skofiild Posted August 30, 2020 Share Posted August 30, 2020 TAEMIN 태민 The 3rd Album Act 1 | Mood Sampler - Innocent Ver. Още тийзъри... Off Topic 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted August 31, 2020 Share Posted August 31, 2020 Малко по-нормални тийзърни снимки... 1 2 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubble Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 Нови промо снимки ~ 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted September 2, 2020 Share Posted September 2, 2020 Темин в клип за W Korea 2 KIDS(투 키즈)’로 돌아온 태민의 빛나는 비주얼과 앨범 작업 비하인드 인터뷰 공개! by W Korea 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted September 2, 2020 Share Posted September 2, 2020 TAEMIN 태민 The 3rd Album [Never Gonna Dance Again : Act 1] Off Topic 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted September 3, 2020 Share Posted September 3, 2020 Епизод първи от шоуто на Темин.. Допълвам... Още тийзърни снимки: Off Topic 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted September 4, 2020 Share Posted September 4, 2020 Токова много снимки пусна... Off Topic TAEMIN 태민 'Criminal' MV Teaser #1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 Тийзър 2 нa Criminal Вярно е "убиец". 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 History of Taemin: My Turning Point Супер готин промо клип. (да си призная ли, че съм почти влюбена в това момче, този млад мъж и невероятен артист?) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted September 6, 2020 Share Posted September 6, 2020 Подгряваме преди завръщането на Темин. Това изпълнение е от Dream Concert 2018 г. и ако преди се съмнявах, то вече съм сигурна, че Те има връзки горе - то бива, бива магия, но неговото вече е прекалено. Off Topic Когато някой саркастично коментира колко са еднакви SM-ските айдъли и как били като "от калъп" ми става толкова смешно. Не съм кой знае колко навътре в нещата и мога да коментирам само това, което виждам при EXO, NCT, TVXQ и SHINee, а то е колко са различни едни от други, и каква огромна промяна има във всяка група от началото на кариерата й до днес. Може би единствено малките са все така ексцентрични и то защото такава е концепцията още от дебюта им. Думи като "еднакъв" и "същите" отсъстват от речника им. Темин беше казал, че този албум ще бъде нещо, което не е правено в к-попа досега. Летвата е висока, очакванията още повече. Много се надявам на голям успех. Каквото и да става обаче Danger съществува и Темин винаги ще бъде прекрасен. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubble Posted September 7, 2020 Share Posted September 7, 2020 Съгласна съм.. Има нещо необичайно в песните му, което те кара да ги слушаш още и още ~ Изпълнението му на Dream Concert 2018 ми е едно от любимите представяния на MOVE Вълнувам се Започнала е прескоференцията преди да пусне албумчето и MV-то.. Споделил е, че любимите му песни са : 'Criminal' и 'Nemo' от албума 'Never Gonna Dance Again : Act 1 За неговото реалити шоу е казал, че е било забавно да пробва нови неща, които не би правил .' Off Topic 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted September 7, 2020 Share Posted September 7, 2020 Песента излезе... TAEMIN 태민 'Criminal' MV 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted September 7, 2020 Share Posted September 7, 2020 Смело, предизвикателно, секси. Tочно каквото очаквах от Criminal. Много ми хареса, много. Обаче тази - Clockwork, дори още повече. Текстът е много красив, интересно ми е чий е. Малък, груб превод на някаква част, за да добиете представа какво имам предвид. ""...Дълбоко в острието на иглата всяка минута и секунда твоето ухание ме събужда с безцелно убождане. С всеки миг, който минава между нас двамата, всичко изчезва - моето време, моят свят. Като тиктакане на часовник, уловено в кръг. Щом затворя очи нощта те рисува постоянно. Като тиктакане на часовник, изтича дори, ако се опитам да го спра. Сякаш се смесва с мен, обръщам се. Като тиктакане на часовник, като тиктакане на часовник Ти и аз, не може да се върнем назад... Кара ме да бавно да заспя, за твоя вълнуващ образ напразно да мечтая...." (ами много ми харесва, макар да ми се дорева ) И целият албум. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubble Posted September 8, 2020 Share Posted September 8, 2020 На мен ми хареса Just Me and You.. Добро албумче ни е подготвило момчета.. Браво за труда му.. Немо е ме радва звука TAEMIN e на върха на няколко класации като: VIBE, Genie и Bugs АЛбумчето м ‘Never Gonna Dance Again : Act 1’ е на на първите места в : Hanteo Chart, Yes24 & Hottracks charts в Koреа. Неговите песни има и по върховете на класации като : QQ Music и LINE Music Tops iTunes Charts Around The World With “Never Gonna Dance Again : Act 1” Имал е V LIVE и е говорил за различни неща около заръщането му: Цялата статия: SHINee’s Taemin Talks About “Criminal” Comeback, Explains His Various Nicknames, And More Toй и Рави от VIXX ще участват в предаването на MBC “Where Is My Home” Източник: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted September 8, 2020 Share Posted September 8, 2020 Интервю нa Темин зa TMRWMagazine И видео "зaд кaдър" от промо снимките нa Criminal 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted September 9, 2020 Share Posted September 9, 2020 bts Criminal 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted September 9, 2020 Share Posted September 9, 2020 Няколко думи, които Темин беше подготвил и прочете нa aнглийски, въпреки че му беше aдски трудно. Туитът Не е ли слaдурче 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skofiild Posted September 10, 2020 Share Posted September 10, 2020 Качиха клип зад кадър от снимането на клипа на Темин към песента 2 KIDS. [Pops in Seoul] 2 KIDS!TAEMIN(태민)'s MV Shooting Sketch Нали знаете, че той е сниман в Париж.. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted September 10, 2020 Share Posted September 10, 2020 Епизод 2 от предaвaнето нa Темин. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kandala Posted September 10, 2020 Share Posted September 10, 2020 Темин и денс прaктикaтa нa Criminal Влюбенa съм в неговите прaктики. Кaмерaтa е ОК, aз - предоволнa. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts