да направя тема, заради У Джин и Джини, но тъй като ме изпревари да добавя няколко неща.........

Последно се спряха на заглавието Marriage Without Love и може и него да добавиш, ако желаеш.

Но главното което искам да отбележа е че половината каст има теми в звездният отдел или музикалният в случая на двамата айдоли.......

Мел с теб съм ... пуканките са от мен .... краят е ясен още преди началото ... но ще гледам с голям кеф какво ще ни поднесат сценаристите ..

След като отхвърлих от списъка за текущи Trot lovers и High school king (макар че за втория не съм категорична след 3 еп. )  възлагам големи надежди на този сериал, най-вече заради Джин и заради забавното резюме.

Видео от снимките за постерите.

И един тийзър.

Edited by bealonenomore

Звучи обещаващо забава :D Само се надявам в един романтичен сериал с допълнителен привкус на комедия, да не вземат да допълнят и някоя драма, че направо не знам..... Какво им става на тез корейци... каквато и драма да направят... накрая все драматичен привкус слагат, та накрая от комедия става трагедия :D Ще следя аз драмата с интерес :) :i love this: Ето и останалите постери :) Много са готини постерите, определено ми харесва идеята, че мъжете се изпращат с Goodbye :D, а жените с Congratulations :D

Marriage-Without-Dating-Poster3.jpg

Marriage-Without-Dating-Poster4.jpg

Marriage-Without-Dating-Poster5.jpg

Marriage-Without-Dating-Poster2.jpg

Надявам се да се забавляваме с тази драма. :up: Обичам такива сюжети-преуспял, красив момък се свързва с обикновено момиче.

А пък и главният актьор е едно сладко бонбонче :kissy: ,удоволствието ще е пълно.

Този сериал съм го набелязала вече.На 5 или 6 ще гледаме 1-ви епизод с руски субтитри. Резюмето е обещаващо и рекламните клипчета също. То май харесвам всички романтични комедии. :28558:

След два изгледани епизода съм напълно доволна, задържа ми интереса и ми беше забавно :) Засега всички според мен си играят добре, а главната не знам защо, но ми е много симпатична, главния и той, естествено и Джин У, само русия пич нещо не го харесвам много много :D

Mного е готина :)

tumblr_n888aq3vR01qfuy02o1_500.gif

След два изгледани епизода съм напълно доволна, задържа ми интереса и ми беше забавно :) Засега всички според мен си играят добре, а главната не знам защо, но ми е много симпатична, главния и той, естествено и Джин У, само русия пич нещо не го харесвам много много :D

Mного е готина :)

tumblr_n888aq3vR01qfuy02o1_500.gif

Къде го видя втори епизод? Не си ли гледала "Little girl K"?

Започна яко и забавно! Какъв пъзльо е този русокоско :28558: и това ако е мъж. :28558: Типичен мамин синковец, надут хирург, нещастно влюбено момиче, са тези който  ни приковаха вниманието в 1-ви епизод. С нетърпение чакам превода на 2-ри.

Много са сладки и двамата. Ама много.  :28558:  Още отсега ми е жал за сервитьорчето в ресторанта, щото е много симпатичен заплес, но няма абсолютно никакъв шанс. Русолявия мухъл/плужек/плюнка по-добре да не го подхващам, той и без това е само част от декора и катализатор за главните.

Младежът ще излезе свестен накрая, кой знае каква добра душа се крие зад тая крива, устата мутра.  :xaxa: Освен това е интересно защо така се репчи на майка си, явно има нещо там. 

Мадамата е истински разкош. Не съм я гледала досега, но ме радва много, изключително е чаровна и лъчезарна. Дано занапред разните продуценти и режисьори се освестят и почнат да вземат подобни симпатяги, че наистина ми беше писнало от прехвалени "сърнички със запек" (не помня кого точно цитирам, но отново поздравления за лафа ;) ) Действа със замах и очаквам много, ама много дракане и джавкане. Пък как не обичам така...  :rofl:

Да,сигурно има нещо което се е случило в миналото с докторчето след като  избягва да се среща с майка си.И другото което ми направи впечатление,

когато майка му, му каза- защо държи толкова да остане в апартамента,след като има лоши спомени/поне аз така разбрах де/.

За първи път да харесам и одобря поведението на момиче затова,че иска да се изясни с Русолявия мухъл/плужек/плюнка :rofl: /както го е описала speedy, :up:

Винаги съм се дразнила от плачещи и тичащи момета,но този път много харесах главната,

затова,че иска лично да и се каже в очите,че къса с нея,а не чрез посредници или смс.

Къде го видя втори епизод? Не си ли гледала "Little girl K"?

Не съм го гледала "Little girl K", това ми е първата драма с Han Groo и съм очарована, много ми харесва, а иначе втория епизод го тегля директно от AsiaTorrents :)

За тези, които са пропуснали да гледат Хан Гъ Ру в "Little girl K"-имате време до следващата седмица да го гледате. Сериалът е страхотен (но кратък-тук), а Гъ Ру е великолепна. За мухъла/плужека/плюнката-ами жените все на такива налитат, щото са сладки и медени, а после реват и викат "Ау, всички мъже са свине!" Но и той явно ще претърпи някаква промяна по-нататък. Отвратителното в сериала за мен е досадното навиране и възхвала на пластичната хирургия и манията на корейците по нея. Хубавото е, че го няма (поне засега) традиционното и идиотско тръшкане на родителски тела ама как така, дитето ходи с гадже по хотели преди сватбата, живее отделно, не се подчинява безгласно на  мама и тати, а бъдещата снаха не се нуждае от одобрението и разрешението им.

Edited by dido100
  • Upvote 1