Jump to content

SHINee

sa6eto_

Recommended Posts

Ето интервюто от записите на Ost-чето:panda-145:

~Чуваме малка част от него за нетърпеливите ~:es:

[Making] 샤이니 온유의 OST '그림자' 이건 꼭 들어야해 [이별유예, 일주일 OST Part.3(A Week Delay of Farewell OST Part.3)]

ОСт-чето излезе:es:

온유 (Onew) - 그림자 (Shadow) [A Week Delay of Farewell OST Part.3]

Edited by bubble
Добавяне ~

Телевизия tvN пуснаха превю на реалити шоуто на момчетата: 'SHINee Inc.' (преди беше SHINee's Start-Up).:panda-145:

Премиер 24-ти февруари.

[티저] 백중백은 샤이니스백백백백백! 지금껏 보지 못한 샤이니가 온다 #샤이니의스타트업-빛돌기획 | SHINee Inc. EP.1

Toва е по - кратката версия

[티저] 드르륵 탁... 드르륵 탁... 샤이니가 돌아왔다! 본격 샤이니 입덕SHOW  #샤이니의스타트업-빛돌기획 | SHINee Inc. EP.1

Off Topic

Аууу, какъв график са ни нарисували. :) 
Изт. SHINee официален Туитър акант
Изображение

Обърнахте ли внимание на дребните букви отдолу? 
от 9 до 14.02 -  TMI , за който не е наясно с термина - израза се използва да означи споделяне на допълнителна информация (+тайно съобщение)
от 15  до 21.02 -  медли с песни от албума (ще се сменят ежедневно?)
И ме кефи как използват "character teaser" :) за персоналните тийзъри на членовете. 

• Like 1

OMG

Album Mood sampler 

Извънземните ли идват, отиват ли си, какво ли ще ни показват момчата? 

Както винаги шантаво-готини SHINee. 

b8d1631e0f18ef21.jpg

c61490edccbd2697.jpg

• Like 1

Аз ше си падна на дупето от кеффф май :D Де да видим, но ми звучи обещаващо. Както не съм в настоение днес, че не ми върви работата, и веднага ми светна пред погледа като видях техния Mood Sampler. Направо се чувствам родена под щастлива звезда, щом сe намери поп-музика, която и на мен да ми пасва отвсякъде :xaxa:

:thanks:на всеки виновник да имаме тая Корейска вълна, стигаща и до нас! :asian:

• Like 1
  • Upvote 1

И на мен ми е интересно какво ще ни поднесат.

От кадрите досега ми се иска май ми и изглежда нещо като Stromae - Papaoutai :D

Макар, че песента на Stromae е супер тъжна и емоционална, но с весели нотки.

Това са на Кей промо снимките от 9-ти:panda-145:

df659200042a4a4d.jpg

Off Topic

5f4d248baf400e87.jpg

f4373899646bc21f.jpg

Нови промо снимки:panda-145:

3d1be62e8a0fc6cf.jpg

Off Topic

356d5e4202bc35ca.jpg

78ca415e8e0b95bd.jpg

Off Topic

56570ba36ad12f70.jpgde3137463e3d4b8f.jpg

342a040e70b74042.jpg

Off Topic

9b592b0ac158727b.jpg

dce19715ef39313f.jpg

Off Topic

6835b98fc088499c.jpg

• Thanks 1

@bubble, страшно много харесвам Stromae и ако е нещо подобно... Не знам, иска ми се, но пък той е толкова уникален, че всяка прилика едва ли би била случайна? 

Включвам се с новината, че албумът на Джонгхьон Poet I Artist , издаден посмъртно през 2018 г., е сертифициран като platinum в GAON

Предвид предстоящия очакван комбек на SHINee Koreaboo представят статия с девет по-малко познати факта за групата.

Неща като това, че макар да не са записали първата денс практика, то именно SHINee с репетицията на Replay развиват тренда с тези видеа. 

Или че групата е първата от петте в историята на к-попа записана като Rookie Grand Slam или новобранци спечелили награди от MELON, MAMA, Golden Disc Awards, GAON Chart и Seoul Music Awards. Другите групи са iKON, Wanna One, ITZY и TXT :)

В материала се споменават доста интересни факти, но другия впечатляващ за мен е този, че Onew е изпълнителят с най-дълго задържаната нота в к-попа. Чували ли сте го? 

И последно, за да не преразказвам всичко, не знаех, че Кий, колкото и да е популярен като една от модните икони в индустрията, е имал своя колонка в изданието ELLE Korea през 2016 г. 

7f02b2ed17eb9f5e.jpg

• Upvote 2

@kandala  Още като видях тийзъра ми заприличаха на Кен куклите момчетата и такава концепция.

Има много други клипове с този вид на заснемане и емоции, но песента на Stromae ми е на сърце..

Колкото и да искам да очаквам някаква емоционална песничка, май ще е в стил Шерлока например :D

Minho заедно с  Kwanghee ще посетят децата на  Park Jooho -  Naeun, Gunhoo и бебето Jinwoo в следващият епизод на The Return of Superman :panda-145:

Едно от любимите ми предавания ..

슈퍼맨이 돌아왔다 369회 티저 - 찐건나블리네 [슈퍼맨이 돌아왔다/The Return of Superman] | KBS 방송

• Like 1
  • Upvote 1

И днес имаме снимчици :) на Onew и Key.

Както и кратки видео тийзъри - Onew и Key - ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ за хора с чувствително зрение - мигащи светлини и цветове.
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

• Like 1

Тийзъри на Темин :) - видео  (отново  ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ за хора с чувствително зрение - мигащи светлини и цветове) и няколко снимки.
Изображение

Изображение

Off Topic

Изображение

и Минхо - видео ( (отново  ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ за хора с чувствително зрение - мигащи светлини и цветове) и снимки.
Изображение

Изображение

Off Topic

Изображение

Обща (ах)
Изображение

• Like 3

Седмица преди дългоочакваното завръщане на SHINee. 

Случайно попаднах на видео в TikTok, което ми хареса с посланието си. 

Авторът казва: "Мисля, че всеки фендъм изпитва гордост, но на лично ниво смятам, че нищо не може да се сравни с SHINee World. Преди бумът на социалните медии бяхме аутсайдери. Тинейджъри със звезди в очите, намираща утеха в новата група, която ни напомняше за самите нас. Имаше време в което бяхме на върха на света. И друго, в което се страхувахме, че ще го изгубим. Но независимо от всичко и вдъхновени от непоколебимата сила на SHINee ние пораснахме. Пораснахме в родители, учители, студенти, предприемачи, мечтатели. Превърнахме се в хората от които имахме нужда, когато бяхме млади. Чрез любов и непоколема упоритост станахме лидерите на нова вълна от мечтатели, които намериха своя дом в SHINee World. А най-хубавата част е, че пътуването ни е далеч от края си. Ще го казвам постоянно. SHINee World, ТИ МЕ ВДЪХНОВЯВАШ. И ако никой друг не ти го е казал - днес се справи добре. Абсолютно добре."

27adc8defbe3331d.jpg

• Like 2

Излезе информация, че Onew и Minho ще гостуват на предаването tvN "Amazing Saturday - DoReMi Market" като част от промоциите към предстоящото завръщане:panda-145:

Дата на излъчване още няма.

Edit: Допълвам:

Ще участват и в 'Knowing Bros'  и  MBC 'Where is My Home' :panda-145:

Image

Edited by bubble
Добавяне ~
  • Like 2

Нямаше как да не споделя тези супер сладурски снимки на Minho  в униформа :D:panda-145:

Oт записите на Lovestruck in the City |

Image Image

Off Topic

Image

Допълвам:

Новото реалити шоу на момчетата 'SHINee Corp.':panda-145:
Очаквайте на 24 февруари.

Image

Image

Тийзъри:

[2차 티저] 14년 차 아이돌 샤이니(SHINee) 이대로 괜찮으시겠어요?#샤이니의스타트업-빛돌기획 | SHINee Inc. EP.1

[2차 티저] 샤이니에 빠진 게 죄는 아니잖아~♡ 본격 샤이니(SHINee) 입덕SHOW!#샤이니의스타트업-빛돌기획 | SHINee Inc. EP.1

Edited by bubble
Добавяне ~
  • Like 1
  • Thanks 1