lazeto Posted December 2, 2013 Share Posted December 2, 2013 Hello Murderer (2010) Страна: Южна Корея Също така известен като: Happy Killers / Bangawoon Salinja Година на излъчване: 8 април 2010 Времетраене: 107 мин. Жанр: Комедия, Трилър Режисьор: Кim Dong Wook IMDB Участват: Kim Dong Wook - Det. Jeong Min Yu Oh Seong - Young Suk Shim Eun Kyung - Kim Ha Rin Kim Eung Soo – Captain Lee Mi Do - Jjoo Ggoo Mi Kim Sun Hyuk - Det. Lim Han Seong Sik - distribution office Kim Mi So - first victim Lee Jae Gu - Young-Suk's friend Song Ok Suk - Jeong-Min's mom Sung Ji Ru - taxi driver Jung Min Sung - detective 2 Jo Kyung Sook - owner of small mart Tak Sung Eun - nurse Jin Kyung - Mi Young Kwon Bum Taek - police chief Kwon Oh Jin - drunk man Shin Hye Jung - teacher 2 Резюме: Детектив Чонг Мин (Kim Dong Wook) изпитва трудности в новата си работа. Шефът му не го харесва, той трябва да се подготвя за изпита тайно, а местните жители са в плен на страха от сериен убиец, когото полицията не може да хване. За капак на всичко те организират протест пред полицията, воден от неговата собствена майка, която работи като мениджър по общи въпроси в сдружение на жените. Затова Чонг Мин решава да хване серийния убиец на всяка цена.... С РУСКИ СУБТИТРИ СВАЛИ ВИДЕО 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts