Jump to content

SHINee

sa6eto_

Recommended Posts

Когато във видеото по-горе се появи Тен, по своя сладък начин Хечан коментира, че сякаш е на шоу на СуперМ. Сподели и че песента Reply е причината да иска да е в SM, а от своя страна Темин показа уважение към по-младия си колега. Много ми харесва как се подкрепят и промотират едни други. 

ONEW също започва някаква поредица от влогове и в първия епизод беше мениджър на Темин за деня на концерта за Korean Brand Entertainment Expo 2020. 

Джинки, Джинки... Може ли да е толкова мил и сладък този мениджър?

• Like 1

Taemin: 

Ще е едно от лицата на кампанията за 15-та годишнина от "Информация за Рака на гърдата" заедно с  W Korea и „LOVE YOUR W“ :panda-145:

Промо клипче 

Промо клипче 2

Промо клипче 3

Image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Репетиция:panda-145:
이데아 (IDEA:理想)' Dance Practice l Behind the : Act l 태민 TAEMIN

Edited by bubble
  • Like 1

Начинът по който Темин общува с екипа си, с колегите, дава кредит на хората около себе си, промотира друг изпълнител ( Ха Сънг Уон :wub:), това прави звездата му още по-ярка. 

• Like 1

Хайде :)

Ще получим още едно видео от Темин. Като гледам тийзъра снимано е с "2 Kids" във Франция, но може и да греша. 

Ъпдейтвам: видеото ще излезе днес, 20.11 в 6 p.m. KST

• Like 1

Темин Think Of You

Ужасно приятна песничка, подарък за феновете. 

(да ви споделя нещо лично. не знам кога и как видях Темин за пръв път като самостоятелен изпълнител, но помня, че ми се стори много зловещ. перверзен също, но по-скоро страховит. как се променят хората, а? това е най-сладкото "зловещо" същество, което някога съм виждала. :wub:

• Like 2

Много приятна песничка наистина..:es:

С тези кадри ме пренеси там във валежното време как се разхождам с някой под  ръка :D

Днес имаме повод за празник.Teamin грабна първата си награда от музикално шоу за новото завръщане.:panda-145:
Това на INKIGAYO.

Image

• Like 1